Malmös politiker favoriserar zigenare före svenskar

Från Eva-Maries Facebook

Vem var det som igår tog beslutet om att riva de svenska bostadslösas protestkåkstad framför stadshuset, det är knäckfrågan. Efter endast två timmars byggande såg polis och Malmö stad till att riva och forsla bort bråten, inget fick vara kvar till på måndag då stadens ansvariga politiker kommer till sin arbetsplats.

Jag begav mig iväg upp i staden i förmiddags för att kontrollera om alla kåkstäder i Malmö var som genom ett trollslag borta och för evigt försvunna. Dokumentationen är nu fullbordad i bildform men det behövs mer kött på benen. Vi, alla invånare i Malmö behöver få veta om varför de styrande politikerna använder sig av dubbla måttstockar och olika regelböcker beroende på vem du är eller vilket folkslag du representerar.

Igår var det de svenska bostadslösa som ännu en gång drog det kortaste strået, vår stad bevisar dagligen att man omhuldar hitresta tiggare. Rumäniens och Bulgariens medborgare tillåts att i lugn ro uppföra slum/kåkbostäder och ”vi” tittar även fegt på när dessa tiggare tränger bort stadens hemlösa från härbärgen och andra värmestugor.

I min dokumentation från gårdagen i skrift och med bild vid stadshuset blev jag informerad av bostadslösas presstalesman och han lät meddela att man har fått nog. När man redan ligger och är i behov av andras stöd och hjälp blir måttet rågat och förtvivlan breder ut sig när man ser tiggarna liksom springa om och bli de som politikerna sätter främst.

Idag fanns endast skärvor kvar av det som på måndag skulle få socialkommunalrådet Carina Nilsson (S) att vakna. En och annan spik och några flisor av trä var det enda synliga spåret av de bostadslösas protestkåkstadsbygge. Men hur är då läget i vår anrika park Pildammarna?

I Pildammarna var det sig likt vid Margaretavägen, det var stilla och det var tyst då tiggarna antagligen redan denna söndagsförmiddag var placerade på sina inmutade områden av malmötrottoarer. Jag ringde polisen, hur tänker dom här?

Kåkstad kvar i parken, kåkstad riven utanför stadshuset. Polismannen lär meddela att initiativet om rivning garanterat inte kom från deras håll, jag fick fråga någon från kommunen. Jag SKA fråga någon i kommunen för så här kan det inte få fortgå. I min stad ställer vi människor mot människor, politik är att prioritera.

Sedan styrde jag järnhästen mot kåkstad-Industrigatan men det är en helt annan historia och jag är glad att jag ännu lever då människorna där var påflugna, aggressiva, obscena och betedde sig ungefär på precis ett helt annat vis än som malmöbor jag är vand vid att umgås med……..fortsättning följer.

Eva-Marie Olsson
Malmö

-Pettersson undrar vad Sydsvenskans journalister var när de svenska bostadslösas kåkstad revs?

28 thoughts on “Malmös politiker favoriserar zigenare före svenskar

 1. Jag läste om manifestationen i Sydsvenskan i går kväll.
  Men nu är den bara borta, finns inte i papperstidningen och inte på webben. Varför?
  Och inte står det en rad om rivningen heller. Upplys mig gärna om jag har fel.
  Skånskans ursprungsartikel var mycket vinklad. Den påstod att protesterna gällde bostadsbyggande i allmänhet. Inte ett ord om de svenska hemlösas allt svårare situation men aggressiva tiggare. Och inget om de dubbla måttstockarna: Att svenska hemlösa aldrig hade kunnat bosätta sig i en park, utan blivit bortkörda direkt.
  Men nu hade visst en tiggare blivit attackerad, och upprördheten på redaktionerna går på högvarv.
  Detta är hyckleri på högsta nivå.

  • Alias tilleul , följer bloggens sätt att sätta utsatt grupp mot annan utsatt grupp. Allt med samma syfte.

   • Albin
    Det finns i Sverige inte någon annan grupp som är utsatt än svenskar, rik eller fattig.
    Vilken skam att svenskar har under åren röstat för sin egen undergång.

   • Alias Lena , svenskar tillsammans med de andra i de nordiska länderna verkar vara de med mest glädje i världen enligt den media som inte läses av bloggens kommentatorer, i detta fall Supernytt på nätet. ,

   • Albin
    Om du med glädje menar att svälta ihjäl som de äldre gör eller självskadebeteende som unga flickor gör där de skär sönder sina armar, kanske att kasta sig framför tågen som unga män och kvinnor gör, var finns glädjen ?
    Sverige begår kollektivt självmord men det drabbar bara etniska svenskar !

   • De andra som dör gör det genom hämnd och vilka som härskar i knarkreviren samt våldsreviren.
    Stopp för importen !

   • Alltså, du alias Albin. Min kommentar handlade inte så mycket om grupp mot grupp. Utan först och främst medias rapportering av det hela. Om de är utsatta för något så är det självcensur och behov att vrida och vinkla sanningen. Och det är självförvållat.

 2. Jag har varit hemlös och bodde ett tag i ett tält som inte syntes för andra eftersom det stog bakom en hög häck. En dag när jag kom tillbaka dit så hade polisen satt upp ett A4-papper på tältet där de skrivit: Nu är det slut på vildcampandet! Är inte tältet borta imorgon så tar vi det!
  Så det var bara att ”flytta”. Ingen kronofogde där inte. Liknande händelser har också hänt mig och det har varit hur enkelt som helst för dom att fösa bort mig.

  • Ja poliser är väl inte kända för att vara empatiska. Varför får du ingen bostad?

   • Ja du Albin.Med det namnet följer uppenbarligen
    en viss svårighet att fatta.

 3. Idioten Fredrik sålde ut all statlig egendom men glömde bygga bostäder åt de 100,000 tals bidragsturisterna och åt svensk ungdom…..
  Moderater har bara EN VISION – den egna plånboken!

 4. Ja vad bra att Eva-Marie ömmar för de hemlösa, synd bara att hon inte kan föra deras talan i kommunalfullmäktige. Men vi får hoppas på de andra inom SD Malmö.
  Snart är väl det proletariatets diktatur som gäller för Eva-Marie. .

 5. Sjuklövern har länge sagt att vi inte får säga vi och dom. Eva-Marie illustrerar tydligt vilka de är som skapat vi och dom.

 6. Se till att på natten flytta allt från Pildammsparken till statshuset och kolla om detta zigenarläger får stå kvar där.

 7. Ett tips med få bort kåkstäderna är att mata fåglarna med bröd, så mycket som möjligt o så nära som möjligt deras tält. Fiskmåsar kommer snart föra liv, när dem bygger sina bo. Inte roligt vakna med skriet från fiskmåsar kl. 03.00.
  Vi får försöka stötta dem hemlösa.
  Fortsätt granska och informera.
  Malmöbo.

  • i stället för bröd bomba med Molotov cocktails, när untermenschen är på stan för tigga och göra sattyg

Kommentera