Demonstration mot invandrarvåldet

INVANDRARBROTT. Den öppna platsen utanför stadshuset i Malmö är fylld av människor i alla åldrar för en manifestation till minne av den 16-årige pojke som mördades i stadsdelen Rosengård. – Det som hänt är förkrossande, han var ju jätteliten, säger 18-åriga Rim Jabboul.

Manifestationen utanför stadshuset i Malmö har börjat med en tyst minut. Det är bara några dagar sedan den 16-årige pojken sköts ihjäl på en busshållsplats i stadsdelen Rosengård. Kunskapsgymnasiet, där pojken var elev, har avbrutit sin undervisning i dag för att eleverna ska kunna delta.

– Jag kände honom inte så bra, men jag har sett honom flera gånger i skolan, säger 18-åriga Rim Jabboul, som går på samma skola som 16-åringen gjorde.

– Det som hänt är förkrossande, han var ju jätteliten. Det är väldigt synd att en 16-åring ska behöva dö på det sättet. Han hade inte levt livet än, fortsätter Rim.

Hur har det här påverkat dig? – Nu behöver man kolla bakom sig när man går ute på kvällen. Jag låter inte min lillebror gå ut på kvällen längre, säger Rim Jabboul.

Vad hoppas ni att manifestationen kan betyda? – Jag hoppas att politikerna faktiskt ser det här som ett allvarligt problem och börjar lösa detta i Malmö, säger hon.

Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) är på plats och pratar med anhöriga och kramar om en kusin till 16-åringen. Morgan Johansson kommer senare att hålla ett anförande.

Malmöbon Karin Rosén, pensionär, är på plats och hon tycker att det är just sådana här manifestationer som behövs för att förändra Malmö. – Det är oskyldiga människor som drabbas, så jag tycker att det är jättetråkigt. Men samtidigt ser jag också möjligheter att göra något åt det. Det finns så mycket goda krafter i Malmö, säger Karin Rosén.

-Pettersson tror inte en sekund på att manifestationerna kommer att ändra Malmö. I går höll SVT Agenda en debatt om brottsligheten bland invandrare och till den var justitieminister Morgan Johansson inbjuden, men han tackade nej till att delta i Agenda med motiveringen ”en rapport om registrerad brottslighet och individers ursprung skulle tillföra kunskap med potential att förbättra det svenska samhället”.

Det kanske var lika bra, för även om man ställt fram en pall åt honom så hade samtalet ändå förts “över huvudet” på justitieministern.

Det blir väl ingen riktig debatt förrän – vilket jag hoppas vi slipper se – en ny Laserman eller Mangs dyker upp på scenen. Att som regering och alliansen skylla på arbetslösheten håller inte så länge inte arbetslösa svenskar börjar skjuta varandra, men de bäddar för en ännu våldsammare utveckling.

16-åringar ska inte behöva dö, inte fyraåriga flickor eller åttaåriga pojkar och jag kan garantera att det inte var svenskar som mördade barnen för att de var arbetslösa vad än Jerzy och regeringen säger…

Luna 4 år, dog av en bilbomb, en terrorattack i Torslanda, Göteborg, Sverige men för henne hölls ingen manifestation.
Luna 4 år, dog av en bilbomb, en terrorattack i Torslanda, Göteborg, Sverige men för henne hölls ingen manifestation.
8-årige Yuusuf Warsame dödades vid en handgranatattack i Göteborg men han fick ingen manifestation.
Ahmed Obaid blev 16 år, han sköts med tio skott i Malmö.

20 thoughts on “Demonstration mot invandrarvåldet

  1. Araber förvånas att araber beter sig som araber.
    Araber har gjort Irak av Malmö.
    Nu kräver de trygghet.
    Kan det bli sjukare?

  2. Demonstrerar de mot sig själva, islam och våldskulturer ? Det är naturligtvis samhällets sätt och den strukturella rasismens som SOCIALDEMOKRATERNA lärt dem, floskler från en fullständigt snedvriden verklighetsuppfattning där man ALDRIG TAR ETT EGET ANSVAR, ALLTID SKYLLER PÅ SAMHÄLLET = SOCIALDEMOKRATI!!
    Malmö är en katastrofstad skapad av en fullständigt orealistisk och ansvarslös massinvandringspolitik som pågått länge!
    Sverige är på väg att totalhaverera!!

  3. Sverige är nog förlorat för alltid och nu skall norrlänskona lära sig att föda barn i bilen vad blir nästa galenskap i sosse styrda Sverige………..

  4. Är det en Manifestation mot sitt eget våld?? Tänk att
    hycklaren Katrin Stjernfeldt Jammeh, som är grovt
    ansvarig för hur Malmö avvecklats också vågar sig
    dit och stå och prata skit, då vågar kanske en annan
    grovt ansvarig sig dit också, nämligen Ilmar Repalu?

  5. Man efterlyser mera insatser från samhället men vägrar att vittna.
    Flera auktoriteter exvis Leif GW påstår bestämt att personer med anknytning till området/personen vet vad och vilka som ligger bakom

  6. Malmö är tyvärr en förlorad stad, det finns en bild på den döda pojken på internet. Någon jävel har helt enkelt fotograferar liket och sedan lagt ut den på snapchat. I Malmö bor hjärtlösa människor speciellt de med invandrarbakgrund, de är så hjärtlösa att de till och med tar bild på en mördad kille:(

  7. Hörde en ny PK beskrivning av deltagarna i demonstrationen häromdan nämnligen att det var ”Svenskar” med olika bakgrund. Ja jisses vilket dravel de kan hitta på.

  8. manifestationer är för dem som helst inte vill göra någonting, eftersom att göra någonting kräver att man just måste ta lite tuffa beslut och fullfölja dem. Fullständigt meningslöst….

KommenteraAvbryt svar