Qatar finansierar islam i Malmö och anklagas för terrorism av andra arabländer

ISLAM. Egypten, Saudiarabien, Bahrain och Förenade Arabemiraten meddelade i morse att de bryter sina diplomatiska relationer med Qatar. Länderna anklagar Qatar för att stödja terrorism.

Länderna meddelade också att de stänger sina hamnar och luftrum för Qatars trafik och deras flygbolag får inte längre flyga till Qatars huvudstad Doha. Qatars diplomater har 48 timmar på sig att återvända till hemlandet.

Saudiarabiens nyhetsbyrå SPA uppger att man genom att bryta de diplomatiska relationerna och stänga gränsen vill skydda kungadömet mot terrorism och extremism.

– Qatar omfamnar flera olika terroristgrupper, inklusive Muslimska brödraskapet, IS och al-Qaida, vars avsikt är att rubba stabiliteten i regionen, säger Saudiarabien.

Qatars diplomater har 48 timmar på sig att återvända hem. Dessutom kommer luftrummen stängas för trafik från Qatar och flygbolag som Emirates, Etihad och Flydubai ställer in samtliga flyg till och från Qatars huvudstad Doha. Likaså stängs hamnar och gränsövergångar.

Samtidigt tillåts Qatar finansiera gigantiska moskébyggen i bland annat Malmö. Där invigdes i maj Skandinaviens största moské, Umm al-Muminin Khadijah, av Qatars viceminister för religiösa affärer, Khalid Shaheen Al Ghanim.

Qatars ministerium för religiösa affärer investerat 30 miljoner kronor i bygget.

Fritiskommunalrådet Frida Trollmyr (S) höll tal på invigningen – Jag hoppas kulturcentret kan bli en mötesplats för många Malmöbor, sa Trollmyr och fortsatte Malmö är porten till och från Europa och i oroliga tider har vi kallats hoppets hamn.

-Pettersson har svårt att se hur en stat som är terrorklassad av andra islamistiska terrordiktaturer genom en fundamentalistisk moské kan bidra till att öka förståelsen och förbättra integrationen i Malmö, men jag är å andra sidan inte vänsterpolitiker…

Sedan att Saudiarabien tar avstånd från Qatar på grund av terrorism är som om Mona Sahlin tar avstånd från någon fackpamp på grund av ekonomiskt fiffel.

Svenska Yle

 

11 thoughts on “Qatar finansierar islam i Malmö och anklagas för terrorism av andra arabländer

  1. Apropå fakta…….

    Qatar, stat och emirat på Arabiska halvöns östkust, med landgräns mot Saudiarabien i söder. Huvudstaden Doha har drygt 500 000 invånare.

    Politiska partier är förbjudna och det finns inget parlament.

    Statsöverhuvud är emiren Tamim bin Hamad al-Thani, som har all makt. Oljeproduktion står för en stor del av landets BNP.

    Statsreligion är islam. Den dominerande inriktningen är en strikt, sunnimuslimsk tolkning, av islam som kallas wahhabism.
    Andelen shiamuslimer beräknas till mellan 5 och 15 procent.

    Källa: Nationalencyklopedin.

    ”Qatar vill se lösning på diplomatisk kris.”

    http://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4rlden/qatar-vill-se-l%C3%B6sning-p%C3%A5-diplomatisk-kris-1.4346115

  2. I svergie är dom välkommna dom ger oss ju pengar?Det är allt som behövs för att ”roma” fritt i svergie,svergie är ett sanktuary for Islamister.

  3. se även videoklippet ca 4 min :
    –BBC. CIA TRAINED ISIS (ALQAEDA) IN JORDAN–

  4. Det ser ytterst mörkt ut för Malmö och Sverige. Förstår inte varför så stor del av Sverige’s befolkning har varit så ivriga över årtionden att förstöra sitt land totalt resp. ge bort det med pengar (socialbidrag m.m. och dessutom bidrag till organisationer som arbetar för en total islamisering) och lidande (tänker på alla brottsoffren) därtill.

  5. Hon som styr i Malmö (Jammeh) ställer upp på vad som helst afrikansktarabisk.

    • eller från Rosenbad med nya minareter, och Birgitta ”pippi” Ohlsson, EsBati och Batra styr med Black dick Joy sticks, med svart sperma ineminerat i fittan av Landstinget, och Pippis hjärna fjärrstyrs av Robert Mugabe och Palme när de HIV-juckar våra analslemhinnor i takt medans EU migranter får etableringsersättning i våra egnahem för att stjäla av våra mammor.

  6. Det är allmänt känt att Qatar är djävulens bostadsort ! Deras huvudstad Doha har man byggt i stil med Dubais.Pakistanska och indiska slavar har utnyttjats för dess byggnationer.
    Sista gång vi hörde talas om detta kanske världens mest korrupta land,var när man mutade FIFA,och tillerkändes få arrangera fotbolls-VM.Detta kostade som bekant Blatter sin plats,som påve inom förbundet….

  7. Nu har politikerna i Malmö utmärkt sig igen, när S- trollet uttalade sig om kulturcentret från Qatar stannade klockorna. Om en politiker i Sverige tror att att dom här muslimerna ger bort något utan att kräva nåt i gengäld då har vi problem, men politikerna i Malmö är kända för att inte vara dom skarpaste knivarna i lådan.

Kommentera