Det är kallt ute!

Av Pettersson

Det påstås att en enig forskarvärld är överens om att vi går mot en global uppvärmning, möjligen har de rätt men eniga är de inte.  Här är 1000 artiklar från runt om i världen som inte är så eniga.

Något får mig att tro att uppvärmningen behövs…för det är kallt ute.

RSS Lower Troposphere Global Mean Temperature (1998-2010)

7 thoughts on “Det är kallt ute!

  1. Jomenvisst var det så. Och vem minns inte alla förmaningar från socialstyrelsen. 6-8 brödskivor om dagen,max 3 ägg i veckan eller hur det nu var, ät inte chips,då börjar du läcka som tunneln i hallandsåsen. Kan vara bra med tipps & information givetvis men som med allting,blir det för mycket så rinner det över.

    Tackar för en helsjysst blogg. Är här & kikar dagligen.

  2. Pelle P inre tryck skriver du, så var det faktiskt. Han gick enligt polisen och bar på någon form av tryckkokare!!? Man fattar ingenting.En anna sak, de där elementen är överhettade i Malmötrafiken där de susar fram i sina svarta BMV, det borde finnas fler ”fartkontroller” som min gode vän från Australien skrattar åt.
    Ha det

  3. @Ewa-Marie

    Fick den vitsen på telefon i morse. Men dom har ett visst inre tryck så det är inte konstigt att dom smäller av titt som tätt dom där knickedickerna. Angående växthuseffekten så vill jag ha tillbaka den. Men skrämselprofetior har alltid varit en bra sak för att införa skattehöjningar av olika slag. Miljö & koldioxidskatt osv. Kommer någon ihåg på -70 talet då det larmades om ny istid. Tror att dom gubbarna har mer rätt. För övrigt så tycker jag att på SMHI så släpper dom väder.

    Är snart tillbaka,ska rasta min vovve lite.

  4. Ja Pelle P jag menade han och hans ”brödrar”. Enligt polisen så var han ”välutrustad”….vad gäller sprängämne.
    För tidig u…..ha ah ah den var rolig! 😉

KommenteraAvbryt svar