Acceptera islamistisk terror som den nya normen?

av Nonie Darwish  •  5 juni, 2017

 • ”Användandet av terror under denna doktrin [Targhib wal tarhib, ”locka och terrorisera”] är en legitim shariaförpliktelse.” – Salman Al Awda, en vanlig muslimsk shejk på Al Jazeera-programmet ”Sharia and Life” på tv.

 • En del av tarhib eller ”terror”-sidan av denna doktrin finns till för att göra ett grymt exempel av de som inte rättar sig efter islams krav. Detta är anledningen till att muslimska länder såsom Saudiarabien och Iran, och enheter som ISIS, utför avsiktlig, ceremoniell och offentlig halshuggning, misshandel och amputering av lemmar.
 • Islamistisk jihad har alltid räknat med att folk på erövrad mark förr eller senare kommer att vika sig, ge upp och acceptera terrorism som en del av livet, i likhet med naturkatastrofer, jordbävningar och översvämningar.

Efter terrorattackerna hör vi ofta av västerländsk media och politiker att vi måste acceptera terroristattacker som den ”nya normen”.

För västerländska invånare är denna fras farlig.

Islams doktrin av jihad, expandering och dawah (islamistisk räckvidd och spridning) förlitar sig i stor utsträckning på användandet av terror och lockelse. Targhib wal tarhib är en islamistisk doktrin som betyder ”förförelse (lockelse) och terror” som ett verktyg för dawah, för att erövra nationer och tvinga medborgare att ge efter för islamistisk lag, sharia. Detta yttrar sig i manipulering av de instinktiva delarna av den mänskliga hjärnan med extrema motsättande känslor av behag och smärta – belönande, sedan allvarligt bestraffande – för att hjärntvätta människor till att rätta sig efter islam.

Läs vidare

5 thoughts on “Acceptera islamistisk terror som den nya normen?

 1. Det stora flertalet boende på jorden säger sig vara emot terror, men vad gör de för att stoppa den? 75-80% av militär makten finns hos dessa ”motståndare” till terror men dom springer och gömmer sig när is slår till likt skrämda hundar. Om de ledande i världen menade allvar med att slå ner terrorn så hade dom gjort detta för länge sedan.
  Se bara i Sverige. Sverige var ett kristet land en gång men är nu muhammedanskt, med en muhammedansk regering som hurrar när de hör om terrordåd.

 2. se videon vilka och vem som egentligen är IS(isis) ca 4 min
  –BBC. CIA TRAINED ISIS (ALQAEDA) IN JORDAN–

 3. Nu går skam på torra land när många journalister börja ro av bara fan, kolla krönika av Mats Larsson på Expressen.se där han skriver, Det äger inte rum några terrordåd i Budapest, Prag eller Warszawa. Har han rökt på eller kommit till insikt varför det inte händer där???

  • Var i Litauen för 10 år sedan, skönt att slippa harklingar, fögelfrö slängt överallt, hijaber och inshalllah hela tiden… troligen enda delen av EU inte koloniserat av Afrika.

Kommentera