Folk överskattar mängden muslimer

ISLAM. Människors – inte minst européers – bild av hur många muslimer som bor i deras hemländer överensstämmer inte med verkligheten. Det visar en ny mätning från Ipsos Mori, rapporterar The Guardian.

Fransmän tror i genomsnitt att 31 procent av landets befolkning är muslimer. Enligt siffror från Pew Research utgör de i verkligheten cirka 7,5 procent. Svenskar tror att 17 procent av deras landsmän är muslimer, jämfört med verklighetens 4,5 procent.

När de tillfrågade får uppskatta hur stor andel av befolkningen de tror kommer vara muslimer år 2020 blir skillnaderna ännu större: I Frankrike tror man att 40 procent av befolkningen kommer vara muslimer om fyra år, jämfört med Pew Researchs uppskattning på 8,5 procent.

En fullständig förteckning över källor / länkar kan hittas här

-Pettersson vet inte hur exakta dessa siffror är eftersom det är förbjudet att registrera religion i varje fall i Sverige, men allt över några få är för många eftersom vi och våra myndigheter tillåter att de särbehandlas…

Det förekommer dock andra undersökningar och uppskattningar över andelen muslimer. Men är muslimerna fem procent av EU:s befolkning blir det 25 miljoner, tio procent 50 miljoner och det är en ansenligt del när de flesta arbetar mindre och begår fler brott än andra människor, i varje fall enligt en dansk undersökning…

Kriminalitetsindex

 

Andel muslimer i olika länder och hur fredliga de är

”Dar-es-Salaam” – är inte bara en stad i Tanzania, det betyder också det islamiska Fredens Hus.

Det finns många miljoner bra och arbetsamma muslimer, jag känner några av dem men vad hjälper det så länge vi har islam och facit.

Muslimer bråkar med allt och alla. Muslimer slåss med judar och kristna, med sikher, buddister och hinduer, de är osams med ateister och andra muslimer. I 90 procent av världens konflikter är muslimer inblandade, de slåss i Kina, Thailand, Indien, Ryssland, Sydöstra Europa och på många andra håll. De islamska länderna från Gibraltar till Indonesien är mänskliga katastrofer. Vi har facit, varför envisas vår regering med att ta hit fler?

Så länge den muslimska befolkningen är lägre eller omkring 1 % av den totala befolkningen i ett land kommer muslimerna att betraktas som en fredsälskande minoritet och inte som ett hot mot någon.

Nation procent muslimer (gäller även regioner eller städer)

USA 1,0%
Australien 1,5%
Italien 1,5%
Norge 1,8%
Kanada 1,9%
Kina 2,0%

När de blir 2% och 3% börjar de missionera för att värva andra etniska minoriteter och missnöjda grupper och rekrytera från fängelser och gatugäng.

Danmark 2,0%
Storbritannien 2,7%
Tyskland 3,7%
Spanien 4,0%
Thailand 4,6%

Vid 5 % börjar på de utöva och kräva ett orimligt inflytande i förhållande till deras andel av befolkningen. De kommer att verka för införandet av halal och andra islamska normer och därigenom säkra arbetstillfällen för muslimer. De kommer att öka trycket på varuhuskedjorna för att de ska presentera varorna på sina hyllor – tillsammans med hot för den som inte följer kraven.

Schweiz 4,3%
Filippinerna 5,0%
Sverige 4,5 – 5,0% (kanske 6-7 %)
Nederländerna 5,5%
Trinidad och Tobago 5,8%
Frankrike 8,0%

Vid denna punkt kommer de att kräva av den styrande regeringen att tillåta dem att utöva sharia, den islamska lagen. Det slutliga målet för islam är inte att omvända världen utan att etablera sharia över hela världen.

När muslimerna når 10 % av befolkningen, kommer de att öka laglösheten som ett sätt att klaga över sina villkor. Alla icke-muslimska åtgärder som kränker islam kommer att leda till uppror, hot och våld.

Guyana 10,0%
Indien 13,4%
Israel 16,0%
Kenya 10,0%
Ryssland 15,0%

Efter att ha nått 20 % blir det grova upplopp. Milisgrupper, mord på icke önskvärda och brinnande kyrkor och synagogor.

Etiopien 32,8%

Vid 40 % får vi se omfattande massakrer, terrorattacker och pågående jihadkrigföring.

Bosnien 40,0%
Tchad 50,1%
Libanon 59,7% (som var Mellanösterns pärla innan muslimerna blev i majoritet)

Från 60 % kan vi räkna med förföljelse av alla icke troende och andra religioner, etnisk rensning, användning av sharialagar som vapen och Jizya, den skatt som placeras på otrogna.

Albanien 70,0%
Malaysia 60,4%
Qatar 77,5%
Sudan 70,0%

Efter 80 % sanktionerar staten etnisk rensning.

Bangladesh 83,0%
Egypten 90,0%
Gaza 98,7%
Indonesien 86,1%
Iran 98,0%
Irak 97,0%
Jordanien 92,0%
Marocko 98,7%
Pakistan 97,0%
Syrien 90,0%
Tadzjikistan 90,0%
Turkiet 99,8%
Förenade arabemiraten 96,0%

Vid 100 % muslimer är vi framme vid paradiset i ”Dar-es-Salaam” – det islamiska Fredens Hus – evig fred eftersom alla är muslimer – ni ser själva vilka paradis

Jemen 99,9%
Afghanistan 100,0%
Saudiarabien 100,0%
Somalia 100,0%

14 thoughts on “Folk överskattar mängden muslimer

  1. Haha! Vilken jävla dynga det skrivs här. Finns det inte några fler antaganden eller allmänt hittepå i Petterssons huvud som kan publiceras som sanningar?

  2. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    kusken skriver:

    Inga muslimer vore något att drömma om eller att åtminstone deras sekt hade flera år bakom sig. Det tog Europa i stort sätt 2000 år till att bli någotsånär fredliga och villiga att försöka lösa problem utan vapenskrammel.
    Betänk att muslimerna och dess avart till tro bara har ca 1400 år att falla tillbaks på. Se bara hur fredligt de lever i mellersta östern! Alla borde återvända hem till sina respektive länder eller avsvära sig sin tro och försöka bli västerlänningar. Våga vägra islam, läs VVI och bli respekterad!

  3. Det skulle innebära att vi har cirka 432 000 muslimer i Sverige. Statistik gör gällande att cirka 110 000 -120 000 av dessa tillhör icke sekulära eller icke troende muslimer (wikipedia).

    Det är m.a.o. drygt 100 000 som överhuvudtaget inte vill kännas vid integration eller de regler vårt samhälle styrs av. Övriga 330 000 är märkbart osynliga i debatten och frågan är hur de ställer sig till alla de krav denna ”lilla” grupp ropar ut?

    Med tanke på den ständiga uppståndelse och det ständiga krypande för denna grupp på 110 – 120 000 individer, borde alla rädslas den dag när de fördubblat eller mångdubblat sitt antal.

    • 2016, december. Hej Stefan K !

      Enklare:

      Den som kallas sig för muslim har INTE tagit avstånd från koranen och dess innehåll.

      Således: Alla muslimer är muslimer !

      Jag pratar med folk på stan som ibland avslöjar sig vara muhammedaner. De anser alla att Sverige är deras land! De anser att Svenskarna endast bor här på deras nåder.

      Jag är pensionär. Jag själv har utsatts för misshandelsförsök av två muhammedaner mitt på ljusa dan. Då jag har lämnat den antikristna Svenska Kyrkan så klarade jag mig genom att våra nygamla Gudar använde mina hantverkarhänder och skyddade mig. Men jag blir också äldre.

      En av mina bekanta bor i Malmö och är endast knappt 170 cm lång och 60+ gammal.

      I våras smög 5 st muhammedanska 20-åringar upp bakom och väste: ”Nu din jävla Svennejävel skall du få stryk.”

      Muhammedanerna fick lära sig att inte alla Svennar är världens feminiserade mesar. Gubben hade hållit sig i form. Då han som ung Muckade gjorde han det som godkänd Svensk Jägarsoldat.

      Det vill säga: Dåtvålågsprangdetre!

      Fler exempel känner jag till. De flesta med tråkigt slut.

      Husk den pragtfulle manden fra Bornholm. Han som svömmede in sin private svömmebassin. Han var hamrende intelligent og sade allerede for förre år siden:
      Muhammedaner skal tilbage till muhammedanien!

      Gubben.

KommenteraAvbryt svar