Fängelse för Black Cobra-medlemmar

Av Pettersson

Två medlemmar – 23 respektive 27 år gamla – i det kriminella gänget Black Cobra dömdes på onsdagen till fängelse för att ha försökt råna en butiksägare i Helsingborg. 

Butiksägaren hotades till livet av 23-åringen i sin affär. Han uppmanades vid ett senare tillfälle via en vän att betala 50 000 kronor till 23-åringen för att slippa bli misshandlad.

Den yngre av männen döms till ett års fängelse för olaga hot, rånförsök och skadegörelse. Den andre till tio månaders fängelse för rånförsök.

Så långt fulmedia, Pettersson vill bara nämna att de två dömda är ett par araber som inte vill arbeta hederligt…

  • Haidar Thaban Ibraheem Al-Jaberi, är PK-medias 23-åring som fick fängelse i 1 år fick fängelse i 1 år för olaga hot, försök till rån, häleriförseelse och skadegörelse. Al-Jaberi har tidigare en gedigen meritlista som kriminell.
  • Mohammed Faisal Jaber Al-Houmd, är den PK-media kallar 27-åringen som fick fängelse i 10 månader för försök till rån. Han är irakisk medborgare och förekommer 21 gånger i belastningsregistret. Han dömdes den 18 oktober 2011 för bland annat försök till stöld och häleri till fängelse 4 månader. Den 2 november 2011 dömdes Al-Houmd för misshandel, olaga hot och häleri till fängelse 5 månader.

Någon utvisning är inte aktuell för de små liven…de behövs här för att kulturberika oss.

2 thoughts on “Fängelse för Black Cobra-medlemmar

  1. Det är ju otroligt låga straff för två yrkeskriminella med en massa relativt grova brott, eller räknas inte rån och rånförsök till grov brottslighet när det gäller invandrare. Inte heller hot till livet eller misshandel verkar bedömas som grov brottslighet, så länge det är våra kulturberikare som står bakom. Så här brukar det också se ut i mördarnas och våldtäktsmännens register. Med tydligare och mycket hårdare straff, skulle de sitta inne längre tid än de är ute, till glädje för alla som annars får gå omkring och vara rädda för överfall hela tiden, med nuvarande lagvrängare. Men det blir väl på det viset inte lika höga intäkter för advokater och kanske lägre löner för domare och åklagare.

    I vår lokalblaska SN Somalienytt även kallad ”Hötappen” skriver man fortfarande om hur svårt invandrarna har det, igår stod det om en domare från Burundi Guillaume Kanyana, som fick nästan ett helt uppslag i tidningen. Där tror man visst från kulturmarxisternas sida att det är hur lätt som helst att sätta sig in i ett helt annat rättssystem, och dessutom lära sig språket så bra att han kan höra skillnad på olika nyanser med mera. Inte vet jag heller om Burundi tillhör de länder man får asyl från. Journalisterna tror att det är lika lätt att döma efter ett nytt lands lagar, som att vara journalist, men så är ju ingalunda arbetsmarknaden för jurister från andra länder. Skillnaden är för stor, det erkänner denne man själv. Han har därför gått och tagit busskort och har jobb i Nyköping. Han säger att han trivs med det och vill inte sätta igång att studera ny juridik i Sverige. SN: s stollar begriper ju ingenting, och det är väl därför de tycker att arbetsgivarna ska våga prova vad invandrarna kan. Men detta gäller visst inte SN som medelstort företag.

KommenteraAvbryt svar