16-årig tyska som har fått nog

En 16-årig tyska berättar i detta filmklipp om att hon har fått nog av den påtvingade och våldsbenägna multikulturen.

Originalet av videon publicerades först på detta Facebookkonto men innehållet har censurerats av den tyska åsiktspolisen.

Tyskland och Facebook censurerar användare med avsikten att undertrycka uttalanden som motsätter sig massinvandringen, islamiseringen, våldtäkterna och morden på tyskar – enligt youtube, mestadels utförda av muslimer.

Att utföra censureringen har lagts ut på Bertelsmannföretaget Arvato. De flesta tyska politiker, inkl. socialisten Heiko Maas (SPD) och kansler Merkel står bakom dess införande i början av 2016. I denna mörkläggningsoperation deltar bl a vänsteraktivisten och den professionella antirasisten Anetta Kahane. Under åren 1974-1982 arbetade Kahane för DDRs säkerhetspolis MfS (Ministerium für Staatssicherheit), allmänt känt som Stasi. Tyska PI-news skriver: “25 år efter den tyska återföreningen ska nu före detta DDR-medborgare, tillsammans med sina västtyska bröder och systrar, övervakas av gamla Stasikadrer”.

Mer om den tyska åsiktscensuren och Facebook:

PC Magazine

Breitbart 1

Breitbart 2

MEEDIA

– Nostradamus_i_norr håller det inte för troligt att alla förövare är rättrogna muslimer men är säker på att de är uppfostrade i den muslimska kulturkretsen. Kulturrelativisterna påstår ju att alla kulturer är lika bra och då är ju de kulturyttringar som flickan redovisar bara att välkomna i form av ett berikande av den tråkiga tyska och den barbariska svenska.

9 thoughts on “16-årig tyska som har fått nog

  1. En otroligt mogen och vältalig 17 årig tjej, hon är ett barn med djupare insikter än många vuxna och hon kan formulera sig extremt bra, DE VUXNA SKA SKÄMMAS, FYRFALT SKÄMMAS!!
    Vuxna som statssvetsaren som påstår att dessa unga kriminella araber/muslimer FLYR FÖR SINA LIV….Kom igen Stefan Löven, dessa unga kriminella arabiska män från den MUSLIMSKA KULTUREN har lämnat kvinnor och barn bakom sig för att leva La Dolce Vita liv på FÖRSÄKRINGSKASSAN i Sverige och din PÅTVINGADE SIGNALPOLITIK har bjudit hit dem….
    Merkel är en skam för Tyskland och tyskarna har allvarliga problem att ta tag i, anständiga tyskar borde kliva fram och säga STOPP NU RÄCKER DET, VI SKA INTE SLÄPPA IN EN ENDA ARAB/NUSLIM TILL OCH UUUUT MED KRIMINELLA DIREKT!!!

  2. Misstänker att “mutti” tänker ……….om jag hade haft ett barn en dotter, då skulle jag vilja att min dotter hade blivit så klok och vacker som denna flicka !

Kommentera