Alexandra Pascalidou sprider hat igen

JOURNALISTIK. Alexandra Pascalidou är nominerade till Stora journalistpriset i kategorin Årets berättare. Pascalidou!!! Damen som plankade texter till sina krönikor! Inte en gång utan minst två gånger. 

Nu är damen igång och berättar igen. Nedan står att det är ögonblicket som hon förlorade all trovärdighet som journalist. Det är fel Alexandra Pascalidou har aldrig haft någon…

 

19 thoughts on “Alexandra Pascalidou sprider hat igen

  1. Definitivt årets mytoman! Säkert finns det någon psykiatriker vilken på professionell basis kan gripa sig an detta intressanta fall av patologiskt beskaffad lögnaktighet och främlingskap inför verkligheten. Dessa sjukdomssymptom har spritt sig med rasande fart inom den kulturelitistiska sfären, varför det finns anledning att befara en eskalerande epidemi av malign magnitud. Tant Pascalidou har många kolleger behäftade med samma kognitiva dissonansåkomma och behöver inte känna sig ensam.
    Andreas 🙂

  2. Alexandra Pascalidou är inget annat än ett stort skämt, hon uppför sig som hon vore påverkad av någon substans av något slag. Jag undrar när pk-media ska komma till insikt att hon inte bör vara representant i något ämne, eftersom hon uppträder som hon vore påverkad, och av den anledningen inte inger något förtroende.

  3. Verkar som att Pascalidou forsvarar zigenare,muslimska extremister och terrorism?

    Pascalidou Borde Lära Sig Visa Lite Respekt För SVENSKARNA!

  4. Ot Sara l önskar att gamlingarna om röstade på Trump skulle dö, enligt DN idag, jag tror världen snurrar för fort för henne, undra om hon är välkommen till grand? MOSAIKPASCALIDO ÅK HEM

  5. I juni 2015 berättade jag om Alexandra Pascalidous bakgrund, saker som svensk media aldrig avslöjat. Tar mig friheten att få presentera henne på nytt eftersom det finns relativt nya bloggläsare som inte vet mycket om hennes rötter.

    A. P. denna olidliga kommunist varelse, föddes i Rumänien av grekiska föräldrar – kommunister som i slutet av 40-talet och 50-talet kom till Rumänien som flyktingar. Kort om hennes föräldrars generation: efter kriget, mellan 1946-49 var det inbördeskrig i Grekland. Kommunistpartisaner (ELAS) kämpade för makt mot icke-kommunistpartisaner (EDES) stödda av britter. Kommunist gerilla besegrades och Churchill körde dem ut ur Grekland. De sökte sig till kommunistländerna, närmast var Rumänien, och en massa nästlade sig där. Onödigt att säga att rumänerna inte var förtjusta i partisanerna och umgicks inte med dem. De, som kommunistinvandrare, fick hjälp och levde bättre än många rumäner. Rumänerna kallade dem för partisaner, eller kommunister hellre än greker. När situationen blev lugnare i Grekland åkte grekiska partisaner tillbaka.
    En del kom till Sverige där de hittat lämplig och bördig terräng för sina kommunistiska åsikter och principer.
    Så har ni fått denna ‘intellektuella’ författare och journalist på er hals, kära ni ! I sina skriverier låter denna plankare som ett vårbrunstigt åsnesto – uppvaktat och prytt med oförtjänt beröm.

  6. Undrar om det finns någon psykhjälp att få efter att man blivit utsatt för grova övergrepp år efter år av bl.a. A Pascalidou.

  7. Jag har för mig att kvinnan i fråga flyttat till Grekland efter att hon avslöjats med att publicerat kopierade artiklar som sina egna.
    Har hon kommit tillbaka igen?

  8. Borde bli en lätt match för Sverigedemokraterna spränga 30% vallen med allt det som händer i Sverige.
    Frågan är bara om SD har rätt folk göra det?
    Dags SD börjar visa sig mera. Lägga förslag som t.ex. få bort public service.
    I Skanör-Falsterbo startas ett nytt borgerligt parti, så gäller vara på hugget.

  9. Den där människan är ju bara inte sann!
    Hon är som en mejkad giftspindel som spottar ur sig svavel och dikt..
    År efter år – samma fabricerade illa sjungna visor.. Sensationshunger !!!!!

  10. Den damen har bara en tillgång, och det är hennes allt för
    stora käft, vad som väller ur denna har ingen betydelse bara
    den glappar, visserligen passar hon in i Journalistgänget med
    sin stöddighet, men någon trovärdighet besitter hon inte!

Kommentera