34 thoughts on “Skall vi behöva höra detta i Sverige……??

  1. Det är så här man”ska”reagera gott folk,när fegskallarna slår till,på dom bara,det ”ska”göra ont när man är en beter sej som en skitstövel,det kan väl inte vara så jävla svårt att ingripa när någon är i nöd och som sagts det behövs inte mycket förrän matchen är vunnen.Det lär vi väl förfan ställa upp på i detta landet,annars får vi skämmas allihopa som Sveriges Riksdag!Jag bugar och bockar mej för en beundradsvärd insats.Tack.

  2. Tack för att du finns 😇 och vad du gjort.
    Det finns så många ryggradslösa i Sverige, inte minst de politiker som vill ha hit än mera skräp.

    Tankvärt, som killen sa: Nästa gång kanske det är ditt barn, barnbarn eller din bästa väns dotter som är utsatt för skräpet.

    Tack än en gång, du rakryggade riktiga medborgare. 🌹

  3. Våldtäkterna är en krigsförklaring.. fatta det.
    Och femenisterna skit i dom.
    Politiker skiter i dom.
    Svensson skiter i dom.
    Alla skiter i dom…flickorna alltså.
    Men inte du

  4. Det förvånar mig inte. Brist på civilkurage är tyvärr ett alltför vanligt beteende. Personer som ser ut att vara normalhyggliga välanpassade medborgare har jag träffat på många ggr som är passiva även delvis aktiva medhjälpare i mobbningsdrev.

  5. Jag undrar lite om sanningshalten i filmen!

    Vågar verkligen ockupanterna ge sig på TVÅ töser om dom bara är sju?

  6. Jag är tveksam till om jag själv vill hjälpa till längre! Börjar tröttna på alla landsförräderskor! Tycker att det finns för många tjejer och kvinnor som inget hellre vill än att kämpa för slutförandet av ockupationen av Sverige! Titta bara hur många batikhäxor som kämpar för dom små ensamkommande barnen i Stockholm för tillfället!

    Konstigt, eftersom det är kvinnorna som har mest att förlora!

    Glöm inte bort att utan kvinnlig rösträtt hade troligtvis SD fått egen majoritet i riksdagen efter valet 2014!

  7. En sann hjälte , vilket tyvärr är extrem bristvara i det mycket sjuka Sverige idag.Man blir heligt vred av att landsmännen sitter i sina bilar och bara glor och tom filmar när två svenska tjejer blir attackerade av ett gäng menaiter och en svensk man som rycker in till tjejernas försvar blir nedslagen av sju kvinnofientliga utlänningar.Detta dåliga beteende och icke agerande från svenskarnas sida är resultatet av statens långvariga
    socialistiska /kommunistiska indoktrinering av svenska folket,kyrkan har har svikit sitt kristliga uppdrag och abdikerat pga statens kristendomsfientliga propaganda och mammonförhärligande,folket övergav Gud för dyrkan av mammon,som fyller upp ett inre vakum/tomrum,men aldrig blir mättat och stillat.Svenska folket har varit duktiga och läraktiga att förakta sina egna som inte följer John slaviskt,de som är sämre lottade i livet än dem själva,sköt dig själv och skit i andra är väl inpräntat i svenska folket,tänk på dig själv och utveckla ditt ego så det blir jättestort har varit ett mantra i decennier,och har gjort folket till individualister som saknar grupptillhörighet med sitt eget folk samtidigt som det har inpräntats att lyda staten och följa John annars bir man utstött.
    Som kvinna skäms man för sina landsmän,vilka ynkliga fega mähän,karlkrankar,syltryggar,genomfeminiserade män med få undantag enligt min erfarenhet.Finns det nåt hopp om att ingjuta lite stake,mod och beskyddarinstikter hos svenska män tror ni?
    Hade ett samtal med en polack som bor i Sverige och jobbar här.Han berättade att om en polsk tjej skulle råka illa ut och bli utsatt för våldtäkt/våldtäktsförsök i Polen då j-vlar skulle snabbt ett polskt karlgäng leta upp förövaren/förövarna och ge honom rejält med stryk och polisen skulle inte lägga sig i och skydda förövarna som i Sverige.I Polen har uppenbarligen riktiga karlar som försvarar sina kvinnor och barn.

  8. Det här är en modig man.
    …tyvärr har han rätt: ”Vad fan är det med er?!”
    Och tyvärr är svaret så illaluktande;
    Vi är inte ett folk. Vi har inte den ”sammankopplingen” som exempelvis finländare har. Vi tycker helt enkelt inte om andra svenskar. Hyser förakt för andra ursvenskar.
    Därtill är vi jävligt fega, bottenlöst fega.

    Tycker att det sammanfattar det svenska lynnet. Om någon blir upprörd, ledsen att jag har rätt.

    (hoppas att Pettersson spar videon och lägger den i spalten på sidan för att kunna påminna sig och andra att det faktiskt finns sådana som bryr sig och agerar)

  9. Tack för ingripandet! Du är en hjälte. Jag förstår hans besvikelse på alla som kör förbi fast de ser vad som försiggår. Vi är ett samhälle, som uppfostrats till rent farlig passivitet, den uppfostran borde åtgärdas, dessutom skall det inte ta mer än 5 min. för polis att rycka ut inom tätbebyggelse. Utländska beväpnade våldtäktsmän? Det kan vara värt för polis att ta kontinuerliga stickprov på om de har vapen och ge dem ökande straff varje gång de ertappas. Att de är utländska förstår man på att de är flera i grupp, som ger sig på enstaka våldtäktsoffer.

