Var är rikspolischefen?

POLISCHEFEN. Den 31 augusti utsattes ett par poliser för mordförsök när stora stenar kastades från tionde våningen och samma dag försökte en person mörda en polis med kniv på Medborgarplatsen. 

Har någon hört polischefen uttala sig om detta? Han kanske funderar på ett nytt armband till polisen ”döda mig inte”…

Eliasson ljuger, han vet att han hamnade där han är för att han är socialdemokrat.

Polis uppmanar rikspolischefen att avgå och undrar om han finns på riktigt 

36 thoughts on “Var är rikspolischefen?

  1. Det mörkaste scenariot är att han håller på och riggar nåt elände. E.u. har han och NOA tagit befälet över planeringen av 30 september-demonstrationen i Göteborg.
    Aurora 17 slutar den 29:e september, så stora militära resurser finns samlade och samtränade.

    Om det finns ett samband mellan dessa händelser eller om någon ser sambandet som en möjlighet… ja, då kan det bli många krökta flaggstänger framöver.

    Bakgrunden till mina dystra tankar är förbannelsen med sambandet mellan övningar och terrordåd. Och som grädde på moset – Eliasson!!!

  2. Om han inte redan flytt landet så sitter han och tänker ut bästa sättet att fly snabbt när smällen kommer. Så tillsammans med många höga herrar och damer jobbas det nu för högtryck med att föra tillgångar ut ur landet.

  3. Tja man kan ju undra om det hade varit sverigedemokrater som försökte hugga ihjäl en polis och skulle stå på 12våningen för att kasta stora stenar i huvudet på poliser/blåljuspersonal?hur hade det låtit då?

  4. Inte bara i storstäderna är det oroligt, i Gävle eldas det bilar för fulla muggar.
    Undertecknad bevittnade en bilbrand för 23 timmar sedan, helt slumpmässigt.
    En bil förstördes, en skadades.
    Mmmmmm…..

  5. Han sitter och funderar på vad som skall stå på armbanden som kommer ut inom kort typ ”snälla slå inte mig jag är polis”eller tafsa på någon annan ”

  6. För egen del är jag glad att puckot håller sig borta från offentlighetens ljus. Man blir heligt förbannad varje gång han öppnar käften.

  7. Inte bara vi i Absurdistan lider under massorna av lyckosökare,och kriminella. I en liten stad i sydöstra Bayern,har nu ägarinnan fått nog av dessa tjuvar i sin butik.På dörren väl synligt,sitter nu ett handskrivet ark som tackar nej till ”asylanter i hennes butik”…:
    http://imgl.krone.at/Bilder/2017/09/04/Haendlerin-Wir-wuenschen-keine-Asylanten-Wirbel-um-Aushang-story-586825_630x356px_51916e62dacb90101fdb0ed2324bd30b__asylanten-zettel-s1260_jpg.jpg

  8. Kanske är han här vid medelhavet och försöker att övertala afrikanerna om ett ”all inclusiveliv i Sverige, Kanske att han lyckas när vattentemperaturen i medelhavet sjunker och bikiniflickorna är i sina hem väl påklädda.
    Afrikanerna har INGET att förlora ….därav är de så arroganta……. europeerna har allt allt att förlora, därav är de så handlingsförlamade, fegt !
    Europeerna de yngre har aldrig behövt att kämpa för sin extisens, nu körs de över så det visslar om det !

  9. Läser rubriker på bl.a. Aftonslasken… I dag förklarar denna vänsterblaska, hur ”du skall agera vid en skjutning” !!
    Ja, i deras värld förekommer ju en mängd av skottlossning,genom deras islamska älsklingars seder och bruk….Nu i den grad att de tvingas förmedla till oss ursvenskar,hur vi skall undvika ghettoområden.

  10. Det är inte lönt att sätta epitet eller häckla sossemaffian. De har direktiv från EU att fullfölja folkutbytet och avskärmar sig helt från omvärlden. De har god draghjälp av den virriga alliansen som inte vill regera eller ens peta på statsministern. MSM flyttar focus lägger dimridåer och producerar fakenyheter. Politiker och övrigt etablissemang har inte fått hjärnsläpp som många tror, de är mycket medvetna om vad de gör och utvecklingen går fort.
    Om och när transaktionerna till asylturisterna skärs ned eller upphör utbryter kaos. Det är man också klart medveten om. Vi befinner oss i ett mycket farligt och besvärligt läge.

    • Vad Sverige behöver är hjärncells donatorer som är villiga att donera hjärnceller till 7-klöverns 8 språkrör.

  11. Svensk polis tog Astrid Lindgrens ”Kling o Klang” en smula för bokstavligt. Dom ligger platt ner för ligister. Samtal o grillning är lugnt o fint. Hårdhandskarna plockas fram mot ”grov kriminell bärplockare” o cyklist utan lyse. Då får vi se vad Polisskolan lärde.

  12. Egentligen är det kaos och läge för utegångsförbud i flera städer, men ingen ansvarig hör av sig och varnar folk, allt är tyst. Ingen låtsas om det allvarliga. Jag tror det skjuts, skadas och mördas lika mycket på gator och torg nu i Sverige, som det gjordes i Vilda västern på 1800-talet. Något måste åtgärdas med speciella, generella och ovanliga tvångsmetoder för att säkra upp alla kriminella områden i Sverige.

  13. På frågan var eländet är så har inte jag svaret, hoppas att han har gått vilse över gränsen är det vänligaste jag kan säga.

    Det här tar ändå priset i Sverige, helt rubbat, det värsta är att svenskarna tycker säkert att det är bra…………nu SLIPPER de som vanligt att bry sig.
    Fast att det smärtar att skriva, svenskarna har snart ingen rätt till sitt enda land………….vem f*n bryr sig ?
    http://aktuelltfokus.se/unga-afghaner-kraver-hojda-pensioner-for-landets-pensionarer/

  14. Spyan måste avgå som byfånen svetsarn.Min dotter har en kompis som polis han tjänar 27000 före skatt.Höjj deras löner och skaffa en riktig polischef och börja rensa ut all slödder som översvämmar vårt land. Mvh Adolf

  15. I Norge en 16-årig flicka blev knivhuggen på sin skola av en 19-åring, de hade tidigare haft någon form av argumentation.
    Bild på skolan , det ser mörkt ut på skolgården.
    https://imbo.vgc.no/users/vgno/images/93ade24d5e8e1027026fcc6287526c07?t%5B0%5D=crop%3Awidth%3D4368%2Cheight%3D2912%2Cx%3D0%2Cy%3D0&t%5B1%5D=maxSize%3Awidth%3D990%2Cheight%3D0&t%5B2%5D=resize%3Awidth%3D990&accessToken=347bdf6d3a944f4c58cd348037243a5a957807c854a8730f93b0228e7f972114

  16. Dan Eliasson bör avgå.en dåligare rikspolischef får man leta efter.det är som ingen bryr sig.vare sig löfven polis regeringen.det är mord skjutningar var och varannan dag.helt oacceptabelt.därför kommer SD få många röster i kommande val.jag är 100%att SD får 27 till 30%.regeringen och Eliasson bör lämna per omgående.

Kommentera