Regeringen föreslår en ny lag mot terroristbrott

TERRORISM. Regeringens utredare har föreslagit att lagstiftningen mot terrorism, som i dag är spridd på tre lagar, slås ihop till en enda: terroristbrottlagen, skriver TT/OMNI. Alla svenska brott ska kunna betraktas som terroristbrott om de begås med den avsikten, som att skrämma befolkningen eller allvarligt skada ett land.

 

Morgan Johansson (S) Bild från Wikipedia

Utredningen föreslår också att straffen för olika typer av stöd till terrorism, som samröre med en terrororganisation eller finansiering av terrorism, ska skärpas.

-Pettersson undrar hur saktfärdig en regering får vara? 

Vi har i mer än 40 års tid haft terrorister i Sverige. 1972 kapade kroatiska terrorister ett SAS-plan och flög till Malmö. Vi hade ambassadockupationen 1975. Planerna på att kidnappa Anna-Greta Leijon, ansvarig för terrorlagstiftningen 1977. Plus många fler, nu är det betydligt farligare, muslimska terrorister försöker massmörda vanliga människor medan tidigare terrorister oftast gav sig på makthavare.

Är socialdemokraterna farliga för Sverige? I 16 år har de motverkat skärpta terrorlagar

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

11 thoughts on “Regeringen föreslår en ny lag mot terroristbrott

  1. högre bidrag till terroristerna så löses sig allt hälsningar landet där alla är välkommna hälsningar annie sharia lööf o sossarna hahahahah sjukaste landet som finns sverige

  2. ”Skrämma befolkningen eller allvarligt skada ett land” då kan Regimen i både ”sverige” och EU anmäla sig själva till att börja med!

  3. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    Men vilka kommer att erkänna att ett brott de begår handlar om ”terrorism”
    För att inte terroristlagar skall bli tandlösa, så måste staten tillägga/bestämma vad som är terrorism. T ex Våldtäkt, gruppvåldtäkt, bilbränning, mordbrand, sprängning, grov misshandel, gruppmisshandel, Rån utförda mot barn av barn. Tillkommer vanlig terrorism.
    Om attacken är rasistisk, d v s någon attacker en individ ur en annan gruppering, så skall detta ses som allvarligare, t ex dubbla straff. En etnisk svensk våldtar en afrikanske eller en muslim våldtar en etnisk svenska. Utvisningsdom skall verställas före fängelsestraff, varvid fängelsestraff automatiskt blir villkorligt om den utvisade återvänder illegalt + tillägg för illegal ankomst.

  4. Om den går igenom så träder den i kraft den 1 juli 2021. Om drygt ett och ett halvt år. Morgan har inte så bråttom. Skurkarna får gott med andrum och kan anpassa sig. I Danmark så fixade man på några veckor.

  5. Jag får en känsla av att detta förslag till terrorislag kommer att användas mot vår egen befolkning.Något i stil med HMF lagen.Hoppas att jag är ute och cyklar där.

    • Jaha, nu ska regeringen jaga alla som redovisar sanningen och verkligheten, allt medans de riktiga brottslingarna ska få fortsätta i sin brottsliga bana med brott mot Sverige och svenskarna.

      Demokratin fortsätter sönderfalla i Socialdemokraternas agenda.

      Snälla svenskar, öppna ögonen och se vad de gör mot er och era barn. 😢

      Allt detta för att tillgodose globalisternas världsherravälde.

      Ps. Pettersson…de gör detta för att stoppa dig, och alla som vill ha harmoni, rättvisa, trygghet och förstånd.

      FY FAN !!!

KommenteraAvbryt svar