Varför tillåts utländska medborgare svina ner i vårt land när de har hem och familj i fjärran land?

INVANDRING. Det är märkliga saker som pågår i vårt land. Utländska medborgare som är här illegalt, har fått utvisningsbeslut, har ljugit för våra myndigheter och har hem och familj i fjärran land tillåts uppträda som svin mitt i centrala Stockholm utan att myndigheterna gör något åt problemet. 

Det var andra takter i Malmö, när svenska hemlösa skulle protestera mot bostadssituationen. Då tog det två timmar så hade myndigheterna rensat området. Läs HÄR och HÄR.

Klicka gärna så ser ni bättre hur de ljugande afghanerna på Medborgarplatsen bor…

 

24 thoughts on “Varför tillåts utländska medborgare svina ner i vårt land när de har hem och familj i fjärran land?

  1. Allt som utövar en skadlig inverkan på samhället välkomnas av den korrupta globalistregimen och dess kriminella nickedockor, vars enda strävan är att bereda den gränslösa importen största möjliga utrymme på den svenska spelplanen.

    Rättsstaten har för länge sedan strategiskt valt att kapitulera inför skadeverkarna och laborerar ogenerat med den ordinära befolkningens liv och hälsa. Det är uteslutande parasiterna som skall premieras, medan gemene svensk förväntas retirera och acceptera att vår nu oigenkännliga nation invaderas av främmande element utan några som helst intentioner att låta sig integreras. New World Order i ett nötskal!

    Inkräktarnas enda mål är att utan motprestationer i form av ärliga ansatser tillskansa sig största möjliga bidragsförmåner samt nöjet att uttrycka sitt fräna förakt och totala respektlöshet för det land inom vilket de söker sin evinnerliga asyl – ett av de mest förhatliga begreppen i modern tid.
    The world is a rigged game, mina vänner!
    Andreas.

  2. Sveriges regering gör inget innan man kollat,,vad media skall tycka.
    Och media har erövrats av vänstern, så vad de tycker vet vi. Alliansen är lika velig som regeringen och står vid sidan och tittar på. Det hela är så bedrövligt att man baxnar. Våra vanliga ”dialogpoliser” duger inget till i detta fallet. Sätt in insatsstyrkan och röj upp. Se till att de som har avvisats blir avvisade. Om inte kommer Sverige att översvämmas ännu mer av dessa dysfunktionella individer från Mena- länderna.
    Sluta för h-e att dalta.

  3. Det skall bli spännande att se vem det blir som får den stora äran att städa upp efter dessa av eliten högt älskade övermänniskor. En tämligen säker gissning är att det blir Svenskar så klart.

  4. Förhållandet på Medborgartrappan speglar spyan Eliassons mentalitet.
    Ingen ordning ingen reda ingen som helst insikt vad vi kommer att göra med honom när kaoset bryter ut. Denne man måste infångas innan planet till friheten startar.

  5. Här har vi ytterligare en ”utmaning”………..

    Så med ”mer kärlek och mindre hat”, så är det snart löst.

    Sunt förnuft och fakta , lägger vi åt sidan , när vi ska lösa problem inom svensk migration- och integrations politik.

  6. Jag har varit i kåkstäder i Brasilien.skärp dig MR P.ok?svenska hemlösa knarkare svinar som de svin de är!!!gör en artikel om dom!!

    • Helt rätt, men räcker det inte med vår egen skit, måste vi dessutom importera den, tycker du?

  7. Högst troligt att makten betraktar alla dessa individer som miljonvinster (på sikt). Och sådana lotter slänger man inte bort….

  8. Utgår från att alla nödvändiga tillstånd är sökta, prövade och beviljade. Bygglov klart ? Justering av stadsplanen ? Gatukontorets, Räddningstjänstens, Polismyndighetens, Länsstyrelsens och kommunens Hälsovårdsnämnds gokännande klart ? Brandgator och släckutrustning på plats ? Sanitära faciliteter ? Detta och mer därtill gäller ju oss andra…

  9. God PR för Absurdistans huvudstad !! Om det sedan lockar nya turister är jag osäker på… OK, i Hessen åker ju folk till en soptipp,för att titta på hur storkar mättar sig,inför resan till södern.

  10. Löfven satsar nu miljarder på polisen. Men han behåller rikspolischefen och justitieministern. Således kunde han lika gott kasta de miljarderna i ett svart hål. Handlingsförlamning. Det blir ingen förbättring på gatan för Svensson.

  11. Någon som vet vad det kostar att underhålla den typen av frisyr som de alla har?

    Eftersom det är olika längder på håret på nacke/hjässa/sidor undrar jag om det räcker att klippa sig 1 ggr/vecka.
    Kan det kosta en tusenlapp i månaden?

  12. Dessa är de bästa valarbetare SD kan få. Ju längre de biter sig fast, blir fler och fler och dessutom skräpar ned desto bättre. Att det sedan sker just på Söder är ger bara en extra knorr till hela tillställningen.

    • Tillstånd till 24e?

      Tills fredag är Söders sopkonsortie uppbokat för att sopa golvet med dem?

    • Gus:
      Det gamla ordspråket gäller än: ”Inget ont,utan det har något gott med sig !” 🙂

  13. För att vi är en humanitär STORMAKT (Vissa personer påstå detta i alla fall, de kanske är ute efter ett Nobel pris för sina insatser)

Kommentera