Övergreppen i Tyskland mer omfattande än tidigare rapporter

INVANDRARVÅLD. I 12 av Tysklands 16 delstater förekom det på nyårsafton övergrepp och stölder, liknande dem i Köln. Uppgifterna kommer från en rapport som tyska rikspolisen Bundeskriminalamt lagt fram. Det har tidigare varit känt att övergreppen mot kvinnor under nyårsnatten inte bara inträffade i Köln, men det är första gången som en övergripande bild kunnat ges, skriver Süddeutsche Zeitung.

Offren är med få undantag unga kvinnor mellan 17 och 30 år. De flesta misstänkta gärningsmännen är algerier, irakier, afghaner och syrier. Tolv stycken beskrivs som tyskar men det framgår inte om det är tyskar eller ”tyskar”.

23 thoughts on “Övergreppen i Tyskland mer omfattande än tidigare rapporter

  1. Tysk och Sverige s.k. Polis mörkar grova övergrepp av muslimer/araber och det hr de systematiskt sysslat med under längre tid.
    Att trakassera Svenska Motståndsrörelsen går bra men inga kontroller på mördar-muslimerna som gjort upp dödslistor på svenskar de tänker avhuva.

  2. Intressant. I sverige har ju polisen kommit fram till att det knappast var någonting som hände. Och var det något som hände så kunde det ju lika gärna varit svenskar som gjorde det .

  3. Förstår inte varför de ska till Europa? Våra politiker har sänt fel budskap. Det är inte sådana obildade urtidsdjur som vi behöver här. De klarar inte utbildningen här, det finns inte tillräckligt enkla jobb osv. En 25-åring från Afghanistan som gått fyra år i en madrasa tror att han hör till eliten här. Så klart blir han besviken när han inte duger – särskilt som han är den ende i hela familjen som kan läsa hjälpligt och alla därhemma är mäkta imponerade av honom.

    Krocken mellan förväntningarna och verkligheten blir hård. Med sin misogyna uppfostran tar de ut det på våra flickor.

    • Jag tycker du beskriver det väldigt bra. Det är samma typ av oduglingar som kommer hit som de allra värsta stolpskotten i ”idol”. Deras totalt tondöva föräldrar och ”vänner” som sagt åt dem att ”du sjunger jättebra”, ”åhh, du som är så duktig på piano borde ställa upp i idol” efter att ha tragglat sig igenom typ ”blinka lilla stjärna” med höger pekfinger och nästan lyckats få melodin rätt. Sen blir de jätteförvånade och arga och börjar skrika och gapa om att de minsann kan sjunga och ska ”visa dom” minsann, domarna är idioter så det så osv. Lika förvånade blir dessa totala stolpskott från öknen när de inte får nåt glassigt jobb på nåt ”schysst” ställe trots att de minsann nästan kan alfabetet, kan svenska som ”hora”, ”knolla din morsa”, ”rassejävle” etc och har varit chef för getfarmen och börjar gapa och skrika om svenskarnas ”rasism”, ”nazze” och ska stämma och koppla in DO osv. Ungefär samma mentala kapacitet som ”våra” journalister, de flesta politiker och allt vänsterdrägg alltså.

      • Över hälften av alla i Afghanistan är illeterata enl Wikipedia. Bland kvinnor är läskunnigheten hela 13%.

  4. svennar ska tacka oss invnadrare som kommer hitt o göra alla era skitjobb som ni ä för fina för

    • Men Gud så skönt då kan vi slappa nu då!!! När ni kommit för att bygga Upp Sverige, som nån fårskalle uttalade på tv.

    • Jag kan säga dig att varenda ställe jag varit på under veckans jobb så har det varit stressade och svettiga svenska ljushåriga och ljusögda killar som stått och svetsat, skurit stålbalkar med skärbrännare och vinkelkapar, klippt plåt, stått och borrat metallprofiler, legat på det kalla verkstadsgolvet för att montera och färdigställa konstruktioner underifrån. Förmannen som pratade med leverantörer och beställare i telefon för att försöka knyta ihop affärerna och tjejerna på kontoret med redovisningen och bokföringen. Speciellt var jag j-t irriterad på ett ställe då jag hade passerat ett inomhuscentrum där det satt unga negerhannar och fikade, tjattrade och skrek. När jag kom tillbaks efter min visit på verkstan som jag beskrev här ovan några timmar senare så passerade jag samma café igen där samma jävlar satt kvar och fikade, tjattrade och skrek. Då formulerade jag tanken: ”Hur faan kan någon vid sina sunda vätskor försvara det här systemet där dessa svenska pojkar och män i sitt eget land blivit slavar åt avskrapet från tredje världen och tvingas jobba i sitt anletes svett och lämna ifrån sig mer än hälften av det som de jobbar ihop till Sions lakejer som politikeravskummen med kumpaner inom polis, militär och ”rätt”sväsende, ”journalister”, pampar och herrarna själv naturligtvis inom finanssektorn som sen göder dessa oduglingar som inte någonsin skulle klara av verkstadskillarnas jobb, apparater och maskiner” eller har intellektuell förmåga att skapa ens ett fragment av en modern civilisation som den vi byggt men som nu förfaller och monteras ner i en rasande takt.
      Jag har bara ett ord för det Sverige har blivit. HELVETE!

      • Bobby….Bra formulerat, speciellt fastade jag för …”avskrapet från 3:e världen….”
        DE ÄR INBJUDNA AV SOCIALDEMOKRATERNA….BIDRAGET FRÅN FÖRSÄRINGSKASSAN MOT EN RÖST PÅ SOSSARNA!!!!

Kommentera