Olaglig moské revs

Av Stefan K

I Kina revs i helgen en moské som myndigheterna ansåg vara olaglig.

Två personer dog och flera skadades när hundratals muslimer i byn Taoshan drabbade samman med polis när moskén började rivas. Källa: TT

Våra moskéer är nog inte olaglig, bara finansierade av intoleranta, kvinnofientliga och odemokratiska stater som Saudiarabien. Om det är skäl nog för att riva vet jag inte, men det är definitivt skäl nog att ifrågasätta och kontrollera.

1 thoughts on “Olaglig moské revs

  1. Stefan K:
    Instämmer,såg ett reportage från Degistan,där man intervjuade en Immam…I hans moskee fanns pojkar som finansierades (terroristutbildning) av just Pakistan o. S-Arabien…
    I denna ”skola” fick man lära sig allt från barnsben,för att slutligen bli en fullfjädrad gangster..Utpressning,mord,och terrorism mot alla icke troende..Att hjärntvätten fungerar framstod klart ,när några av pojkarna fick yttra sig.
    Nu ligger ju denna provins i Ryssland,men trots den enorma säkerhetsapparat som dessa byggt upp,klarar man inte längre av att upprätthålla lagar och ordning..
    Vidare framkom att liksom i Sverige är nu dessa moskee`r en form av skyddad terräng,och deras verksamhet växer dagligen.
    Undrar just när första attentatet sker i T-banan,eller på ett förortståg i Sverige,liksom det som skedde i Moskvas Metro ??

Kommentera