Trumps tal om invandring är realistiskt

USA. Den republikanske presidentkandidaten Donald Trump  har hållit tal i Arizona har orsakat gnäll och klagomål bland etablissemanget överallt, både i USA men kanske främst i ”världens centrum” Sverige och på de ”oberoende och opartiska” redaktionerna här.

I grund och botten, är orsaken enkel: Donald Trump tror på USA:s  immigrationslagar och landets elit gör det inte.

Presidentkandidaten har satt ner foten i flera frågor som ofta försummas. ”Det är ingen tvekan om att illegal invandring är bra för de illegala invandrarna […] Men USA:s primära skyldighet är att skydda sina medborgare och lagliga invånare, inte att främja utlänningars välfärd.”

Politico.com

-Pettersson tycker det låter bra och undrar varför vi i Sverige debatter saker som det redan finns bra lösningar för: Vi har lagar och regler, det är bara att följa dem…

Invandrare ska assimilera sig enligt FN:s flyktingkonvention, och de nationella identiterna ska inte förstärkas. De är i Sverige.

De som inte har ID-handlingar har bevisbördan. Inget ID, inget uppehållstillstånd.

De flesta ”flyktingar” är turister som rest genom ett halvdussin fredliga länder. De hade kunnat stanna på vägen.

Varför följer inte Sverige Utlänningslagen?

När det gäller Zigenarna ”…Som EU-medborgare har du rätt att vara i Sverige utan uppehållstillstånd om du har pengar så att du kan försörja dig. Du har också rätt att börja arbeta eller studera i Sverige. Vill du stanna längre tid än tre månader ska du registrera din uppehållsrätt hos Migrationsverket…”

Varför tillåts zigenare bryta mot lagar och regler

Det behövs inget tiggeriförbud – det finns andra lagar att använda

Det är olagligt att bosätta sig på annans mark, det är olagligt att bo utan avlopp och sophämting, osv. En regering som föreslår tydligare regler för att motverka olagliga bosättningar, herrejävlar, lyft telefonen och säg åt polisen, följ lagen, bort med lägren…

Det finns redan flera lagar som går att använda. Egenmäktigt förfarande är i svensk rätt ett tillgreppsbrott enligt 8 kap 8 § Brottsbalken.

Påföljden är böter eller fängelse i högst sex månader.

I Brottsbalkens 8 kapitel regleras stöld, rån och andra tillgreppsbrott. De tillgreppsbrott som inte särskilt reglerats i 8 kapitlet har samlats under beteckningen egenmäktigt förfarande.
Det finns tre situationer då ett brott utgör egenmäktigt förfarande.

  1. då gärningsmannen olovligen har tillgripit något men inte har någon avsikt att behålla det tillgripna.
  2. då annans besittning olovligen rubbas på så vis att den rättmätige ägaren hindras att använda föremålet som det är tänkt.
  3. då gärningsmannen med våld motsätter sig laga självtäkt. Utövningen av våld omfattar inte bara personvåld utan kan även vara oriktat våld där gärningsmannen sliter i en sak.
  • Om den allmänna ordningen störs och polisen uppmanar någon att lämna platsen kan det även bli åtal för ohörsamhet mot ordningsmakten. Om du håller fast dig i andra eller i föremål när polisen försöker få bort dig räknas det som våldsamt motstånd.
  • Att olagligt ta sig in på annans mark, hus, fabrik, båt osv. Olaga intrång ger böter och grovt olaga intrång ger fängelse i högst två år.
  • Man får inte bo utan avlopp och sophantering.

I de flesta kommuner finns det kommunala ordningsstadgar. Där det anges var och när man får campa, var man får dricka alkohol, spela musik etc.Dessutom behövs ofta tillstånd för att samla in pengar vid den lokala butiken.

Är det rätt att från dag ett i ett nytt land, kunna åtnjuta samma privilegier som medborgarna i landet? Nej, menar jag. Den stora kostnaden får för stora konsekvenser på övriga samhället, ett annat är den generella synen på invandring. När medborgarna trängs undan och resurserna drastiskt minskas, sjunker också stödet för invandring och invandrare.

Gränskontroller har som syfte att ha koll på vilka som kommer in i landet.

Det är viktigt att varje enskilt land behåller sin kultur och sina traditioner, att nyanlända accepterar det nya landets samhällsstruktur, att ett medborgarskap måste förtjänas och inte delas ut lika lättvindigt som idag, förortsghetton och religiös radikalisering.

12 thoughts on “Trumps tal om invandring är realistiskt

  1. Den ända som kan lösa krigen i mellanöstern är Trump.
    Han är inte korrupt som dom andra vidrigheterna busch clinton &co.
    Trump är inte köpt av etablissemanget/sion utan kör sitt eget race.

  2. Trump knaprar in och enligt visa mätningar leder han, men jag tror det finns ett stort mörkertal bland opinionsundersökningarna. Precis som det var med Brexit och precis som det är med SD.
    HELT övertygad om att han vinner. Allt annat vore en katastrof för världen.

  3. Det är för många gaphalsar just nu i denna tidsålder som hela sitt lilla liv fått gapa sig till vad de vill ha. Eftersom många av dem inte jobbar, då hinner man inte gapa så mycket, och är försörja av mig och dig så är det helt naturligt att andra människor är till för dem och deras kompisar i världen. De är ju så världsvana till skillnad mot dig och mig och tillåts kalla oss rasister för att vi värnar om vår familj, släktingar, vänner och medborgare som byggt upp vårt land.

  4. Fullständigt korrekt Pettersson. Personligen tror jag att det finns få politiker och tjänstemän som är beredda att löpa det gatlopp som vänsterliberal media skulle ställa till med. Det är mer än hög tid för en sanningskommission med reell makt att rensa upp.

    • Just det! Sverige är det land i världen som varit utan regering i längst tid under fredliga förhållanden, nämligen sedan 1969 då vår senaste statsminister Tage Erlander avgick..
      Vad Sverige behöver nu är en regering och en statsminister värd namnet. Där för skall vi rösta på det parti och den partiledare so är dom som värnar om Sverige.
      Nu hoppas vi Sverigevänner på minst 50%.

KommenteraAvbryt svar