Mohammed Merahs bror Abdelkader Merah ställs inför rätta för medhjälp

Av Pettersson  

På söndagen blev polisen allt mer säker på att Mohammed Merah, 23, fick hjälp av sin bror när han mördade sju oskyldiga människor i Toulouse. Nu kommer troligtvis åtal väckas mot Abdelkader Merah. 

Abdelkader Merah, 29, blev snabbt misstänkt för inblandning i de sju morden som hans yngre bror Mohammed begick under nio dagar i Toulouse. Under lördagen förflyttades han till Paris och på söndagen stärktes misstankarna ytterligare.

Enligt Sky News ska Abdelkader ställas inför domstol och åtal kommer sannolikt att väckas. En poliskälla uppgav tidigare att Abdelkader sagt att han är stolt över det hans bror har gjort. Tidigare har man hittat sprängämnen i Abdelkaders bil, och det är också klargjort att han var med när mopeden som användes under mordräden stals. Den brittiska tidningen Daily Mail rapporterar dessutom att Mohammed Merah hade kontakter med islamister i Storbritannien.

Mohammed Merah dödade fyra vuxna och tre barn och erkände morden innan han sköts till döds i torsdags efter att polisen belägrat hans lägenhet i 32 timmar.

-Pettersson undrar nu hur Expo och de andra fulmedia ska förklara ”ensam galning” men det är nog inga problem för psykfallet Daniel Poohl och de andra dårarna, de skriver nog många ”ensamma galningar” som jobbade ihop.

Man kan också undrar varför våra media inkl. Expo valt att kalla denne ”ensamme galning” för seriemördare i stället för det mer korrekta terrorist.

4 thoughts on “Mohammed Merahs bror Abdelkader Merah ställs inför rätta för medhjälp

  1. Men hur kan denna arrestering vara möjlig? PK-media har ju unisont förkunnat att mussen var en ensam massmördare.

    StefanK: De mest bokstavstroende muslimerna tenderar att bli mer radikala i sina nya hemländer än vad de var på hemmaplan. Ju mer bokstavstroende de är, dess svårare blir integrationen eftersom islam, till skillnad från kristendomen och andra religioner, inte skiljer på det religiösa och det världsliga. Islam består till skillnad från kristendomen, av en mängd regler som måste följas och dess juridiska system, sharia är fullständigt inkompatibelt med västerländska demokratier. Muslimer förfäras också över den sekulära och lössläppta livsstilen i väst och det gör att de blir ännu mer avogt eller skeptiskt inställda och håller sig för sig själva.

    Det är så dags att göra något åt problemen när de redan har eskalerat. Frankrike är antagligen det land i Europa son har flest no-go-zoner, dit inga fransmän kan bege sig om de vill ha ägodelar och hälsa i behåll. Det har ju tidigare förekommit mycket allvarliga kravaller i Frankrike och den tid är inte alltför avlägsen då fransmännen beväpnar sig och då blir situationen riktigt allvarlig. I vår nya grundlag som i tysthet har smugits igenom utan folkets vetskap, har detta förutsetts och militär kan nu för första gången sedan Ådalskravallerna sättas in mot sitt eget folk. Tidigare har uppgiften att svara för rikets inre ordning, helt och hållet varit polisens uppgift. Detta är en förfärlig utveckling eftersom det beror på vem som sitter vid makten för att kommendera ut militär mot sitt eget folk.

    I Sverige finns det två vägar att gå.

    1. Åtgärda problemet. Skriva om Utlänningslagen och Utlänningsförordningen och skärpa tillämpningen. Stänga av asyl- och anhöriginvandringskranen förutom för konventions- och kvotflyktingar. Säkerställa identiteten för dem som anländer. Utfärda TUT och inte PUT och PUT och medborgarskap långt senare när gästerna har kvalificerat sig. Inte tillåta anhöriginvandring om de med TUT/PUT inte kan försörja sina anhöriga. Ställa mycket tydliga krav på laglydighet och definiera att det inte finns särregler för någon. Utvisa alla som begår brott över ett visst straffvärde eller i de fall de har bevisats ljuga om sin identitet eller om asylskäl. Avvisa alla illegala invandrare. Det kräver emellertid stora resurser att finna de 10-tusental som göms av landsmän eller svenskar och det går dessutom stick i stäv med Alliansen/Mp överenskommelse. Skärpt myndighetskontroll för att upptäcka olika typer av fusk och speciellt i socialförsäkringssystemet. Upprustning av poliskåren. Skärpning av straff. Återtagande av eftergifter som redan har gjorts till vissa grupper och fortsättningsvis inte tillämpa särregler för någon. Bort med den kulturmarxistiska låt-gå-mentaliteten överallt. Det finns säkert många fler åtgärder. Det gäller att göra landet föga attraktivt för kriminella och välfärdsmigranter. I landet Mellanmjölk lär emellertid inte detta inträffa.

    2. Fortsätta med den kravlösa låt-gå politiken, införa nya särregler och fortsätta att böja sin gummirygg så långt baköver att pannan tar i knävecken. Till slut går det inte att böja ryggen mer och det kommer att sluta som i Frankrike, Belgien och England. Det är det sannolika scenariot för Sverige och denna utförsbacke har börjat redan för tiotals år sedan. Det finns flera gamla ordspråk som passar in: ”Vind sår de, och storm skördar de” (Hos 8:7), ”Det människan sår skall hon också skörda” (Gal 6:7), ”Som man bäddar får man ligga” och ”Bättre att stämma i bäcken än i ån” är bara några.

  2. Jag läste artikeln som thomas länkar till och funderar än mer om inte muslimerna själva bygger upp bilden av dem. Burkor, halal-slakt och separata simlektioner för pojkar och flickor, som nämns i artikeln, är muslimska fenomen som sticker ut från det vanliga och inte ska tillåtas i moderna västerländska samhällen.

    Muslimer passar bäst i muslimska länder, det är en sanning utan modifikation.

    Nu misstänker jag att vår gummiryggade riksdag tänker släppa på alla krav för den muslimska befolkningen för att de ska känna sig mer hemma och för att de inte ska ställa till med scener likt den i Toulouse.

    Tänk om vi mesiga svenskar börjar ilskna till p.g.a. allt nedvärderande vi hör om våra traditioner, våra seder, vår kultur och om oss själva?

KommenteraAvbryt svar