När en socialdemokrat inviger en salafistmoské i Malmö, del två


Såja, då fick jag ut talet och en socialdemokrat visade färg. Men å andra sidan, visste vi redan att för en socialdemokrat är det det mest underbara i världen att vi etniska svenskar försvinner. Vi ska smältdeglas. Del Ett

För ett tag sedan representerade en socialdemokrat ( Frida Trollmyr ) Malmö stad vid invigningen av Skandinaviens största salfistmoské i Malmö. Frida är så till sig i trasorna för transformeringen av min födelsestad att hon först inte ville lämna ut talet för hon tror att förändringen (islamiseringen) av staden sker i smyg, fast alla kan se.

Här kommer det som satt så långt inne, läs och reflektera över vad vi har att förhållas oss till och inför. Frida har semester men Åsa pol.sek. fick göra hundgörat…….kanske är det värsta bortklippt, det andas så
……………………………………
Hej Eva-Marie

Det finns inget manuskript som motsvarar det tal som Frida Trollmyr höll, däremot finns det en skiss som har justerats. Det är ingen allmän handling, men vi väljer ändå att lämna ut det till dig för att vara så transparenta som möjligt. Som du säkert förstår så gäller det talade ordet.

Hälsningar

Åsa Waldemarsson

”Mitt namn är Frida Trollmyr och jag är socialdemokratiskt kommunalråd här i Malmö med ansvar för kultur, fritid och folkhälsa. Jag vill hälsa alla välkommen och hoppas att ni får en bra dag.
Vi har samlats här idag för att fira invigningen av detta bygges första etapp. Det är många här som har jobbat hårt för att detta ska ske och det är roligt att få vara med och se resultatet av genuint engagemang.

Som representant för Malmö stad vill jag för kommunledningens räkning önska er stort lycka till. Förhoppningsvis kommer centret, när det väl står klart, att i många år framöver vara till glädje för ett stort antal Malmöbor. Jag är säker på att såväl familjer som ensamma kommer att finna både vänner och gemenskap här.

I många avseenden är detta centrum unikt. Men samtidigt är det en av många mötesplatser som bidragit till den mångfald som har gjort Malmö till vad det är idag. Vi malmöiter vet vad denna mångfald innebär och vad dess styrkor är. Genom den kommer vi närmare världen, och genom den så ökar vår förståelse för andra människor och deras kulturer. Mångfalden är en viktig del av Malmös identitet

I Malmö bor människor från 178 nationaliteter. Vi saknar bara nio nationer för att hela världen skall bo i vår stad. Malmö är porten till och från Europa och i oroliga tider har vi kallats hoppets hamn. Vi är en ung, global och modern stad. En smältdegel där kulturer och människor från hela världen möts.

Denna invigning är ett perfekt exempel på dessa internationella möten. Till er som är på besök i vår stad så vill jag säga att jag hoppas att ni tar tillfället i akt att se så mycket som möjligt av den. Malmö är en stad olik alla andra. Vi brukar säga ”har du varit i Malmö, har du varit i världen”.
Fortsatt lycka till med bygget och tack för inbjudan att närvara vid invigningen!”
……………………………………………………………

Eva-Marie
15:19 (1 minut sedan)

till Frida, Åsa
Hej Åsa! Och Frida!

Tack ska du ha, fast det satt långt inne. Såklart är det offentliga handlingar när man som i Fridas fall representerar Malmö stad. Har du fler intressanta tal som Frida hållit i Malmös namn? I fall att, sänd mig dom med 🙂

Någon stans i texten står det att vi som stad är en ”smältdegel”, hur rimmar det med salafismen (eftersom Frida medverkade vid invigningen av Skandinaviens största salafistmoské), vill de som identifierar sig som salafister smältas ihop med svenskar/malmöiter i Malmö och bli mer som en svensk/skåning, eller som en serb, eller kroat, eller somalier, eller pakistanier, eller islänning, eller dansk, eller polack, osv osv osv, vet du Åsa eller Frida om hur det förhåller sig med detta?

