PK idioten

Av Pettersson

Här har vi en tjetjen som söker asyl i Sverige. Sveriges Radios reporter väljer givetvis att ställa sig på tjetjenens sida trots att han påstår att han tillhört den separatistiska gerillan i Tjetjenien som kämpar för wahhabitiskt islamiskt styre med sharialagar.

Migrationsverket säger att det är oklart vem han är.

– Den dumme reportern påstår att migrationsverket ska utvisa tjetjenen trots att de inte vet vem han är!!!

– Pettersson säger att talar tjetjenen sanning ska han utvisas! Vi ska inte ha militanta fanatiska islamister i vårt land och ljuger han ska han ut, vi ska inte ta emot människor vilka vi inte vet något om eller vad de har för bakgrund.

Studio Ett, ett fulmedia som kallar sig opartiskt.

4 thoughts on “PK idioten

  1. ”reportern” Jesper Lindau räknas t.o.m. av sina kolleger som något kletigt och stinkande som fastnat under skorna.

    http://www.expressen.se/kronikorer/marie-soderqvist/kunde-lika-garna-varit-parodi/
    ” Jesper Lindau kunde lika gärna ha varit en parodi på en antikommersiell radiojournalist från P1. Jag hade nog misstänkt att jag hade slagit på en repris på Public service, satirprogrammet på P1, om jag inte råkade veta att Jesper Lindau faktiskt finns. Han är verklig.”

    Man kan misstänka att röding-nissen gått i samma klass och legat i samma giftiga marinad som knivmördaren Jacques Henri Wallner (redaktör för DN Motor) och terrorjournalisterna Martin Schibbye och Johan Persson.

    Det värsta är att media-redaktionerna i Sverige består till 70% av deras meningsfränder!

  2. Ja numera har jag större tilltro till Putin,än till svenska ”journalister”.Redan för årtal sedan,slog han fast att Sverige var en tillflyktsort för islamister från Tjetjenien.Och visst har väl rätt !

KommenteraAvbryt svar