Fyra okända män misstänks ha gruppvåldtagit kvinna i Vänersborg

INVANDRARVÅLD. En ung kvinna utsattes för en överfallsvåldtäkt i en park i Vänersborg i natt. Ett vittne hörde hur kvinnan skrek och slog larm. – När vi kommer till platsen är kvinnan mycket chockad och uppger att hon våldtagits av fyra för henne okända män, säger Tobias Land, inre befäl vid polisen i Trollhättan. 

Ingen misstänkt är gripen. Under dagen ska kvinnan, som är i 20-årsåldern, höras på nytt och polisen ska knacka dörr i området, skriver Göteborgs-Posten.

Göteborgspolisen rapporterar att förutom händelserna i Biskopsgården har det varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen. Undrar om den våldtagna kvinna håller med.

02.52 Vänersborg, våldtäkt
Polis larmas till Skräckleparken med anledning av att en allmänhet hör en kvinna skrika på hjälp. I parken anträffas en kvinna i 20-års åldern som uppger att hon blivit våldtagen av fyra helt okända män. Hon körs till NÄL förundersökning och brottsplatsen spärras av för teknisk undersökning. Vid 10.30-tiden var brottsplatsundersökningen avslutad och kvinnan fått lämna sjukhuset. I nuläget inga misstänkta personer.

-Pettersson tycker vi inte ska dra iväg med spekulationer på grund av att det saknas signalement. Kvinnan var nog både döv och blind och att Sveriges största asylboende, Restad gård, ligger i trakten är nog bara en tillfällighet och inte kan det ha något med saken att göra att det ligger ett HVB-hem för ensamkommande barn en bit bort.

Nej, spekulera inte. Det är bättre att invänta sanningen av Lindberg, Arnstad, Schyffert och de andra invandringsprofeterna.

I en annan tid kallades Vänersborg ”lilla Paris” och Birger Sjöberg skrev 1922 låten som Vikingarna sjunger…

 

25 thoughts on “Fyra okända män misstänks ha gruppvåldtagit kvinna i Vänersborg

  1. Så går det när ett folk inte utsatts för prövningar.
    De kan hjärntvättas till förbannelse.
    Bara måna om att inget ska drabba just dem själva.

    Men det finns krigarblod i mig och i många andra.
    Jag är redo att försvara de som behöver försvaras.
    Ryck nu in svensk, vid misstanke om brott!
    organisation, kraft och ansvar. Ingen tjej ska få utsättas för det här.

  2. Och varför vill ingen lägga sig i?, Slå du en av svinen på käften är det du som torska och bli misstänkt/åklagad för övervåld mm. om man gör ”illa” en utav pk- maffians kelgrisar. Och sen ha vi det typisk Svenska ”Jag vill inte lägga mig i vill inte bli inblandad” Det som Svenne saknar stort är Civilkurage. Och sen förstå jag att det är inte varje mans sak att ge sig i kast mot ett gäng babianer.

  3. Sverige håller på att bli ett laglöst land,..
    ”Falls Sie in einem Land leben, in dem das Fischen ohne Angelschein bestraft wird, jedoch nicht der illegale Grenzübertritt ohne gültigen Reisepass, dann haben sie das Recht zu sagen,dass dieses Land von Idioten regiert wird.” – Milos Zeman, Tjeckiens president

  4. Ännu ett tragiskt offer för den påtvingade mångkulturen! Och varje dag våldtas mellan 50 och 80 barn och kvinnor i Sverige! Var finns media och var finns polisen för att skydda oss? Media håller käften eftersom förövarna är negrer och muslimer, polisen står med bakbundna händer och praktiskt taget tittar på. Domstolarna utdömer skadestånd till förövarna och struntar totalt i offren. Politikerna likaså, vi svenskar är värdelösa i deras ögon och dom ser gärna ännu fler och ännu grymmare våldtäkter, därför importerar dom ännu mer grottmänniskor från MENA länderna!
    Sverige är i dag en mycket farlig och motbjudande soptipp.
    Janne

