Och varje dag kommer det nya, nu 150000

-Pettersson tycker det är dags att kalla in stridshingsten så får han förklara för de asylsökande hur härligt det är att bo i de oändliga tomma skogarna, som de nya svenskarna inte verkar uppskatta…

Kom ihåg att 150 000 är plus anhöriginvandrare. Nu är det också så att alla asylsökande inte beviljas asyl men hittills har varje asylsökande inneburit drygt en anhöriginvandrare i snitt så då är vi i år uppe i c:a 300 000 eller kanske mer för fler asylsökande får numera uppehållstillstånd än tidigare…

19 thoughts on “Och varje dag kommer det nya, nu 150000

  1. Vi invaderas av muhammedaner, vars mål är att islamisera allt och alla till vilket pris som helst. Glöm aldrig detta.
    Koranens föreskrifter är livsfarliga. Vi måste stå emot denna politiska våldsideologi och våga debattera deras så kallade religion Islam.

    7-klövern blundar för detta och de enda som vill Sveriges bästa är Sverigedemokraterna.
    Heja SD.

  2. För att vara så korrekt som möjligt så bör det påpekas att det inte
    finns någon stad längre utan det heter kommun, detta med anledning
    av ovanstående Twitter-meddelandet inbakat i texten.

  3. Och dom har redan problem nu,oj oj oj
    Lugnet före stormen.man kan minst fördubbla problemen framöver

  4. Löfven anser just nu att färre ska söka asyl, inga fler PUT annat än för de som redan är i Sverige!
    Medicinsk ålderskontroll kommer genomföras för ensamkommande barn! Krav på försörjningsplikt vid asylanhöriginvandring!
    Minska mängden asylsökande!
    Skydd i huvudsak tillsdess hemlandet är säkert! Det gör att bara TUT kommer att utfärdas utom för kvotflyktingar!
    Utökade pass och ID kontroller på tåg och bussar!

    Sen kommer självklart Steffes fullständigt meningslösa ord ””ordning och reda””!

    Från och med eftermiddagen den 24/11-2015 vid pass klockan 15:30 ””är”” både S och MP fachister, rasister och främlingsfientliga! Beroende på att tidigare var det inte politiskt korrekt att t.ex. prata om volym av asylsökande! Det gick tidigare inte att ställa grupp mot grupp mot varandra, enligt statsråden ingen nämnd och ingen glömd!!!

    Det kan aldrig ses på annat sätt än att regeringen övergick till fachism, rasism och främlingsfientlighet!

    Nu anser MP att det är en human insats att nu begränsa asylinvandringen!

    Tidigare var det bara fachister, rasiser och främlingsfientliga som enligt S och MP ansåg att volymerna av asylsökande skulle begränsas, nu är de där själva!

    Det är ju självklart att nu när de redan skuldsatt ra barn och barnbarn för många, många årtionden framåt!

    De tar nu Sverige Demokraternas asylpolitik och gör den till sin egen! Nu är det inte längre fachistiskt, rasistiskt och främlingsfientligt! Mycket märkligt! Hur var det nu öppna Era hjärtan, välfärd och plånböcker!!!!

    Nu har de verkligen skitit i eget bo, eller är det så att allt beror på vem som framför budskapet???

    Steffe anser att Sverige varit naivt, tänk att den mannen aldrig kan stå för någonting själv! Det var Steffe och hans regering som var och fortfarande är naiva!

    Nu är det alla andra EU-länders fel att Sverige har tagit sig vatten över huvudet! Det är inte S och MP som varit naiva, nej då det är resten av EU! De övriga EU-länderna ställer ju inte upp och tar sitt ansvar för asylsökande!

    Det var ju ingen överraskning att många asylsökande skulle komma! Till och med landsförädaren Reinfeldt varnade 2014 för det som skett! Ingen kan säga och försvara sig med ””jag visste inte””!

    Hur djävla dum i huvudet får man bli som svensk statsminister????

    Det enda som kan rädda Sverige nu är att regeringen avgår och nyval utlyses omgående!!!

  5. Råkade trycka fel och kom precis oförhappat in på STATS-TV 2….
    Där stod Absurdistans ”stasstminister” och läste upp SD`s krav,vad gäller s.k. ”flyktingar”…Och inte nog därmed han lät tillsammans,med en för dagen mycket blek vice stassminister kungöra,att fr.o.m. idag gäller vad SD krävt i många många år ! En helomvändning vad gäller reglerna för alla de invällande orientalska äventyrarna ! Döm om min förvåning !!!! 🙂

    • Men alla ”utmaningarna” då ??????????
      De som vi normalt tänkande människor kallade PROBLEM !

      • Glöm inte att utmaningar och problem existerar inte i absurdistan, utan i absurdistan finns bara fantastiska möjligheter!

    • Nu vågar subban sig ånyo fram efter den senaste fadäsen om Parisdåden. De har tydligen tid på sig fram till den sista april att välla in i landet, först då skall de nya reglerna gälla.

      • Men hon var faktiskt mycket blek…Nästan som hon för dagen led av blodbrist. Tårarna föll när hon fick erkänna,att de gröna kommunisterna hade misslyckats i sina ”medmänskliga humana” utfästelser ! 🙂

      • Det är bara rätt åt henne Stenbock, kanske hon borde fräschat upp facet med lite förbjuden bottenfärg innan hon åter trädde in i rampljuset. 😉

  6. Det finns gott om plats i Vasaparken att slå upp tält. De kommer då att kunna besöka Reinfeldt, som ev har utsikt över parken från sin lägenhet. De kan uppvakta och tacka honom för hans frikostighet och kanske blir de inbjudna i hans salong på en korvgryta? Där står han i sitt välstädade gemak och kryddar tillvaron med halvtänkta tankar som via en ny känsloladdad kontakt med verkligheten kan mogna fram till en djupare insikt om att han nog varit lite förhastad i sitt uttalande. Tur att han bara kom halvvägs…..

  7. Var nu inte oroliga = för Regeringen kommer få råd hur de skall hantera flyktingarna av en 8 årig Elton. Klart han vet mer än sju klövern, för dessa sju klövern har haft fel i allt !

  8. Nu är Vinterklasen igång igen och sprider rykten om att dom vräkt hyresgäster som fortfarande enligt lag har rätten till sin bostad. Man har hotat, stalkat, utgivit felaktiga p.botar till hyresgäster som misslyckats med hyran pga av sjukdom. Vaktmästarna som är anställda förtalar genom att berätta för andra hyresgäster om vad som sker. Artikel i Hem o Hyra kommer tryckas, då Åke Holmström stalkar och hotar. Men att ta rätt på det som är det absolut viktigaste sker inte. Såsom att ta bort farligt gods, m.m. Man låter dock flyktingar få chans att bo här pga ersättning från socialtjänsten. Man baktalar sina misslyckade svenska hyresgäster men tar emot allt som ger pengar i Maxdos.

    • Tillhör du de utsatta ? Sedan tycker jag dín berättelse (rykten) luktar någon form av vänsterextremism..Allt,men helt gratis ! 🙁

  9. Fantastisk effekt de här gränskontrollerna har. Tänk bara om det hade varit helt fritt inflöde!
    Numera pratar man om boende på fartyg, hoppas att man här syfter på regulär trafik till Libyens kust, eller i det minsta att fartygen ankras upp på internationellt vatten.

Kommentera