Sverige nära kollaps, stäng gränsen och avgå. Be sedan om ursäkt.

INVANDRING. Vi har det senaste dagarna sett hur allt fler erkänner att det svenska asylsystemet och invandringspolitiken kollapsat och att något måste göras, snabbt. Då föreslår regeringen en utredning som blir klar om två år!

Migrationsverket har nu officiellt meddelar att platserna är slut. Decennier av en ansvarslös och destruktiv invandringspolitik ger nu fullt utslag.

OBSERVERA ATT REGERINGEN FÖRESLÅR INGA ÅTGÄRDER FÖR ATT KOMMA TILL RÄTTA MED PROBLEMEN. DEN MÅSTE AVGÅ!

“Systemet är redan överbelastat, och vi ser nu att antalet asylsökande på väg till Sverige ökar”, skriver Mikael Ribbenvik, operativ chef för Migrationsverket, i ett pressmeddelande. Samtidigt avvisar Tyskland fler afghaner och boendesituationen för migranter har försämras i landet, vilket gör att ännu fler nu söker sig till Sverige.

Enligt Ribbenvik behövs 20 000 platser akut. – Budskapet från Migrationsverket till MSB är att 110 000 boendeplatser behövs, varav 50 000 i år och 60 000 nästa år, för att klara situationen, säger Mikael Ribbenvik.

Regeringens åtgärd i detta akuta krisläge är att tillsätta en utredning där man ska titta på en bättre ordning för mottagandet och den ska vara klar 2017.

Utöver att hoppas på att övriga EU-länder ska ta emot en del av de som kommit till Sverige, kommer regeringen nu även att ansöka om medel från en av EU:s nödfonder för att hantera situationen. Inget om att stänga gränsen eller åtminstone införa gränskontroller. I övrigt gäller status quo. – Det räcker naturligtvis inte med att tillsätta utredningar, det känns lite så när man kommer med en utredning i ett akut läge. Men vi måste också ta ansvar för det långsiktiga, säger Ylva Johansson och tillägger, som svar på en fråga på pressträffen, att frågan om gränskontroller är en “öppen fråga”.

– Vi har samma besked som tidigare, när polisen bedömer att man behöver det så, dit har man inte kommit än. Men frågan är inte avförd.

På en presskonferens senare under torsdagen erkände migrationsminister Morgan Johansson (S) att Sverige nått gränsen och att de som nu kommer får lösa sitt boende själva, vilket han hoppas ska fungera som signalpolitik och “dämpa” inflödet. Detta i kombination med obefintliga gränskontroller bäddar nu för total anarki.

-Pettersson undrar när kommer ursäkten. ”Förlåt vi hade fel, ni som kämpat i åratal och varnat för detta hade rätt hjälp oss nu att rätta till misstagen”

Var är medias intervjuer av Sverigedemokraterna? Det enda parti som har lösningen när sjuklövern är förhandlingsförlamad och statsministern åker runt bland världens stora ledare och skryter om att han minsann uträttat stordåd. ”Vi har infört en tredje pappamånad” 

 

48 thoughts on “Sverige nära kollaps, stäng gränsen och avgå. Be sedan om ursäkt.

  1. SKRÄMMANDE att mitt fosterland, mitt land Sverige, där jag arbetade och gjorde rätt för mig SAKNAR LEDNING och styrs av fullständiga verklighetsfrämmande idioter, Stefan ”Svetsaren” Löven & Åsa Romson + Fridolin, sådana individer borde möjligen arbeta med att skura pissrännorna på T-Centralen, INTE LEDA SVERIGE!!
    AVGÅ NU SVETSAR-MISSFOSTER OCH TA DIN ”FEMINISTISKA” SKITREGERING MED DIG, UTLYS NUVAL!!!
    Jag blir mer och mer förbannad över utvecklingen i Sverige och något måste göras för att stoppa dessa dårar, det började med Fredrik Reinfeldt, en totalt ansvarslös SIGNALPOLITIK att det bara är att komma till Sverige och få livstidsförsörjning av Försäkringskassan….SJÄLVKLART KOMMER DETTA ATT TOTALHSVERERA…..
    Malmö 4,5 miljarder minus per år, Slöddertälje 2miljarder….-när hela Sverige ser ut så kommer Sverige att gå under!!! KLOCKAN ÄR FEM I TOLV NU, GÖRS INGET NU KOMMER SVERIGES BEFOLKNING ATT FÅ MÖTA EN MYCKET HÅRD VERKLIGHET!!!
    NYVAL, UT MED SVETSARSKITEN!!!!