  5. Män som våldtar kvinnor ska ha en varsin kula i skallen. Precis så är det djävla pack som kommer hit o våldtar våra kvinnor det är inte förhandligsbart jag har dödat dom punkt

  6. underbar visa, denna me Vikingarna…”de va då de”
    någon gång på 20-talet, som sången handlar om
    …dagens sånger på denna plats, är en hyllning till Allah

    • Etablissemangs slamporna akta sig noga att inte hamna i närheten av dessa livsformer, vänta bara när någon känd docka bli inbjuden till Sex surprise då bli det annat ljud i pk media

  7. Varför rättegång ? ha vi inte lärt is från IS hur man gör? På torget, isär med skankarna och hänga pungen och kuken i skruvstäd och den våldtagna kvinnan få dra åt städet tills kuken och nötterna är gröt.

  8. vad gjorde hon vid den tiden på natten?
    Ni vet att Sveriges största asylboende ligger i Vänersborg?
    Asylboendet är ett gammalt mentalsjukhus som idag heter Restad Gård,
    jag tror att polisen ljuger

  9. Hon är chockad givetvis, det värsta är att hennes liv före detta är förlorat, hennes framtid är inte den som hon kunde / hade rätt att förvänta sig, om inget mirakel sker så är utsikterna ………….sorgliga.
    Hur kunde ni politiker hela förbaskade etablissemanget tillåta detta, hur ?

    Nej ni har inget svar, det är bara ert ego som gäller, ni är avskyvärda !

    • Etablissemangs slamporna akta sig noga att inte hamna i närheten av dessa livsformer, vänta bara när någon känd docka bli inbjuden till Sex surprise då bli det annat ljud i pk media

  10. Stefan Löfvén talar i Central Park i New York och lovar toaletter till kvinnor i Tredje världen(vad blev det av detta löfte, förresten?) just för att minska/förhindra alla våldtäkter som sker i samband med kvinnors toalettande ute i det fria.
    Men kvinnorna i Sverige ger han genom den politik som förs fullkomligt attan i!!!!
    Konsekvensernas man?

  11. Ja, ja inget märkvärdigt med det fullt normalt i Sverige år 2016! Nä, nä något signalement behövs inte för vi normala etniska svenskar vet vilka folkslag som genomför sånt här!

    Reagerar inte nämnvärt men tänker och funderar desto mer var PK patraskfeministerna håller hus????

    Fast det är ju klart den där PK patraskfemismen den gäller ju självklart bara etniskt svenska män, män från övriga folkslag tillhör ju inte de som ansätts av PK patraskfeministerna!

    Ger mig fan på att PK patraskfeministernas våta dröm är just det som sker runtom i Sverige just nu! I annat fall borde ju PK patraskfeministerna stått på barrikaderna och skrikit sig hesa över den ena företeelsen efter den andra!

    Tja så här blir det när de etniskt svenska männen tar på sig velourbyxor, odlar skägg och bejakar sitt feminina jag i ett försök att bli jämställda med PK patraskfeministerna!

  12. Som vanligt var våldtäktsmännen klädda i svart,och några hade luvor..Om det var araber eller niggrar gick inte fastställa i den ljusa sommarnatten.Ej hellre om det fanns stulna cyklar i närheten. Ärendet kommer att läggas ned i brist på bevis ! 🙁

  13. Det är väl inte lönt att ens leta efter dom eftersom de kommer att frikännas i domstol för att det var för mörkt, kvinnan var inte tillräckligt berusad, hon hade inte anledning att vara rädd, hon hade för sexiga byxor, det kan inte uteslutas att hon gjorde det frivilligt eller något annat av de skäl våldtäktsmän kommer undan med i dagens domstolar. Fyra advokater lär också kosta samhället en miljon eller mer, så de pengarna kan de lägga på den efterrätt som drogs in på ett äldreboende av kostnadsskäl förra veckan.

KommenteraAvbryt svar