  10. Om alla var lika modiga och rådiga som den här killen så skulle vi ha ett helt annat samhälle!
    Men när landet befolkas av horder av mesar, vidriga feminister, homofiler av alla möjliga och omöjliga arter och obestämbara modeller, då blir det också som det blir! Och som dessutom uppmuntras och ges alla möjliga förmåner och utrymme av svenska myndigheter. Då kan det inte bli annat än kaos i parti och minut!
    Janne

  11. Alla andra var rädda

    1)
    för att bli utpekade i media som rasist som med omotiverat våld angripit några ensamkommande som bara pratade med en flicka
    2)
    att råka ut för att de skador de knivar de alltid bär med sig kan orsaka
    3)
    att råka ut för släktens hämnd när mitt namn och personnummer offentliggörs i domstolen (numera med syrabehandling)
    4)
    att faktiskt bli dömd för misshandel eller värre i det handgemäng som skulle uppstått medan våldtäktsmännen skulle få samhällstjänst
    5)
    att få sparken efter att blivit uthängd i Sydsvenskan när batikhäxor twittrat mitt namn i de medier som Expo/våldsvänstern följer

    • De flesta män har också röstat på sjuklövern. Varför ska bara kvinnor stå med hundhuvud och drabbas av konsekvenserna?

    • Ni skriver att också jag och andra logiskt tänkande kvinnor som hela tiden motsatt oss massinvandring från kvinno-förtryckande MENA kulturer, förtjänar att våldtas. Liksom unga flickor som inte har rösträtt. För att vi är kvinnor.
      -Men alla män som röstat på 7-klövern, dem har ni inga problem med?

      – Vad har NI själva gjort för att förbättra läget för Sverige?
      Har NI alltid röstat på SD? -Det tror jag knappast att ni gjort!!!
      Har NI demonstrerat mot massinvandringen?

      Har ni handgripligen stoppat en ”kränkt” MENA man från att misshandla en tjej? -Det har JAG!

      Har ni upplyst er omgivning om könstympning och hedersvåld, med risk att bli utfryst och rasist stämplad? -Det gör JAG! Och har gjort sedan 90-talet!

      Så vad gör ni själva?

      Sitter framför datorn och skyller ifrån er.
      Och skriver att ALLA kvinnor och flickor förtjänar att våldtas.

      -Vämjeligt beteende!

      • 8871, du är dum i huvudet på riktigt. Du skriver att ”alla kvinnor bär på en sjukdom”…jösses. DU tycks bära på en sjukdom. I huvudet. Sök hjälp.

      • Vet du vad jag är? Jag är så in i helvete trött på dagliga våldtäkter och sextrakasserier. Jag är så in i helvete trött på alla kvinnor som beklagar sig och skyller på ”män”

        Dessutom är jag så in i helvete trött på att ingen vågar diskuterar vilka det är som våldtar.

        År jag då sjuk i huvudet? I så fall är sjukdomen godartad.

      • 8871
        Den sortens kvinnor som ”kärleksbombar” hittar du inte på bloggar som Pettersons.

        Att skrika åt Sverige vänliga kvinnor, den sorten som besöker den här sortens bloggar, att de förtjänar att våldtas, vad tänker du att du ska uppnå med det?

      • Oh, va go du är 8871 som bar visar den ena sida och totalt missar att visa all de kvinnorna som är på andra sidan tillsammans med men som också vill detta all väl.

        https://twitter.com/emmlof/status/898878161198268416

        Fy fan vad tröt jag är på all det här ”det är kvinnors fel att all går åt helvete för det a land och andra länder runt om i Europa.” och ”87’s fel”, det först glömmer bort all kvinnor som är emot det och den andra glömmer bort att svenska folket har hjärntvättats och kuvats under år tionde, det kan omöjligt kasta av sig så snabbt.

        Sluta peka finger and istället stå tillsammans, dom vill att vi som år emot det är oenade so vi inte kan slå tillbaka.

  12. En äkta hjälte
    En äkta svensk
    En äkta patriot
    En äkta ickesosse
    Den killen vill jag ha vid min sida när det brakar löst…

    • Ja det är fegt.Jag har också sett detta fega uppträdande.Men dom största förrädarna är andra kvinnor(kändisar,politiker,journalister m.m)som inte en enda gång erkänner detta problem bara för att vara politiskt korrekt.Dom uppför sig så vedervärdigt mot sina kvinnliga medmänniskor.Dom säger något ibland för att låtsas vara orolig,men kommer hela tiden med saker som inte har med problemet att göra.Aldrig ett erkännande om vilka som gör detta utan idiotiska uttalanden som att alla män våldtar o.s.v.Ibland önskar man att dessa grupper skulle få känna på hur det är för dessa flickor som blir överfallen och fruktansvärt rädd.Men dessa kändishäxor är aldrig ute så dom riskerar något.Dom åker på sin höjd taxi och den chauffören är nog kontrollerad eller så känner dom denne.

Kommentera