Tacksam för svar

Vänligen
Eva-Marie Olsson
Malmö


25 responses to “När en socialdemokrat inviger en salafistmoské i Malmö, del två

 • Malmö – hoppets hamn | Petterssons gör skillnad!

  […] på invigningen av Skandinaviens största salafist-moské, finansierad av diktaturen i Qatar. Trollmyr talade då om att mångfald är en viktig del av Malmö och att staden är ”Hoppets […]

  Gilla

 • Qatar finansierar islam i Malmö och anklagas för terrorism av andra arabländer | Petterssons gör skillnad!

  […] Frida Trollmyr (S) höll tal på invigningen – Jag hoppas kulturcentret kan bli en mötesplats för många Malmöbor, sa Trollmyr och […]

  Gilla

 • På 40-talet hjälpe S nazisterna, nu hjälper S salafisterna och muslimerna | Petterssons gör skillnad!

  […] inviger socialdemokrater en salafistmoské och kallar Malmö ”Hoppets stad”. Likadant i Karlstad och på andra håll socialdemokraterna stödjer förtryckarna och de […]

  Gilla

 • Falköga

  Hon (s) har ett lämpligt namn för att stå och trolla bort det verkliga syftet från sponsorerna i Qatar och salafisterna som nu har en stridsledningscentral i Malmö.

  Gilla

  • naimlap

   Trollpackans, tal var ett alldeles utmärkt och talande tal från henens mun alltså mundiaré Nästan alla ingredienser fanns med.Man må säga vad man vill om socialakrobaterna men, röv slickning är de mästare på ända ut hemorrojderna når deras beröring till den milda grad att, inte ett musse eller swinskt anus var oberört av trollets tal.
   Det vore alla tiders om slicka röv blev en olympisk gren för då hade svenskingar alla medaljer, som i en liten ask. Var stolta alla ni 87% som röstade på rövslickarna och deras likar men ni kanske har samma böjelse, som dom ni röstade på ?

   Gilla

 • Jhonsson

  Bara nio nationer saknas, sedan är alla jordens länder representerade i Malmö. Fantastiskt, att ryktet om hur man får livstids försörjning har spritts över hela jorden!
  Frida Trollmyr, jag tror inte du behöver vara orolig. Förmodligen kommer snart folk från de nio länder, som du saknar.
  För med bidrag kan man fixa allt.
  Det som skickats påstods vara en skiss, som justerats. Jaha, justerats hur mycket då?

  Gilla

 • Ulli

  https://sputniknews.com/voiceofrussia/2012_10_17/Islamization-of-Europe-mythical-or-real-threat/

  ”In the Swedish city of Malmo, the film’s authors discovered a mosque where the ministers openly preached radical Islamism. The mosque’s walls were covered with graffiti inscriptions that called for a jihad against “infidels”. When the film’s makers asked a Muslim teenager who lived nearby, “Who do you want to be?”, he exclaimed without hesitation: “A jihad warrior!”
  Read more: https://sputniknews.com/voiceofrussia/2012_10_17/Islamization-of-Europe-mythical-or-real-threat/

  Gilla

 • Ulli

  http://tundratabloids.com/2013/08/ahmed-akkari-all-danish-mosques-run-by-fundamentalists/

  ”– The truth is that there is not a single mosque or Muslim organization in Denmark that is not run by Islamists. As soon as you enter the house of the believers, you are met with Islamism whether you want it or not. As soon as you become a devoted Muslim, you are infected by extremism, says Ahmed Akkari.” (Ahmed Akkari – a former Imam, a driving force behind the Muhammad Cartoons controversy and all the violence he/it triggered).

