En dödsskjutning på 127 miljoner invånare och tre asylinandrare

INVANDRING. Japan med 127 miljoner invånare är ett av världens etniskt och språkligt mest homogena länder. Nu har de dock fått problem, den japanska polisen har för lite att göra. 

Under 2015 skedde bara en enda dödsskjutning. Man skulle tro att det skulle få politikerna att dra ned och spara på poliskåren men det görs inte, man har tvärtom utökad polisstyrkan de senaste åren. Det innebär att brott som i Sverige avskrivs, exempelvis cykelstölder och ringa narkotikabrott utreds. Till och med ett par stulna trosor på en tvättlina fick polisen att rycka ut.

Polisen arbetar också förebyggande med barn och antalet vuxna i fängelse är lågt. 45 på 100.000 invånare jämfört med Storbritannien 146 och 666 i USA.

Läs mer på The Economist…

-Pettersson vill bara säga att Japan, med 127 miljoner invånare, tog emot 28 flyktingar under 2016, och under första halvåret 2017 beviljades tre personer asyl.

Det har nog ingen samband för om det hade betydelse skulle det betyda att politiker, journalister och Twitter-vänstern i Sverige ljuger för oss. Japan verkar vara som Sverige på 1950 och 1960-talet.

3 thoughts on “En dödsskjutning på 127 miljoner invånare och tre asylinandrare

  1. Det låter fantastiskt – vilket stort intresse det måste finnas för landet Japan hos deras politiker och myndigheter.

    Och så jämför man med Sverige och märker hur ointresserade politiker i sju partier är av Sverige.

Kommentera