    • Nyval kommer INTE att förändra läget! Handling måste till! Vad som behövs är att Sverige och EU försätts i krigs-läge(Ja, ni läste rätt). Samtidigt stoppas ALL invandring, varefter UTDRIVNINGEN av IS- terrorister o.a. kriminella som gömmer sig här skall börja. Hur då? Jo, inkalla minst 100.000 man ur reserven. Omringa (till att börja med) hela Malmö. Därefter tömmer man hus efter hus på gatan för att kolla vilka som gömmer sig där. Hur då? Jo, man placerar militär på taken med helikoptrar varefter de tar sig in i husen via takluckorna och rensar våning efter våning.
      – Men ifall det leder till väpnat motstånd? – Har lösningar på detta också, men håller det för mig själv.
      OBS!
      Du bestämmer Pettersson om denna åsikt får stå kvar eller ej.

  2. Ursäkter räcker inte längre. Regeringsmedlemmarna och deras satans hantlangare inom myndigheter och PK-media skall bestraffas med offentliga piskrapp på ex vis Sergels Torg.
    Landsförrädare och fiender till den svenska nationalstaten, förvänta eder ingen nåd!!!

  3. Jag glömde en detalj i slutet av min föregående kommentar om partnerskapet mellan Sveriges mest privilegierade klasser: Alliansen ska få plocka vinstsmulorna som belöning för den roll de spelade i politiken under flera år.

  4. I vissa svenskars ögon (med PK-journalisterna i spetsen) är Rumänien ett laglöst land. Hur kan då terroristzigenarna – tjuvar och mördare – trivas i ett sådant land utan kommunistparti, utan miljöparti, utan vänsterns grymma kannibaler som skulle leva samman med på exkrementhögarna i lägren? Strax kommer PSD-arnas dagar att bli räknade, samtidigt som den rika zigenarmaffian utvandrar till Sverige för att öppna affärsverksamheten i partnerskap med S, V, MP och IS.
    Låter det inte som ett möjligt scenario??

    • Bland länder som önskar det mångkulturella samhället,finns väl bara Absurdistan kvar sedan nu även Führerin Merkel,tvingats backa i denna fråga ? En av få frågor,som Seehofer lyckades få på skrift.Annars har man länge därnere,(bland landets dårar) ropat efter ett ”bunt” (färgat) Vaterland !

  5. Ja, det blir kanske en sådär samling på 300-400 personer. Än sen? Svenskarna år ett tålmodigt folk, de kan vänta lugnt och hoppfullt på 2018-valdagen då vallokalerna är fulla med svarta muslimska väljare – de flesta med knivar och eldvapen på sig ifall att någon vitting vågar stoppa sina SD-röster i ett kuvert.
    I Rumänien missnöjet med PSD (Partidul Social Democrat) började visa sig för många månader sedan, men de 32 döda människor i en klubbrand räckte för att alla (först 20 000, sen 80 000) – lugnt och sansat – gå ut på gatorna och med egen värdighet i behåll kräva ett nytt politiskt system. 32 döda var mer än nog! Hur många fler än tusentals liv behövs för att väcka svenskarnas samvete och få dem enas i en gemensam fredlig och starkvillig front????
    Good luck, anyway!
    En stolt rumänsk medborgare.

  6. Hela 7 klöver regeringen ska givetvis avgå. Men dom ska häller inte ha något avgångs vederlag (försörjning tills dom fyller 65 år) utan dom ska ha samma villkor som vi arbetare 3 månaders uppsägnings betalt.Sen får dom stämpla eller gå till socialen för dom har gjort sig skyldiga till landsföräderi och ska ha ett kännbart straff 🙁

  7. Avgå, Avgå, Avgå !!!

    En regering som inte vidtar några åtgärder för att ändra inriktning när landet står inför ett sammanbrott är skyldig till fruktansvärt misstag som kommer att påverka vår framtid under lång tid.
    Man kan stillsamt undra hur denna regering hade regerat vid ett väpnat angrepp eller storskalig terrorattack, tillsatt en utredning som blir klar 2017 ?? och hållit en total innehållslös presskonferens och meddela att försvaret och polisen inte anser det befogat att ingripa ?? , lika frågande bör man vara över den s.k oppositionen (alliansen) totala undfallenhet inför detta förfall av statsmakten som får pågå, jag undrar vad de ”gamla moderaterna” tänker, de måste riva sitt hår i förtvivlan.

    Även om Lövfen skulle avgå så finns ingen kandidat eller statsman med tillräcklig integritet och respekt kvar inom socialdemokratin längre, lika illa är det hos nya moderaterna där flummigheten växer och där Kindberg Batra är utesluten pga hennes klantighet med DÖ.

    En vädjan bör komma från S och M att Göran Persson tillsammans med Carl Bildt bildar en krisregering för Sverige.

  8. Det räcker inte att bara be om ursäkt. hela 7-klövern och dom som röstade på dom i senaste valet skall betala tillbaks vartenda öre som dom stulit från oss andra som fortfarande har rätt att kalla oss SVENSKAR.