  Gilla

 • Billy Boy

  Ur talet som det socialdemokratiskt kommunalrådet Frida Trollmyr påstås ha hållit vid invigningen av Skandinaviens största salafistmoské i Malmö …

  Delcitat

  ”Vi malmöiter vet vad denna mångfald innebär och vad dess styrkor är. Genom den kommer vi närmare världen, och genom den så ökar vår förståelse för andra människor och deras kulturer. Mångfalden är en viktig del av Malmös identitet

  I Malmö bor människor från 178 nationaliteter. Vi saknar bara nio nationer för att hela världen skall bo i vår stad. Malmö är porten till och från Europa och i oroliga tider har vi kallats hoppets hamn. Vi är en ung, global och modern stad. En smältdegel där kulturer och människor från hela världen möts.”

  Slut delcitat

  Delcitat

  Inrikesministern till Malmö idag 13 februari, 2017.

  INVANDRARVÅLD. Dagen efter att en man i 20-årsåldern sköts ihjäl i Malmö besöker inrikesminister Anders Ygeman (S) staden för att diskutera den senaste tidens våldsvåg. – Vi måste mobilisera hela samhällets resurser mot de här gängen. Från statens sida behöver vi skärpa straffen, ha snabbare lagföring och ha fler poliser, sade Ygeman i SVT:s Agenda på söndagskvällen.

  Han säger att även kommunerna och myndigheter som Kronofogden och Skatteverket måste göra en insats för att det ska bli jobbigt att tillhöra den kriminella miljön.

  – Jag tror att vi har varit för svaga för att slå ut de här kriminella gängen och låtit dem få för stort utrymme.

  Under söndagen inträffade den senaste i raden av dödsskjutningar i Malmö. Den här gången var det en ung kriminell arab som sköts utanför en restaurang på Möllevångstorget.

  Flera mord och skjutningar har inträffat i Malmö i år. Den 3 januari sköts en 22-årig man ihjäl i stadsdelen Fosie, och en dryg vecka senare sköts en 16-årig pojke ihjäl vid en busshållplats i Rosengård.

  Natten mot onsdag blev en vaktmästare i Malmö skjuten när han var ute för att salta gångbanor i ett bostadsområde. Han vårdas fortfarande på sjukhus med livshotande skador.

  -Pettersson hör Ygeman yttra en massa meningslöst pladder, han pratar om samma åtgärder som det pratats om i 30 år, inrikesministern svamlar om hårdare straff och ändrade lagar när de lagar och straff som finns inte används, inte ett ord om att det är och var den stora invandringen av människor från Mellanöstern och Nordafrika som är det stora problemet. Jag begriper inte hur något man sopar undermattan ska kunna lösas.

  Är straffskalan för ett brott 4 till 10 år då håller det inte att hela tiden hitta förmildrande omständigheter och döma till två år. Det skrattar babbarna åt. Dessutom borde utvisning användas så ofta det går. En lag borde dock ändras, det bör vara möjligt att dra in medborgarskap för dem som fått det på felaktiga grunder och inte förtjänar det.

  Malmö – ett mångkulturellt paradis, från 1999. Politikernas recept är fortfarande det samma, mer invandring av dysfunktionella.

  Slut delcitat

  https://petterssonsblogg.se/2017/02/13/inrikesministern-till-malmo-idag/

  Det förefaller finnas en viss skillnad i beskrivningen av Malmö mellan vad kommunalrådet Frida Trollmyr (S) säger visavi vad inrikesminister Anders Ygeman (S) har uttalat.

  Jag vill minnas att Anders Ygeman (S) beklagade sig över att det utbredda kriminella våldet i Malmö berodde på att staden / kommunen låg ALLTFÖR NÄRA den europeiska kontinenten.

  Kommunalrådet Frida Trollmyr (S) påstås ha sagt följande i sitt moskétal beträffande Malmös närhet till Europa:

  ”Malmö är porten till och från Europa och i oroliga tider har vi kallats hoppets hamn”

  Gilla

  • Billy Boy

   Tillägg:

   Om problemet med Malmös närhet till kontinenten:

   Delcitat

   Anders Ygeman om skjutningarna i Malmö
   Din förklaring till att det ser ut som det gör i Malmö?

