New York-kvinna dödsbränd i hiss

Av Pettersson

Uppdaterat 2011-12-19: Jerome Isaac, 47 är den man som dödade Deloris Gillespie, 74 genom att spruta brännbar vätska på henne och sedan tända på.

Isaac hade tidvis arbetat åt Delores Gillespie men fått kicken eftersom hon misstänkte att han stal. Isaac i sin tur påstår att Delores var skyldig honom pengar och det var anledningen till att han eldade upp henne.

– Pettersson undrar stillsamt hur smartingen nu ska få igen sina pengar….

Tidigare: Den äldre kvinnan var på väg ut ur hissen i sitt bostadshus i Brooklyn i New York när en man klädd som skadedjursbekämpare plötsligt steg fram. Han sprejade kvinnan med en lättantändlig vätska och satte eld på henne med hjälp av en molotovcocktail – inne i hissen, skriver bland andra New York Times.

Den 64-åriga kvinnan förklarades död på platsen. Det grymma dådet dokumenterades av en övervakningskamera och polis söker nu efter gärningsmannen.

Ovanstående från Stockholm TT    New York Times visar bilder och mer utförligt text.

– Pettersson noterar att gärningsmannen ser solbränd ut…

4 thoughts on “New York-kvinna dödsbränd i hiss

  1. Det är ju det nya, att de svarta ska utrota de vita. Det finns ju t.o.m massor av vita som tycker att det är rätt att göra så. Den här var nog en som tagit detta på fullaste allvar. Men det finns nog miljontals i bara USA som tänker på det viset. Nästa krig lär bli ett raskrig. Jordens överbefolkning är orsaken, tillsammans med hatet mot dem som klarar sig lite bättre i livet.

  2. Skämtsamt kan man fundera över om han är solbränd, vidbränd eller om han är en neger? Om han är det sistnämnda så är numera min uppfattning att KKK hade en poäng en gång i tiden och att denna är värd att fundera över. Statistik över USAs svarta ger den ena efter den andra gången att det inte kan vara en slump att blattar över allt, och oavsett var MENA och övriga afrikaner slår ner sina bomärken inte klarar av ett civiliserat samhälle.

KommenteraAvbryt svar