10.000 kräver att TV4 sparkar Alexander Bard


YTTRANDEFRIHET. 10 000 personer har skrivit på en namninsamling som kräver att TV4 sparkar Alexander Bard från juryn i ”Talang”, skriver Nöjesbladet. Det är instagramkontot ”TNKVRT” som startat uppropet, med anledning av Bards uttalanden på Twitter om me too-kampanjen.

Bard har bland annat försvarat flera av männen som hängts ut, samt kallat Zara Larsson ”kändissubba”.

Bard säger till Nöjesbladet att namninsamlingen är ”ett stort skämt och en ren lögn”.

Lotta Andersson, exekutiv producent för ”Talang”, skriver i ett mejl till tidningen att yttrandefriheten i Sverige ger Bard rätt att tycka vad han vill ”även om det inte stämmer överens med det som vi på TV4 står för”.

-Pettersson tycker att feministvänsterns hetsjakt på oliktänkande har urartat för länge sedan och så långt ifrån den tolerans de talar om som man kan komma. Alexander Bard talar klarspråk.

Zara Larsson är en ”kändissubba”, vi vet också att Alexander Bard är en bög och att en neger är en neger.

Jag tror att det är bra om vi kan kalla saker och ting vid dess rätta namn…


24 responses to “10.000 kräver att TV4 sparkar Alexander Bard

 • Stenbock

  Stenbock beklagar inte dem som har som sitt fritidsnöje,absurdsk STATS- eller en tillrättalagd privat vänsterindoktrinerad TV-kanal !! 🙂

  Gilla

 • Inga protester mot mord och våldtäkter, men namninsamling mot den som inte håller med pöbeln… | Petterssons gör skillnad!

  […] Feminister av alla kön har ordnat en namninsamling för att få bort Alexander Bard från TV4 och idoljuryn. Anledningen är att Bard tänker självständigt och inte gillar hetsjakten i #metoo […]

  Gilla

 • Peter

  Vad förvånade de skulle kunna bli om de får brev från polisen om några veckor om att de är polisanmälda för förtal. Undra bara om någon orkar göra 10000st polisanmälningar? Sen så kommer uppföljningsanmälningarna efter det till socialen och så, för inte kan väl dessa personer vara lämpliga att ha ensamkommande hemma och arbeten inom det offentliga.

  Gilla

 • Matte

  Bianca Ingrosso är senaste tillskottet i Talang juryn.
  Tillsammans med David Batra, Alexander Bard
  och Lagaylia Frazier.

  Karin ”Kakan” Hermansson har de som tur är
  inte tagit tillbaka som har varit med tidigare.

  Gilla

 • Silfverbielke

  Alexander Bard, Paolo Roberto mfl har ju sunt förnuft, integritet och självkänsla till skillnad från alla kärringar från floskelvänstern som
  blir mer och mer patetiska efterhand som verkligheten gör sig påmind.

  Du kan lura alla en viss tid och vissa kan du lura alltid men du kan aldrig aldrig lura alla alltid. / Abraham Lincoln.

  The further a society drifts from truth the more it will hate those who speaks it./ George Orwell

  Gillad av 1 person

 • Carl ekström

  Den killen är ok,säger vad han tycker.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  ME TOO

  För oss som försökte gå sängvägen men misslyckades!

  Gilla

 • assad

  Jag står på Alexander Bards sida men funderar över om han inte ska nappa på erbjudandet och lämna eländet.

  Det måste enormt påfrestande och gå runt i deras lokaler.

  Gilla

 • Joy

  Han är en tönt och jag har svårt att se hans musikalitet och någon anledning till att han ska vara domare i ett sådant program. En bredkäftad homo är kul, pk-sverige i ett nötskal.

  Gilla

 • ossie

  10 000 Ha Ha en piss i oceanen Kunde dom inte få ihop fler ??

  Gilla

  • Bosse

   Ossie! Tänk på att dessa 10.000 är högkvalificerade idioter.Bard har sina sidor men i detta fallet så har han rätt till att uttrycka sin åsikt.
   Jävla system man har satt igång att kan man inte få dom till en domstol så ska man ta inkomsten från dom som straff. Det här är enbart hämnd och ilska. Och Zara Larsson,hon bör genomgå ett hjärnbyte. Sen har nog fascistgruppen #jagärhär ett finger med i spelet.

   Gilla

 • Gus

  Alexander är en stor Gäspning …

  Gilla

 • Gus

  Dumma förslöade Svenskar låter sig våldtas av TV 4 och SVT .

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Alexander Bard har i flera sammanhang visat var han står och gör ingen hemlighet av att han går i härnad mot det utbredda pseudofeministiska vansinne som härjar, varför ifrågavarande nöjesprofil och samhällsdebattör gjort rätt för ett hedersomnämnande.
  Vad det illa beryktade TV4 representerar känner de flesta normalbegåvade medborgare till och anar att den bålde Bard sannolikt kommer att överleva utan denna moraliskt efterblivna arbetsgivare.

  Hade flertalet av den så kallade kultur- och artisteliten förmått uppbåda hälften av den resoluta hållning Bard förevisar, hade vi haft ett annat debattklimat i detta löjligt bakbundna och munkavlebelagda skämtland, där de som hyser en politiskt korrekt inställning i offentliga sammanhang kan ha en helt annan privat.
  Den korrupta korrektheten är för övrigt tvillingbror med fegheten.
  Andreas.

  Gilla

 • Magnus 2

  Kan inte vi normala människor göra en namninsamling och kräva att alla journalister och tv kändisar som är PK ska få sparken. De vore en välgärning för befolkningen att slippa se den systematiska hjärntvätten som sker i tv.

  Gilla

  • Mimi N.N.

   Oooh, ni skojare, ni – pratar och snackar, snattrar och tjattrar, pladdrar och sladdrar, babblar och gafflar och inget gör !
   Alexander Bard gör det å era vägnar, ni måste ställa upp för homom – alla som en !

   Gilla

  • assad

   Var skriver vi på?

   Gilla

 • centurion

  #metoo-spektaklet är, enl. Min mening, århundradets värsta hyckleri. Sila mygg men svälja kameler. Äta järn och skita kätting. osv. … Men mig kan dom garanterat icke plocka bort från 4:an i alla fall. Och inte från Pettersson´s heller, hoppas jag.

  Gilla

 • Mats Lindh

  PK feministerna är inte kloka bör emigrera till Mellanöstern till sina meningsfränder,där frodas det totalitära tänkandet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: