Du Stefan Löfven, Rör inte våra runor!

Många av oss minns säkert när vi under vår skolgång kom i kontakt med runor och runskrift, det var fascinerande och spännande att ta del av. Jag hävdar att det tillhör svensk allmänbildning att om inte mycket, så i alla fall litet minnas det vi en gång lärt, samt känna till en del av var och hur våra förfäder levde och verkade.

MEN, sedan har vi dagens rotlösa verklighet att ta ställning till, Sverige har ”begåvats” med en stadsminister som har riktigt mycket mer att önska, och nu önskar han att titta på ifall man (läs politiska eliten) kan förbjuda en del av vår historia, han, Stefan stadsminister känner för att förbjuda runor.

Jag förmodar att många har hört radionyhetssändningarna idag där stadsministerns visioner helt enligt plan Orwell är att sudda ut oss som folk. På ”stan” idag hörde jag folk prata om att ”Nu har det slagit slint hos Stefan Löfven, och för den delen även hos hon den där centerpartisten”. 

När jag idag kom hem efter jobb gick jag för att dokumentera sånt som Stefan och Annie inte vet nåt om, hur i alla sina dar hamnade dom på så viktiga och fina poster som dom gjort så historielösa dom är? Hur som, bilderna som jag visar i detta bildspel är av en runsten med runor som förtäljer oss att Bror lät resa stenen efter sin bror Buse, som var en kungens man.

Tidigare HÄR 

Detta bildspel kräver JavaScript.

20 thoughts on “Du Stefan Löfven, Rör inte våra runor!

  1. Det finns svetsare och svetsare sen finns det de som aldrig blev svetsare men kallas för det ändå.
    Känn dig träffad Steffe du fördärvar ryktet för en hel yrkesgrupp din puggemurare.

  2. När jag sökte jobb på af så söktes en massa svetsare … ..så..tror han vore bättre som svetsare än som det han är…..jagvet inte exakt hur man svetsar men oavsett vill jag inte a han som kollega.Hatastar falska individer som dessutom medvetet ellert medvete?…förstör ha. genom ”söndra och härska eller är han bsmart …eller dum???

    • Vid svetsarutbildning ska man lära sig att svetsa…..
      Inte lära sig att lyssna på någon hittepå sagofarbror som kallar sig Arnstad, så frågan är vilken utbildning våran styrande kapten gått egentligen.
      En kapten ska styra båten rätt förbi alla hinder och se till att passagerarna får en säker färd, våran nuvarande kapten försöker sänka skeppet till vilket pris som helst. Dom betalande passagerarna får betala med risken att drunkna, fripassagerarna får livbåtar och flytväst.

  3. Detta handlar icke om, vare sig nazism eller någon annan -ism heller för den delen. Endast ett lämpligt tillfälle att krossa det svenska, vårt kulturarv,att marginalisera oss, spotta på oss, håna de som betalar för sin egen undergång. Allt för att bereda vägen för de 30-40 milj. toy-boys som Annie-rö-tofs har beställt. Hur ska hon orka med alla ? Lär nog bli lite öm. Nu har hon dessutom börjat flirta med Stefan och anpassat centern bit för bit. Allt för personlig vinning, dvs. en hägrande ministerpost om ett år. Att hon sen sviker sina väljare och partiets inriktning är nog endast av akademisk betydelse. Vet center-folket om att dom blir blåsta ?

  4. Det är bara att lyssna på de sååå viktiga författare som tror att de bär hela Sveriges tankeförmåga. Som de orerar om nazismen. De måste vara skräckslagna att folket slutar försörja dessa stackars kulturarbetare. Börja jobba, när ni är klara med er arbetsdag då kan ni fatta pennan/datortangenterna om ni har ork kvar. Vi som försörjer er arbetar för vår familj och dessutom för er som tror att ni tillför något som vi behöver. Stoppa ner ett finger i ett glas vatten, om ni lämnar ett hål, då har ni gjort ett avtryck, annars är det som för oss alla andra.
    Det var många som trodde att de var så viktiga men det händer med dem som med alla andra som gått före. Lite eljest……
    Rösta SD

  5. Runor och runskrift som är väl rasistiskt i dagens mångkulturella Sverige kommer att förbjudas när Lövet och övriga 7 klövern nu ska krympa den redan inskränkta svenska yttrandefriheten ännu mer !
    Nästa steg är att dagens svenska fana med ett kors som står för kristendomen byts ut mot en politiskt korrekt prideflsgga för att visa omvärlden hur kärleksfullt, solidariskt och tolerant det svenska folket är.
    Efter valet 2018 när röd/gröna sörjan med stöd av ett extremt vänsterparti C och L och förmodligen fått fortsatt stöd av de svenska väljarna så kommer saker och ting garanterat att hända i mångkulturens namn.

  6. DETTA KAN INTE VARA SANT…man måste fråga sig…inte att Stefan Löfven menar detta. Jag har hört och sett mycket sjukt ifrån denna islam/kommunist/sandlåde vänliga person. Men hoppas att det finns nån gräns.
    Om inte…så vill jag endast se en röst på Socialdemokraterna vid valet ( hans egen röst, om han inte tycker själv att det är så sjukt, att han röstar på nått verklighetsförankrat parti).

  7. Runan tyr står väl för bokstaven T. Om man förbjuder runan Tyr så förbjuder man väl också bokstaven ”T”. Ska vi i fortsättningen hoppa över bokstaven ”T” när vi skriver???

  8. Tyvärr så har ju Svenska folket gett dessa Åsnor förtroendet att förgöra landet. Från en som inte tillhör dom 87 % som röstat samhällsförstörarna.

    • Vilka kommer inom kort att vara i majoritet ?
      Egentligen det enda viktiga för stunden, tyvärr majoriteten bestämmer och då särskilt med VÄNSTERN vid makten !

Kommentera