När feminister ansluter sig till islamistiska terrorister


av Majid Rafizadeh  •  4 september, 2017

 • Faktum är att de så kallade feministerna inte bara blundar för dessa hemskheter, utan deras närvaro vid dessa evenemang stödjer och legitimerar även diktatorernas makt.

 • När det handlar om de specifika fallen bland miljontals förtryckta kvinnor världen över – såsom Asia Bibi, en kristen mamma som i sju år har väntat på sitt dödsstraff i Pakistan för att hon tagit ett glas vatten; eller nittonåringen som i år våldtogs av sin kusin under pistolhot och sedan dömdes till döden genom stenkastning för att ha varit ”otrogen”; eller de kvinnor som tvingades gifta sig med sina våldtäktsmän; eller barnäktenskap som förekommer 12 000 gånger om dagen; eller de kvinnor som blir slagna av sina makar eller får syra kastat i sina ansikten; eller de kvinnor som används som självmordsbombare.
 • När Mogherini ler i sin hijab i Iran ger hon en hård örfil åt kvinnorättsrörelser som försöker ta bort tvånget med att bära hijab och ge kvinnor ett jämställt självstyre, utbildning och frihet. Hon ger istället bränsle åt förtryck.

Socialdemokraterna tillika de så kallade feministerna har höjt sina röster. De skryter om att de främjar jämlikhet mellan könen, individuella rättigheter och att de gör framsteg inom kvinnors rättigheter. De menar att dessa värderingar är universella; att varje person, särskilt varje kvinna, överallt i världen, har rätt till dessa ”omistliga” rättigheter. Det hålls tal, välgörenhetsinsamlingar arrangeras och en armé av hjältar tar sig an fallet.

Alla är lika mycket värda, och alla förtjänar dessa rättigheter. Sångerna, de inspirerande föreläsningarna, beslutsamheten som ekar genom tv-intervjuer och sprids över tidningssidorna, alla fyller sina följare med entusiasm. Men hur ser verkligheten ut?

Läs vidare


9 responses to “När feminister ansluter sig till islamistiska terrorister

 • centurion

  Receptet på en god, svensk feminist är bl. a. : Blunda för alla våldtäkter, Håna alla våldtäktsoffer, Förfölj alla som protesterar mot våldtäkter, Spöka ut er till påskkärringar som uderkastelse till mördarregimer, Håna alla de män och kvinnor som försörjer er, Medverka till brottslig verksamhet genom att ta de kriminella´s parti. etc. etc.

  Gilla

 • centurion

  Gårdagens feminister kämpade för kvinnlig rösträtt. Dagens feminister vill avskaffa manlig rösträtt och är förbannade på att mjölken är vit. Vad är det som händer ?

  Gilla

 • age

  Klimat- och naturkatastrofer är nog bagateller jämfört med den katastrof som pågår och som fortgår.
  Hjärntvätt sprider sig och är inte reversibel.

  Vi vill ju tro att Sverige är fyllt med intelligenta och logiskt tänkande människor. Dock måste den uppfattningen revideras mot det faktum att 87% av alla som röstade, röstade fram den pågående katastrofen för vårt fosterland.

  Vad värre är; De fattar inte ens när katastrofen är påtaglig, – de står kvar i sin villfarelse:
  Att alla människor är lika värda.
  Att alla ska dela på allt.
  Att det som är ditt inte är ditt.
  Att den som jobbar ska ge den som inte vill jobba.
  – Och att vi ska bjuda bort vårt fosterland till en världsomspännande sekt.

  Jag är rädd!
  Känner du dig trygg?

  Gilla

 • angelicaplacet

  Dagens feministiska kvinnor beundrar muslimska män och vill inte förändra dom.

  Gilla

 • Ståfräs

  FI o Feministregeringen bara älskar sina muslimska bröder och vill gärna deras egna små barn också skall få en ”puss på munnen”, grattis PK , Annie hänger på, tack gode gud att SD finns för os som ogillar filmen.

  Gilla

 • Kurt

  Allt detta röda folk kan bara existera i samklang med diktaturer, spelar ingen roll vilka. Bara man kan vara emot något, deras fasa är en perfekt fredlig värld. De är som alkoholister eller knarkare, beroende på gnällande.

  Gilla

 • Lena

  Vad tycker små flickor när gamla gubbar tar sig friheten att smaka på flickorna ?

  De muslimska mödrarna verkar att vara stolta !
  (Finns en längre variant på temat)

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: