12 thoughts on “Redan 1978 visste man…

  1. Ja vi har vetat !! Därför är det självklart att dom ansvariga skall straffas på precis samma sätt som alla ansvariga i Tredje Riket och i Vidkun Quislings regering..m.fl.

    • Nja, att vi har så här i Sverige och i hela västvärlden beror faktiskt på att Tyskarna och nationalsocialismen förlorade..
      Tror du på fullt allvar att Sverige hade blivit ett degenerat judehomoziggenegerbabbesocialdemonskt bolsjevikmarxistfeminist h-e om nationalsocialismen blivit norm i hela världen? Då är du bra j-a korkad!

  2. Vet inte varför ingen som vågar skriva om invandrarbrottsligheten? Varför kann man inte prata om det .Problemet blir inte mindre om man inte pratar om det.Bara titta på fängelserna och prata med poliserna så får du reda på fakta. Varför gör man ingenting åt det.Begår dom brott skall dom ut omedelbart efter verkställd straff.Mvh Adolf

    • Jag vågade ,skrev till Migrationsverket och MSB att trots att de sitter med fakta i handen och vet naturligvis vilka begår gruppvåldtäckt ,bränner bilar ,HVB och misshandlar så når aldrig den informationen allmänheten och Stefan L. kan stå och säga att Sverige är precis lika trygg som alltid… Har inte fått svar än …Fler borde ifrågasätta direkt till myndigheten ..

  3. Trots att det gått över 40 år av vanstyre i detta land har merparten av det Svenska folket ännu inte fattat att landet är på väg ner i avgrunden. Detta om något bevisar hur jävla trögtänkta det Svenska folket är.

      • Helt rätt, vi har sett sanningen länge! Men det jag tycker är konstigt med mörkningen är att den har drabbat en grupp hårt!

        Dom invandrare som sköter sig!

    • Att vi svenskar inte vunnit på det står ju helt klart. Det du ska fråga dig är om den grupp som stod som segrare efter ww2 och som sedan dess kunnat köpt upp hela världen med sin penningpress och sina centralbanker och äger medierna, politikerna etc tjänar på det..

    • Min slutsats är att just därför att man visste redan då har man ökat på invandringen av män från barbarikulturer med djävulsk kvinnosyn,nu kommer de i hundratusentals årligen och tillåts ockupera vårt land och de kriminella av dem tillåts begå alla brott de känner för mot vårt folk och land med socialistjuntans välsignelse och får tom betalt av svenska folkets skattemedel för att plåga och utrota oss,vilket socialistjuntan inte själva vill utföra grovjobbet utan låter kriminella galna barbarer från värsta dysfunktionella länder från tredje världen utföra jobbet åt dem.Sådan är kommunismen i Sverige som man kallar kullturmarxism/socialism men allt har sin grund i Lenin Marixm.Svenska folket måste vakna upp rejält och göra sig av med folk och landsförrädarna,ställa dem inför någon sorts folkdomstol och döma dem hårt för alla brott de begår mot svenska folket då de dagligen bryter mot alla våra lagar inkl. grundlagar som de går in och manipulerar i efter deras onda agenda.
      Inflödet av okända människor från tredje världen kommer inte avta,eller minska tvärtom kommer det öka och aldrig ta slut förrän Svea rike är fullständigt raserat och nere i den djupaste avgrunden och väldigt många av svenska folket är utplånat med allehanda kriminella metoder.Vi är en liten nation som kommer gå under om inte svenska folket själva sätter stopp för folkutbytet och folkmordet som sjuklöverligan bedriver mot sitt eget folk genom totalt oansvarig massinvandring av främst män med barbarisk kvinnosyn från tredje världen ,vårt land,våra egendomar och våra skattemedel skänks bort medan folket nöjer sig med bröd och skådespel.

KommenteraAvbryt svar