Det är barmhärtigt att mörda bögar och inget hinder för att ställa ut på bokmässan

DEMOKRATI &  YTTRANDEFRIHET. I går skrev om Sverigevänliga Nya Tider och Alternamedia förlag hade fått klartecken att ställa ut på den stora årliga bokmässan i Göteborg. Det fick naturligtvis kulturvänster och andra antidemokrater att gå i taket, för enligt dessa PK-muppar gäller bara demokrati, åsikts- och yttrandefrihet dem som har rätt åsikter och mässans ledning backade och rev kontraktet. Yttrandefriheten är inte så viktig för Sverigevänner. 

För muslimer råder dock inga begränsningar. Moskén Imam Ali Islamic Center i Järfälla är en av utställarna på bokmässan i Göteborg nästa månad. Moskén bjöd förra året in den islamistiske imamen Farrokh Sekaleshfar.

I ett videoklipp från 2013 säger Sekaleshfar att det är ”barmhärtigt” att döda homosexuella.

– Döden är straffet. Vi vet att det inte är något att skämmas för. Döden är straffet, hävdar han i ett videoklipp inspelat under en föreläsning på ett universitet.

Moskén Imam Ali Islamic Center i Järfälla har varit med på bloggen några gånger bland annat HÄR, då de påstår att kränkningen av profeten Muhammed är mycket allvarligare än förintelsen av judar under andra världskriget.

Avslöjandet om Sekaleshfars Sverigebesök gjordes av den iranske författaren och journalisten Nima Dervish i samband med terrorattentatet i Orlando. Avslöjandet har publicerats på hans blogg. Dervish konstaterar också att den islamistiske imamens åsikter varit kända länge.

”Ändå kommer de säga att de hade iiingen aning. Precis som andra svenska muslimska organisationer som tidigare bjudit in homofober eller antisemiter”, skriver han sarkastiskt.

 

Moskén som tycker att karikatyrer på profeten är värre än morden på miljoner judar och som anser att det är barmhärtigt att mörda bögar är alltså välkomna på bokmässan i yttrandefrihetens namn men inte Nya Tider!!!

20 thoughts on “Det är barmhärtigt att mörda bögar och inget hinder för att ställa ut på bokmässan

  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

    1) Love Spells
    2) förlorad kärlek Spells
    3) skilsmässa Spells
    4) Förbindelse Spells
    5) Bindning Stava
    6) Breakup Spells
    7) Bannlys en tidigare älskare.
    8.) Du vill främjas på kontoret
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
    genom drogunduspellcaster@gmail.com

  2. Är på semester på Gotland just nu, igår när vi var i Visby roade jag mej med att gå in på biblioteket och studera tidningsutbudet, fanns Nya Tider? Nej nej men tidningen Expo fans givetvis på hyllan.

  3. Hade jag tillhört dem som arrangerar denna mässa skulle
    jag på stående fot avsagt min medverkan? Snacka om
    årets värsta självmål? På en mässa med temat
    ”Yttrandefrihet” förbjuda medverkan av en Tidning som
    framhäver landet Sveriges väl , detta måste vara unikt?
    Dessa arrangörer är fullt i klass med dom kommunistiska
    gaphalsar på vänsterflanken som är landets dödgrävare?

    Man slutar inte att förvånas över sådana dårar landet har?

  4. Det är alltså ok att döda varandra ,men man får inte tycka eller påpeka nåt man tycker är fel.
    Man får väl se sig integrerad när man dödat sin första människa.

  5. Undvik och köp allt som kan sammankopplas Med
    familjen Bonniers,köp inga tidningar som utges av
    Bonniers , släng alla erbjudanden som kommer
    därifrån, köper jag en bok kollar jag noga så att den
    inte utges av deras förlag,Månglare som jobbar för
    att förstöra landet ska inte gynnas!

  6. Nej, det är Bonnier som säljer sitt folk. PENGARNA STYR, då kan man och har gått över lik. Vad säger Rosenberg som har så mycket att tala om i vanliga fall. Yttrandefrihet är väl hans gren. Fint för alla er som skall till bokmässan o frottera er med de som vill se er döda, grattis, nu är de inne i finrummet. Ha gärna en dialog med de som följer o är bokstavstrogna, ni otrogna
    Bojkotta s-n

  7. Det är skillnad på muhammedansk yttrandefrihet och svensk yttrandefrihet. Dessutom, trots att jag arbetat i branschen har jag under hela mitt liv undvikit/bojkottat bokmässan.

    • Det är ju rent fördjävligt att inte Nya Tider får medverka.
      Hoppas att Jonas G står i AIC´s monter för att visa att han älskar fredens o kärlekens religion och får den besvarad genom Islam.

KommenteraAvbryt svar