   – Man ligger närmare kontinenten än någon annan svensk stad, och man har därför lättare att få in vapen i Malmö. Man har haft en social utveckling som har varit jobbigt, med hög arbetslöshet, dåliga skolresultatet och växande klyftor.

   Slut delcitat

   https://unvis.it/expressen.se/kvallsposten/anders-ygeman-om-skjutningen-i-malmo

   Gilla

   • Mr Q

    Ynkeman har ingen aning…Närmast kontinenten ligger Helsingborg.Bara ynka tre kilometer från kust till kust !
    Men en sak har Malmö en sjudjävla bro,som befordrar allt avfall till landet sådan finns ju tack o. lov inte i Hbg….

    Gilla

 • Stå upp för Sverige 6/6!

  Konstnären Lars Wilks bevakas dygnet runt av SÄPO på grund av allvarliga hot riktade från muslimer som inte accepterar någon kritik eller diskussion om sin ideologi och i Iran och Saudi Arabien gäller inte någon ”mångfald” som är så fantastiskt….
  Dessa ”mångfaldsfanatiker” är egentligen naiva, fega, usla SMITARE för om de kan så bor de lååångt ifrån de grupper de så gärna välkomnar till Sverige! – Rösta nu bort dessa 2018!
  95% vet inte ett skit om islam och jag tillhör de 5% som vet tillräckligt mycket, det är en farlig, icke önskvärd ideologi i mitt land! Denna gren av islam, salafismen är riktigt blodtörstig, hur kul är det att bo granne med dessa på en skala ? När sätter de igång att terrorisera omgivningen och kräva särbehandling och att deras regler ska gälla? Det är en tidsfråga, när de är tillräckligt många kommer de att ta över Malmö!

  Gilla

 • Nosferatu

  Var det inte en salafist som hotade studenter med ondska om de firar med sina klasskamrater. Fint sällskap sossarna i Malmö välkomnar

  Gilla

 • svensson

  BARA KÖR ÖVER DEM EVA-MARIE de vill bara utrota oss och vi ger oss inte utan kamp. Hörde på 16-nyheterna att DO ska granska de norrlandskommuner som har fräckheten att låta vårdtagarna välja bort blattevårdare. De bortvalda blattarna kan nog räkna med väl tilltagna ersättningar. Utrotningen accelererar. Nationalsången bör skrivas om tycker en prästdj…el för att bli mer inkluderande som vanligt räknas inte vad vi vill och tycker. FY för detta idiotland.

  Gilla

 • Galten

  Varför i hela fridens namn fortsätter egenberikarna envisas med att kalla bygget för ”center” och ”centrum”, när det är en sunnitisk megamoské som rymmer 2000 pers. Skandinaviens största.

  Gilla

  • Eva-Marie

   Från början då det begav sig 2011 när jag började att skriva till malmöpolitiker (läs socialdemokrater) om detta bygge då kallade man det för kulturcentra som var ämnat i första hand till familjer från Rosengård, och att det skulle främja integrationen……med bönelokal i två plan, en för män och en för kvinnor och barn. Socialdemokraterna såg inga som helst problem med könsapartheid……..

   Gilla

  • Stenbock

   Troligen malmöbornas blygsamhet ! Dessa folkvalda har ingen aning om vad dessa moskèer tjänar terroristerna,för ändamål…..
   😦

   Gilla

 • Carina-Fina

  Grymm! Go Eva-Marie, go!

  Gilla

  • Mr Q

   Nästa steg blir att tillåta islamisterna stå i sitt torn,och vråla ut verser från deras sagobok !Kan intyga att detta är verkligt nervpåfrestande, att höra hur de vrålar Allah Achba efter varje mening…. 😦

   Gilla

 • Carl edström

  Jag hatar moskeier hör hemma i helvetet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: