Tempelriddare Behring Breivik och Kulturvänstern.

Utöya Bojkotta Israel

Av Olli Rein

Vålstua gård Norge

Om nu mångkulturen vore så bra, som dess tillskyndare påstår, så varför finns där ingen mångkultur inom de muslimska länderna. Dessa länder är ju inte heller särskilt tätbefolkade jämfört med Europa. Så varför ska det lilla Europa ta emot invandrare från det mycket större Afrika och Menaländerna, från vilket de flesta européer har kastats ut eller mördats.

Samma mördare kommer hit och fortsätter att mörda. Detta är det som har triggat den norske terroristen Behring Breivik och inget annat. Det var också gott om muslimer och andra mångkulturella på Utöya. I dessa samt att det var socialister med en fientlig inställning till Israel, finns det man ska se, och som verkligen har triggat fram det allra värsta hos en förvirrad människa.

Man kanske ska se så långt, som till bakgrunden för denna ensamma terrorist, innan man går till angrepp på en mycket stor del av befolkningen i hela Norden. Det man då kan konstatera, är att han inte har angripit någon, utom dem som han ansåg vara sina värsta fiender, socialister och muslimer.

Han har alltså gett tillbaka, för det han anser sig ha fått lida för under lång tid. Jag tror nog att ärliga psykologer, kommer att komma fram till detta så småningom. Breivik gjorde det han i sin förvirring ansåg vara rätt, och dessutom nödvändigt för hans fosterland och dess kultur. Detta för att kunna vända den utveckling han inte ville se. Det var hans fulla övertygelse att det han gjorde var rätt, och det enda möjliga i det läge Norge hamnat i på grund av Vänsterregeringens enligt honom slappa invandringspolitik.

Här står hälften av de sex ton konstgödsel Behring Breivik köpt kvar. Den andra hälften gick åt till sprängningen av huset med norska regeringskansliet i. Ship to Gaza försökte få in sådant sprängmedel till den Islamofascistiska rörelsen Hamas och deras raketbeskjutning av södra Israel, men tji fick dem.

Rätt eller fel, men vi är många som gett Breivik hela skulden för att hans liv hade blivit förstört redan för nio år sedan. Att då helt fräckt anklaga några andra än dem som hela tiden varit målet för hans långa kamp, är återigen bara ett sätt från den svenska Kulturvänstern att inte ta sitt ansvar, utan pracka det på dem som är kritiska till hela det mångkulturella samhället, men ur ett demokratiskt perspektiv.

Ali Esbati
”Att leva är att ta ställning. Jag hatar likgiltiga människor”
Varför kunde du då inget göra här då?
Det egna livet var visst mera värt än 68 ungdomars tydligen
YNKRYGG!

6 thoughts on “Tempelriddare Behring Breivik och Kulturvänstern.

  1. Min länk blev bara till bloggen Oskorei, men inte till det inlägg jag hämtat mitt citat ur.
    Jag hamnade här av en händelse efter sökningar om Mubarak och Israel samtidigt på Google. Då kollade jag lite om jag hade gjort tillräckligt tydliga kommentarer, för att kunna hävda min teoretiska psykologiska ståndpunkt i sakfrågan. Det vill säga vad som för ca 9-10 år sedan fick Behring Breivik att tänka i de baner han sedan dess gjort, utan att avvika från det han i sitt förmodligen förvirrade tillstånd kommit fram till. Jag tycker att både bloggposten och kommentarerna ligger någonstans i det möjligas närhet. Särskilt med tanke på att det var ca 8 dagar efter dådet, som bloggposten postades.

    Oskoreis bloggpost hittas här.

    http://oskorei.motpol.nu/?p=5540

  2. Okej,nu börjar dina svar likna något annat än raseriutbrott mot oliktänkande ,det är bra.
    Hela ditt resonemang angående Breiviks handlande ,är att han var förrvirrad ,sårad och ,framförallt ,ensam.Om man skulle komprimera det hela så handlar det om att ”kulturmarxisterna” (ni använder för övrigt samma invektiv ,du och Breivik) varit dumma ,hållt undan sanningen ,och slutligen fann denne högerextremist ingen annan utväg i sin kamp än att mörda ”socialister och mångkulturella” ,som du kallar dem.Hans bakgrund som medlem i diverse högerorganisationer ,skulle inte ha någon som helst betydelse för hans världsbild ,där han uppenbarligen delar din egen syn på ,återigen, kulturmarxismen som djävulen i pluralis?
    (Dessutom,om Breivik hetat Omar eller Sharaff ,skulle ovilkorligen en hel grupp slunkit med i anklagelserna)
    Hursom!
    Det jag reagerar på ,och kallar dynga ,är förutom ovan nämnda , din nästan överslätande syn på dåden.Att kalla det ett ”psykologisk resonemang är att ta i ,det verkar snarare som en slags tidig nekrolog över Breivik!
    Det finns många väderkvarnar att slåss med min vän,men Breiviks ”kamp” mot resten av den civiliserade världen,är en man lika gärna kan slippa!
    (Förresten,Ahlmark var en lika bra reklampelare för liberalismen,som Jan Myrdal var för socialismen ,dvs ,ingen alls)

  3. Nu har du skrivit två inlägg till mig, där du inte bemöter mina argument, utan istället ger dig in på och kritiserar min person och försöker att förminska mig genom att kalla mitt inlägg för en pamflett. Jag trodde du hade någon bildning, men det verkar tyvärr inte så, då pamfletter skrivs som politisk propaganda för att lura på någon sina politiska idéer. Mitt inlägg har mera karaktären av ett psykologiskt resonemang angående Anders Behring Breiviks bakomliggande orsaker till varför han handlade som han gjorde. Det finns inget propagerande för något i min bloggpost käre Tomas Af Berentsee.

    Här har du lite mer vägledning, till det jag påstår. Alltså att massinvandringens förespråkare inte har några argument för sin sak, då några sakliga skäl inte föreligger.

    Åter till frågan om näthatet
    augusti 11th, 2011

    Reflektioner kring näthatet

    ”Som systemkritiker bör man vara medveten om att det såkallade ”näthatet” är en följd av ett polariserat samhälle. Samtidigt är det ett både demokratiskt och antropologiskt problem när debatten blir alltmer primitiv, och detta bör man inte bidra till. Problemet är att massinvandringens försvarare är den grupp som helt undviker sakliga argument i debatten, då sådana argument inte finns för deras sak. De är därför tvingade att förlita sig på sin maktställning och beskrivningar av sina motståndares känsloliv. Att det förr eller senare leder till liknande reaktioner borde knappast överraska någon”.

    http://oskorei.motpol.nu/

  4. Ja,en fiskare utan kniv,eller en Olli Rein utan en konspirationsteori ,det är nog som en hora utan fitta. (Appropå hora,så fanns det en annan Olli ,med efternamnet Virta som en gång i tiden var porrstjärna,trots att hennes storhetstid är över,annonserar hon enligt hörsägen efter karlar fortfarande ,även hon en tragisk figur i utkanten)
    Du får ursäkta att jag inte upptäckte din pamflett förräns igår,till skillnad från er inom kulturfaschismen har jag ett jobb att utföra.Du behöver inte ursäkta dig,det är vare sig inom media eller kulturen,utan ett helt vanligt hederligt kroppsarbete.
    MEN ,nu är jag ännu mer övertygad att du inte bara är förrvirrad ,utan dessutom bestänkt med det som man brukar kalla paranoia.Det är ju kul att du ,liksom det du kallar kulturmarxismen ,liksom har svar på allt,vet allt och dessutom rent instinktivt vet vad dina belakare har för politisk hemvist.Det är ju dessutom skönt för dig själv att liksom en muslimsk fundamentalist slippa tänka i olika banor,du har ju redan den enda sanningen klar för dig.
    Och jo,du rubbade mina tankebanor ,och nej,det är bra att du skriver dessa rader,det betyder att du sitter bakom en dator och inte bland normalt folk ,fortsätt med det!

  5. Ja det kan ju aldrig kännas bra att ertappas med byxorna nere vid fotknölarna, som ni inom kulturmarxismen nu får göra. Ingenstans hedrar jag Breiviks dåd, däremot fördömer jag dådet precis som de flesta normala människor. Nej det är kulturvänsterns försök att vältra skulden på dem som dagligen försöker beskriva verkligheten jag kritiserar, som ett vidrigt försök att klara sitt eget skinn.
    Vad är det du hakar upp dig på, har jag rubbat dina associationsbanor och kanske fått dig att tänka efter en stund. Då har det ju trots allt inte varit helt förgäves att skriva dessa rader, även om du tog gott om tid på dig för att läsa mitt inlägg, men ändå har du inte förstått innehållet.
    Det är nämligen den svenska marxistiska kultureliten som fortsatt är Sveriges största fiende. En kulturelit som vill fortsätta att förneka oss rätten att kalla en spade för vad det är, det vill säga en spade.
    Vänstern tycks numera hämta sina proselyter bland misslyckade personer med ett Af i namnet, vilket normalt handlar om den så kallade knaperadeln, med endast en krona i sitt vapen i Riddarsalen. Per Ahlmark kan fortfarande skriva så både kommunister och antisemiter tuggar fradga av ilska, men han är tyvärr ingen idol för mig, inte heller Anders Behring Breivik, då jag inte förhärligar våld som Vänstern gör, då de fortfarande har våldet som metod inskrivet på sidan 29 i sitt partiprogram, om jag inte misstar mig på en sida hit eller dit.
    Jag har senare skrivit om” Logiken bakom Breiviks terror!” i augusti, ”Ship to Gaza seglade under Hakorsflagg”, strax före det hemska terrorbrottet i Norge, och om ”Gymnasielärarens lilla röda”. Samtliga av dessa behandlar kulturmarxismens våld på samhället, och kan vara lämpliga för dig att studera.
    Slutligen så bör man alltid ha kniv med sig när man ger sig ut på sjön. En gammal sjöman och fiskare sa till mig när jag ville låna kniv av honom. Vet du inte att man ska ha kniv på sig på sjön. En sjöman utan kniv är som en hora utan fitta, sa han att de garvade sjömännen sagt till honom i hans ungdom, och därefter hade han alltid burit kniv. Det här hände långt före knivförbudet infördes, och det på grund av att knivar alltmer kom att ses som vapen, inte ett nyttoredskap. Det hör nog också ihop med Kulturmarxismen.

  6. Detta var nog den sämsta dynga jag läst sen Ahlmark var i tagen.Eftersom ”Olli Rein” verkar vara lika förrvirrad som sin ”idol” ,är det väl bäst att ta med en kniv nästa gång man åker ut till nån ö.

KommenteraAvbryt svar