Olaglig moské revs


Av Stefan K

I Kina revs i helgen en moské som myndigheterna ansåg vara olaglig.

Två personer dog och flera skadades när hundratals muslimer i byn Taoshan drabbade samman med polis när moskén började rivas. Källa: TT

Våra moskéer är nog inte olaglig, bara finansierade av intoleranta, kvinnofientliga och odemokratiska stater som Saudiarabien. Om det är skäl nog för att riva vet jag inte, men det är definitivt skäl nog att ifrågasätta och kontrollera.


One response to “Olaglig moské revs

 • Lars Å Månsson

  Stefan K:
  Instämmer,såg ett reportage från Degistan,där man intervjuade en Immam…I hans moskee fanns pojkar som finansierades (terroristutbildning) av just Pakistan o. S-Arabien…
  I denna ”skola” fick man lära sig allt från barnsben,för att slutligen bli en fullfjädrad gangster..Utpressning,mord,och terrorism mot alla icke troende..Att hjärntvätten fungerar framstod klart ,när några av pojkarna fick yttra sig.
  Nu ligger ju denna provins i Ryssland,men trots den enorma säkerhetsapparat som dessa byggt upp,klarar man inte längre av att upprätthålla lagar och ordning..
  Vidare framkom att liksom i Sverige är nu dessa moskee`r en form av skyddad terräng,och deras verksamhet växer dagligen.
  Undrar just när första attentatet sker i T-banan,eller på ett förortståg i Sverige,liksom det som skedde i Moskvas Metro ??

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: