Inga protester mot mord och våldtäkter, men namninsamling mot den som inte håller med pöbeln…

INRIKES. Feminister av alla kön har ordnat en namninsamling för att få bort Alexander Bard från TV4 och idoljuryn. Anledningen är att Bard tänker självständigt och inte gillar hetsjakten i #metoo kampanjen. 

Marcus Birro Twittrar lite om detta: Så…Vad har vi att samla protester emot?

  • Sadistiska våldtäkter?
  • Handgranater i tunnelbanan?
  • Könsstympning?
  • Skjutningar?
  • Hedersvåld?
  • Bristande sjukvård?
  • Rädslan?
  • Våldet?

Nja… Varför inte istället samla protester mot en medlem i en jury i ett tv-program? Han tycker nämligen fel!

11 thoughts on “Inga protester mot mord och våldtäkter, men namninsamling mot den som inte håller med pöbeln…

  1. Se detta som ett internt bråk som inte angår oss.
    Alexander Bard är inte och har aldrig varit på vår sida.
    Vi är ett gäng inavlade idioter i hans ögon och inget annat så det är rätt åt honom som sker.
    Låt avskummet äta varandra bara.

  2. Alla ska se likadana ut. Alla ska var likadant klädda. Alla ska ha exakt samma åsikter. Alla ska vara lika hjärntvättade. Ingen får avvika från normen. Ingen får tänka själv. Ingen får vara sig själv. Annars är du en främlingsfientlig, rasistisk hatspridare. Är detta hitler-jugendt i sina leder-hosen ? Nej, det är de svenska, feministiska godhets-apostlarna.

  3. kvinnor som kallar sig för feminister och dessutom agerar i flock är farliga. Sen finns de en hel del femenistiska män som ingår i flocken. I den här flocken värnar man om mångfald när de gäller människor och enfald när de gäller åsikter. När man träffar på den här flocken så kommer man inte att sakna sina ovänner.

  4. 24-årige Danny Lam, som har vietnamesisk invandrar­bakgrund,
    är talesman för TNKVRT.
    Ligger bakom drevet mot Alexander Bard.
    Även angripet Joakim Lamotte
    Danny är även med i #jag är här,

    ”Bakom uppmaningen att få Bard sparkad ligger ”TNKVRT”, en grupp aktivister med invandrar­bakgrund som ingår i ett gytter av liknande och överlappande vänsterradikala grupper som florerar i sociala medier. Nätverket har bland annat starka kopplingar till #jagärhär, en Facebookgrupp med vänsterextrema drag som startats upp av medarbetare på Sveriges Television.

    På en bild som lagts upp i sociala medier syns Danny Lam tillsammans med Mina Dennert, den före detta SVT-profil som tillsammans med sin man grundat och administrerar #jagärhär. Nätverket har bland annat uppmärksammats för att med riktade kampanjer försöka tysta journalister som man uppfattar som obekväma. En av dem som uppger att han drabbats av dem är frilans­journalisten Joakim Lamotte, tidigare medarbetare på SVT:s Uppdrag Granskning och krönikör på Göteborgs-Posten. Även TNKVRT har angripit Lamotte på sin Instagramsida och anklagat honom för att lida av storhetsvansinne och hybris.

    I somras skrev TNKVRT, #jagärhär, Refugees Welcome Stockholm och
    70 andra organisationer och grupper, varav fler återfinns på yttersta vänsterkanten, under en gemensam debattartikel med krav på inskränkningar av yttrandefriheten.
    Organisationerna vill lagstifta mot vad man menar är
    ”rasistisk organisering”.
    https://samnytt.se/bard-ar-en-vidrig-javla-individ-tusentals-vill-fa-kand-tv4-profil-sparkad-nu-startas-motkampanj/

  5. Ack ack vilket dilemma! Mannen är ju homosexuell, hur ska vi tysta den jäveln och få honom bort från TV utan att vara HOMOFOBISKA..???!!!!

  6. Den som vill bli trygg kan alltid lyssna på Reinfeldt som håller föredrag i ämnet.
    Det är frågan om vilka som i dagsläget är så korkade att de offentligt visar att de inte bara vill höra vad han säger utan också betalar för det. Hoppas listan på intresserade offentliggörs. Jag är på allvar intresserad av att vetavem som betalar för att lyssna på honom. Och hur drar de i sin tur in pengar för att finansiera det?
    Hur kommer samtalet mellan dem att låta?

    Det här är komik på hög nivå.

  7. Men, ni förstår väl vad som 87% av folket tycker är viktigast för vårt lands framtid, och därför värt att lägga sin energi på:

    IDOL 2018!

    Dessutom har Sverige aldrig varit tryggare hävdar PK-maffian.

  8. Vi kan också lägga till att vi kan protestera mot det pöbelvälde, som råder i vårt land.

Kommentera