Jordanis Kouroutsidis, dömd även i hovrätten


INVANDRARVÅLD. Jordanis Kouroutsidis, 48, som tidigare dömts för flera sex- och våldsbrott, döms även i hovrätten för att ha våldtagit två kvinnor i Varbergstrakten i vintras. Han är därmed dömd för minst sju våldtäkter. Mannen får precis som i tingsrätten fyra och ett halvt års fängelse. Han döms även för att ha rånat kvinnorna på deras mobiltelefoner och ska betala cirka 130 000 kronor var i skadestånd till dem.

-Pettersson undrar om Tings- och Hovrätten tror att Jordanis kommer att sköta sig när han kommer ut om 3-3,5 år?

TIDIGARE 2017-07-06. Jordanis Kouroutsidis, Sveriges kanske värste serievåldtäktsman, dömd igen

INVANDRARVÅLD. Jordanis Kouroutsidis dömdes för knappt 30 år sedan för en rad sex- och våldsbrott i Stockholmsområdet. I dag föll en ny dom mot mannen, som åtalats för två våldtäkter och rån nära Varberg i vintras.

Den numera 48-årige mannen har suttit häktad sedan slutet av januari, misstänkt för en våldtäkt mot en kvinna i Veddige i höstas och mot en kvinna i Getteröns naturskyddsområde i januari i år. Han är också åtalad för att ha rånat kvinnorna på deras mobiler i samband med våldtäkterna. Sedan tidigare är mannen dömd för ett flertal brott.

Hur är det möjligt att en person kan ägna sig åt upprepad grov brottslighet i 30 år och ändå få relativt lågt straff?

TIDIGARE 2017-03-22. Dömd för en serie våldtäkter – misstänks igen

INVANDRARVÅLD. En 47-årig man som sitter häktad misstänkt för rån och våldtäkt på en parkeringsplats i Varberg kan i dag häktas för ytterligare en våldtäkt i området.

Mannen har, på 80- och 90-talet, dömts för flera våldtäkter i Stockholmsområdet och kan vara en av Sveriges värsta serievåldtäktsmän. 1988 dömdes mannen till fyra års fängelse i Stockholms tingsrätt men efter ett år fick han permission – och flydde. Därefter dömdes han till fängelse för flera nya fall innan han försvann spårlöst. 

I slutet av januari häktades en man för en våldtäkt samt rån på Naturum på Getterön. Det finns sparsamt med uppgifter kring vad som hänt. En kvinna utsattes för den misstänkta våldtäkten samt rånades på sin mobil.

I början av mars meddelade åklagare Ginger Johansson att misstankarna hade stärkts mot mannen och att åtal ska väckas senast 24 mars.

Nu har en ny häktningsframställan kommit som rör samma man. Han misstänks också för en annan våldtäkt och ett rån som ska ha ägt rum i Veddige i november förra året.

Under onsdagen häktades mannen på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt och rån i Veddinge, efter förhandlingar i Varbergs tingsrätt.

Enligt hattidningen Aftonbladet kan det handla om en av Sveriges värsta våldtäktsmän. För trettio år sedan ska han ha överfallit ett stort antal kvinnor i Stockholm och försvann spårlöst efter sin senaste dom 1992.

Den 47-årige mannen har tidigare förekommit i mål som rör våldtäkt. Det var sommaren 2015 som han misstänktes för våldtäkt, olaga frihetsberövade och olaga hot. Men åklagaren la då ner förundersökningen.

-Pettersson noterar att trots att det är en av Sveriges värst våldtäktsmän som är i farten igen så väljer hattidningarna Expressen och Aftonbladet att inte nämna att det är Jordanis Kouroutsidis, född 1969 som är misstänkt…

Mål nr B 185-17


6 responses to “Jordanis Kouroutsidis, dömd även i hovrätten

 • jgarn

  Varför finns han i Sverige?

  Gilla

 • Mimi N.

  Äcklet är inte muslim. Titta på hans namn – grekiskt, alltså kristen ! Fråga madam Pascalidou om honom, inte många greker i Sverige. De kanske känner varandra.

  Gilla

 • Ståfräs

  FI vill gärna ”kärleksbomba” denne gode representant för Invandringen som blir lönsam på sikt, ”Vilket trauma har inte han haft”.

  Gilla

 • Ståfräs

  Det är väl ungefär vad en SD skulle få betala för att tagit en muslin i handen, grattis PK.

  Gilla

 • Lena

  Har han någon inkomst som summan kan dras ifrån ?
  Eller är det som vanligt …….svenskarnas skattemedel som betalar när äckel tillåts härja ?

  Gilla

 • Ståfräs

  Han platsar väl i FI´s partistyrelse, eftersom han antagligen bara kelat med Svenska kvinnor o barn, tänk tanken att det varit en Svensk som kelat lite med muslimska kvinnor o barn? Feministregeringen vill gärna att han friges direkt, ”för vi är inga rasister”.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: