Live från Växjö i böneutropens spår

ISLAM. Ingrid Carlqvist är på plats i Växjö för att bevaka Alternativ för Sveriges torgmöte i böneutropens spår. 

Hundratals personer samlades när det nybildade partiet Alternativ för Sverige fått tillstånd att hålla ett torgmöte på Storgatan i Växjö vid lunchtid på fredag. Det bevakades av många poliser.

Under böneutropet som spelades upp tågade sex personer in med heltäckande niqab. Enligt Sveriges radio P4 Kronoberg så övergick det uppspelade böneutropet i en hymn som terrororganisationen IS använder, det har fått polisen att anmäla AFS för brott mot ordningslagen.

Växjö moské ska inte ha böneutrop, den ska stängas för hat, hot och kvinnoförtryck

Vi har facit, varför ljuger ni för oss om islams steg för steg taktik?

11 thoughts on “Live från Växjö i böneutropens spår

  1. Effektfull protest som tydligen rönt en för den goda och allmänmänskliga sakens skull erforderlig och välförtjänt uppmärksamhet i det föredömliga civilkuragets, rättvisans och yttrandefrihetens tecken.

    Växjös aktion gjuter nytt hopp och liv i våra svenska led och hjärtan och stärker samhörigheten med alla de ädla själar som engagerar sig i kampen för vårt lands fortvaro och demokratiskt profilerade framtid, där alla äger rätt att komma till tals och framföra sina synpunkter offentligt.
    Mycket lovvärt initiativ!

    Vad vi anser om polisens ogrundade anmälan för brott mot ordningslagen, torde vara överflödigt att nämna.
    Icke desto mindre säger tilltaget allt om ordningsmaktens djupt beklagliga disposition för medlöperi, servilitet och svek mot den ordinäre medborgaren, där den kontraproduktiva gesten endast urholkat förtroendet för det skrå vars uppgift är att upprätthålla den allmänna säkerheten – inte att underminera den.
    Andreas.

  2. Ingrid Carlkvist är en äkta Skånsk Grebba med skinn på näsan,
    hon räds vare sig fan eller PK dårarna!

  3. Det är intressant att polisen i Växjö kan arabiska och texten i IS-hymner så att man kan skriva en anmälan.

    • Blir bra rädd när man läser reaktionerna, hoppas de känner den svenska gästfriheten,annars kan jag tycka att de kan åka hem. Eller vill de bara ta över Sverige från oss?

  4. Det fanns helt plötsligt gott om svenska poliser som skyddade premiären av böneutropet i Växsjö, vad brukar numera annars infödda hederliga arbetande äkta svenskar få för svar av sin skattefinansierade poliskår när de ber om hjälp ?
    Vi har inga resurser.
    Det är 2018 skillnad på infödda kristna svenskar och icke kristna nysvenskar, en av grupperna är mer värda än den andra vilken grupp det gäller får den som vill gissa !!!!

  5. Vänsterns gnällande om ”våra gator” där mot slutet drunknade i de röster som står för sunt förnuft !

Kommentera