9 av 10 skjutningar begås av invandrargäng

BROTTSLIGHET. En stor majoritet av skjutningarna i Malmö är sprungna ur konflikter mellan gängkriminella invandrare. – En uppskattning jag och kolleger gör är att i alla fall nio av tio skottlossningar i Malmö är i den miljön, säger Nils Noring, polisens presstalesperson i Malmö.

Två starka kriminella nätverk tappade mark i Malmös undre värld för några år sedan. Efter det har en rad gängkonflikter blossat upp mellan olika grupperingar.

Läs mer på Kvällsposten…

-Pettersson tjatar. Det råder ingen polisbrist i Sverige. Svensk polis är dimensionerad för svenska kriminella och inte för Mellanösterns…fast jag tror att 9 av 10 är lite lågt räknad…

Läs igen, 9 av 10 och dessa kostnader är inte medräknade i totalkostnaden för att förstöra vårt land.

94 procent av de grova brottslingarna har utländsk bakgrund

Dagens Nyheter: 90 % av gärningsmännen vid skottlossningar är invandrare

Nio av tio bränder orsakade av de asylsökande

Nio av tio bränder orsakade av de asylsökande

Nio av tio krig har en sak gemensamt

Nio av tio saknar id-handling

15 thoughts on “9 av 10 skjutningar begås av invandrargäng

  1. Vart tog pk-etablissemangets gullegris och professor emeritus SnickeSnacki..?? Som än en gång förklarar veckans senaste händelser med socialt och ekonomiskt utanförskap samt brist på lokal….

  2. Nu ska man testa ny teknik i Malmö. Skottdetektorer, smaka på ordet, som hjälp för att hitta gärningsmän. Det socialdemokratiska skyltfönstret, kalifatet Malmö, är en föraning om hur hela landet kommer att se ut på sikt…. Om inget görs snart, till att börja med, rösta rätt nu om tre månader.

    Med dödsskjutningar flera gånger i veckan undrar jag hur lågt (S) kommer att sjunka i opinionen..??

  3. Nu får lille Mojjgan spänna musklerna.Igen.
    Ny dödsskjutning i Malmö. Den där mångkulturen är spännande. Sånt här hände inte på 60- talet. Men då var ju Malmö svenskt,inte arabiskt som idag. Tar man hit mellan östern så får man mellan östern här.

    • Beror nog mest på ökad anmälningsbenägenhet…. ;-). För annars, säger politikerna, att brotten går ner. Man skulle ju knäcka gängen, vill jag minnas….

  4. Ingen nyhet utan väl känt bland oss som lever i den s.k. verkligheten. Lille Morgan, Löfvén m.fl. som har livvakt lever ju inte i samma verklighet som vi andra.

  5. Är detta riktigt säkert, det är väl inte FAKE NEWS som är populärt att påtala idag när inte galoscherna passar ?

  6. Polisen säger det alla vet, men som polis är det modigt att öppet säga sanningen. Måste han snart pudla eller lämna sin tjänst? Officiellt beror skottlossningarna på att killarna saknar fritidsgårdar och aldrig fått( tagit) en chans till ett liv utan kriminalitet!

    • Att de här invandrargängen där man skjuter på varann inte är svernska har väl varit känt länge och det är många som uttalat sig om, även Jezy Sarnecki.
      Det är fakta och inget som man behöver vara speciellt modig för att framföra.

      • Ok allt är MKT troligt !
        Vill bara påminna om en ”dokumentär” som SVT sände !
        Tyvärr har jag inte kunnat hitta den eftersom den sändes för ganska många år sen (mera än SVT sparar vissa dok.)
        Dokumentären handlade om en ”pojke som hette Leslie och som skulle bli ”kriminell”!
        Man blir mörkrädd när man ser sånt !!

      • Mia ! Du har rätt att att det är ett känt fenomen ! Modig ??? Man kan undra om folk är helt korkade eller om hjärntvättningen är så stark att man inte begriper någon ting ! Den här utvecklingen har ökat över 30 år i vårat land sedan vi tog hit folk utifrån alla världsdelar !!! Det kan ju finnas orsaker till att det inte fungerar i deras egna hemländer !!! Tror alla dessa korkade/hjärntvättadedu/ni i vårat land att dom ska leva som svenne banan i vårat Sverige ??????

Kommentera