Jag kräks

Tidigare idag tog Petterssons upp Göteborgs kommunstyrelseordförande, Ann-Sofie Hermanssons, ord om naivitet i samband med importerad extremism.

”Vi har varit naiva” utropar socialdemokraten Hermansson. Vilka dessa ”vi” är får ingen förklaring. Dock vet vi att det långt tidigare varnats för islamismens utbredning i Sverige och det är inte bara Sverigedemokrater och alternativa medier som utfärdat dessa varningar. Redan 2012 skrev vänsterpartisten Gun Holmertz från just Göteborg, att islamismen fått ett allt större fotfäste i stadsdelen Hjällbo.

”Att bristande integration och påföljande utanförskap är en grogrund för politisk och religiös extremism är välkänt. Under senare år har jag med stor oro i Hjällbo med omnejd sett hur allt fler muslimska kvinnor skyler sig; alltifrån ansiktet till hela kroppen. Denna förändring stämmer väl överens med männens tilltagande sätt att klä sig extremt: med fotsid dräkt, huvudbonad och skägg”

Det är en skrämmande bild av Göteborg som beskrivs i hennes debattartikel, men vem lyssnade? Socialdemokraterna, Ann-Sofie Hermanssons eget parti, har regerat staden i decennier, men inte tusan lyssnade de på Gun Holmertz varnande ord. Rädslan för orden islamofobi och rasism var tydligen större än de åtgärder som borde vidtagits.

GP

En annan Göteborgare är Marcus Birro.

I samma tidning skriver han, sex år senare, att hans hemstad genomgått en obegriplig förvandling. Ann-Sofie Hermanssons yrvakna utrop om naivitet, möter Birro med förakt. Han själv är uppvuxen i en av Göteborgs mångkulturella paradis, men skriver att Lövgärdet nu är ett helt annat Lövgärdet än det igår.

”Jag kräks på det där. Vi är hundratusentals som inte varit ett dugg naiva…//…Ni har inte varit naiva. Men ni har varit förbannat fega. Ni har sett vad som hänt med dem som för flera år sedan försökte varna för detta, ni har själva varit med om att spela ut rasistkortet och islamofob-kortet. Ni har hållit i den yxan. Ni har jagat sanningssägare med yxa och förtal. Så kom inte och säg att ni varit naiva. Ni har varit fega”

Tro mig Marcus. Vi är fler än hundratusen som kräks på fega politiker som försatt vårt älskade Sverige i den här situationen. Ett av partierna som bär den största skulden är Socialdemokraterna, Ann-Sofie Hermanssons parti, och det duger inte att nu sitta och skylla på naivitet utan att förklara vilka dessa ”vi” är. Varningsrop har kastats i soptunnan och de som varnat har hängts ut som islamofober och rasister.

Nu är frågan hur modiga styrande politiker är och om de på allvar törs ta bladet från munnen och vidta åtgärder så att denna importerade och religiösa extremism förpassas dit den hör hemma, långt bort bland sandöknar och sterila bergskedjor.

GP

11 thoughts on “Jag kräks

  1. Vilseledande propaganda från makteliten att påstå att

    bristande integration orsakar dåliga attityder och beteenden bland invandrare. Tvärtom så är svenskfientlig attityd orsak till att de ej vill integreras!

  2. Pluralis majestatis…(Vi)
    … är en latinsk term som avser bruket av plural när en monark eller någon annan uppsatt person avser sig själv. I stället för ”jag” använder kungen eller kejsaren ”Vi”, alltid stavat med versal. Majestätet anses på så sätt representera folket eller folkflertalet. Samtidigt nyttjas Vi-formen som ett värdighetstecken eller som ett uttryck för makt och upphöjdhet…” https://sv.wikipedia.org/wiki/Pluralis_majestatis

    ”…Storhetsvansinne (megalomani), grandiositet, hybris, förhöjd självkänsla, i psykiatrin ett uttryck för ett sinnestillstånd där en person har en starkt överdriven självuppfattning, och ofta helt falsk självbild. Storhetsvansinne kan vara ett tecken på psykos eller en personlighetsstörning…”
    https://sv.wikipedia.org/wiki/Storhetsvansinne

  3. Det går inte att utesluta att begrepp som naivitet och okunskap kan utgöra en liten del av den gigantiska problemsituationen. Feghet, oöverträffad undfallenhet och disposition för korruption är andra motbjudande och mer framträdande komponenter då orsakerna till det nationella förfallet skall beskrivas.

    Den psykologiska finten att betjäna sig av uttrycket ”naivitet” har sin förklaring i den association som förknippas med ordet och där man vill antyda att ”vi har i vår godhetsiver varit alltför snälla och optimistiska”, för att gjuta olja på de allt vresigare vågorna.

    Att politikerna nu tvingas begå denna näpna lilla pudel beror endast på att de är så illa tvungna då vi står inför ett nytt val och den framväxande anarkin är ett faktum som icke låter sig döljas bak proglobalismens och värdegrundens rankiga potemkinkulisser.

    Den huvudsakliga anledningen till att en funktionell välfärdsnation och rättsstat successivt deformerats är den iskalla strategi som tillämpats, där våra marionettregimer varit väl medvetna om de demoraliserande och samhällsnedbrytande konsekvenser den nya världsordningen medför.

    Dessa slipade statskonstnärer och globalistingenjörer har till fullo lärt sig behärska konsten att saluföra den multikulturella katastrofen genom att utnyttja den enda verkliga naivitet som är värd namnet, nämligen den oinitierade och lättmanipulerade massans nationella karaktärsdefekt – den svenska godtrogenheten, vilken naturligtvis underlättat invasionen och givit gamla Svea det föga hedervärda omdömet kriminalparadis.
    Andreas.

  4. Nej ”vi”har inte varit naiva. Men sossarna tillsammans med resten av partierna inom sjuklövern har varit otroligt naiva, för att inte säga idiotiska. Inga varningens ord har man lyssnat till. All kritik har avvisats som ”rasistiskt” prat.
    Men så går det också åt h-e allt snabbara takt.

  5. Gun Holmertz är en klok kvinna. Hon vågar säga vad hon tycker, även om hon är i riksdagshuset i Stockholm. Inga vänsterpartister har kunnat undgå hennes ord.

    • Hon noterade också att väldigt många av de välutbildade manliga flyktingarna från Syrien inte ville ta någon kvinna i hand. Hon fattade vad det var frågan om, tyvärr gjorde inte vår statsminister det.

  6. Dessa arroganta maktgalna sossar som mobbat och kränkt SD i åratal. Om dom hade nån anständighet borde de be SD om ursäkt för allt hat de bestått SD med. Men den risken är nog obefintlig för dessa makthungriga penningkåta karriärister som kidnappat namnet på ett parti som historiskt gjort en hel del bra saker för vanliga svenskar.

  7. VI är många som har sagt ifrån under decennier och det räcker nu!
    Eftersom jag har arbetat och varit bosatt i mellersta öster så tog jag tidigt avstånd från det ”islamistiska paradiset” och vet dessutom vad jag talar om till skillnad från ”politiska dårar” i riksdag, landsting och kommuner.
    Jag röstade på Ny Demokrat innan jag tog mig an SD redan 2002 då Vi var 1,44%, eller 76.300 av valmanskåren som röstade på detta parti.
    ”Hujedamej” vad jag har blivit förföljd och förtalad genom åren när jag har lagt fram mina åsikter om faran med denna hänsynslösa invasion av folk från Afghanistan, Afrika och mellersta östern med en bakåtsträvande islamistisk bakgrund. Förföljd av AFA, Expo med Aschberg & Co. och tillhörande de ”400”, vilket jag enbart tar som en utmärkelse från dessa totalt kompletta idioter.
    Gamla vänner och bekanta, vilka tog kraftigt avstånd från mig tidigare, börjar höra av sig igen vilket jag är mycket kallsinnig till eftersom jag inte har mycket till övers för dessa s.k. ”kappvändare”!
    Invasionen av islamister har inte i ett land som Sverige att göra. En nation uppbyggd på demokrati, kristen etik och västerländska värderingar.
    Historiens dom kommer att bli brutal och har Vi tur så kan Vi vända skutan och återskapa Vårt fosterland till det en gång var.
    Om inte så kommer mycket dunkla krafter att ta över och det kommer definitivt inte att bli roligt för någon av oss. Eller som en talesman från ett extremistiskt parti uttalat; ”När Vi tar makten så kommer inte lyktstolparna att räcka till”.

KommenteraAvbryt svar