    • Nej, Galten, ”Svitsarn” är inte desperat. Han vet och ni vet att han INTE kommer att avgå. Han tankade fullt med importerat valboskap och på valdagen 2018, som jag redan spått, blir vallokalerna fyllda med hans regerings skyddslingar, skrämmande islamister med svärd, knivar och eldvapen redo att slakta dem som vågar stoppa en SD-lapp i kuvertet. S,V,MP kommer ur valet i 100%. Alliansen kommer att göra det de är bäst på: valpa (jag menar pudla!!!) och lägga ner sina röster ….

    • Det finns ännu en skrämmande sak med att nu 120 000 har sökt asyl i Sverige och att med nuvarande takt blir det minst 200 000 detta år. Jag såg hur MV:s platschef i Malmö, tror han hette Moro, sa att minst 50 % vägrar registrera sig och reser vidare i Sverige.

      Vi har alltså ingen kontroll över hur många och vilka som finns i Sverige idag.

  9. Säg att utredning behövs, antag att det vore nödvändigt. Varför avdela endast en person till uppgiften? Ett flertal personer engagerade i utredningen borde kunna driva upp utredningstempot till en nivå som bättre svarar mot behovet att det behöver produceras viktiga besked i nutid.

    Eller gäller regeln ”ju fler kockar…”

    De etablerade har svårt att möta tidens förändringar. En yngre generation i sverige har tidigt sett tendenserna och varit beredda att agera. Dessa har man avfärdat som om de vore främmande makt. Regeringen har reagerat som om den led av en autoimmun sjukdom och angriper sig själv, dvs vissa delar av representanterna för svenska folket.

    Den största lärdomen de borde dra är att förbättra sin förmåga att kommunicera med samtliga valda representanter. Oftast är det i det område som bortprioriteras och nonchaleras som de verkliga utvecklingsmöjligheterna finns. Hade de varit lite mer orienterade i samtida skeenden i st f att vilja leva om en historisk dröm hade de också sett.

    Haka på tyskarnas säkerhetszoner i Afgh och utöka med att investera i barnhem eftersom det är ett så utbrett fenomen att familjerna tappar bort sina unga män i ett visst tidsintervall. Lär dem hantera köksutrustning och hushållsarbete för att göra dem självständigare och mogna.

  10. Nu skall vi pröva om det funkar med att invällarna ordnar eget boende, EU turisterna har ju redan gjort/gör det och det har vi ju sett vådan av – EGNA TÄLTLÄGER på privat mark eller skattebetalarnas mark. Där skattebetalarna eller ägarna får betala notan för röjning när de drar vidare.
    När invällarna inte slutat komma och med de fortfarande generösa bidragen utan motprestation skall vi som står för fiolerna säga HOPPSAN FUNKAR INTE DET HÄR HELLER. Vad gör vi nu, vårt land kört i botten, ekonomiskt och förlorat förtroendekapital för vårt politiska system. Låt oss pröva nåt annat, gå med tiggarstaven till våra nordiska grannar som vi förlöjligat och hånat eller be att få tillbaka lite av det vi nettobidragit med till EU eller kanske be att få bli bidragstagare av FNs hjälpfonder.

    • För att lösa det problem som uppstått och som av regeringen kallat akut så tillsätter man en utredning som skall vara klar när vi fått in 500 000 invandrare till. Den sjukdom som regeringens medlämmar lider av är så pass ny så den har inte fått något namn ännu. Man har bara konstaterat att den är obotlig och leder till totalt utrotande av hjärncellerna.

    • Hoppas bara inte det slutar med att de försöker tvinga sig in i eller tvinga till sig andras bostäder. Tänker på hur de försökte tvinga sig igenom Ungerns gräns-staket.

  11. Polisen uppger att dom inte kan skydda samhällsmedborgare längre och uppmanar samhällsmedborgarna att starta medborgargarden.

    Hur kan då Johansson säga – ”dit har man inte kommit ännu”?

  12. Signalen ”välkommen, men ni får fixa bostad själva” är ju en ren uppmaning till människosmugglarna att brancha ut… Vansinne.

    Kul att danskarna säger ” ni har ställt till det, NI får fixa det, kom inte springande till oss (som ni tidigare i år hånade och fördömde…)

  13. Ursäkt?!
    När jag som barn snattade i en butik räckte det fan inte med någon ursäkt, det blev smisk på bara stjärten!
    När vuxna människor förråder landet, dess folk och kultur räcker det då ta mig fan inte med en ursäkt!
    Vuxna människor ska stå för sina handlingar och ta sitt straff då de bryter lagen.
    Det som vår elit lett landet in i är folkrättsbrott och ska straffas som sådant!

  14. O, det är så mycket fel så att det är ofattbart att det kan fortgå.
    Då migranterna blir tillsagda att ordna sitt boende själva kommer alla 40 i en familj att flytta in i samma etta och alla kommer få socialbidrag, bostadsbidrag och integrationsstöd.
    Den som står för orginalkontraktet visar upp det för att få sitt stöd utbetalt, alla andra visar upp ett andrahandskontrakt på samma lägenhet men med dubbla hyran, familjen täljer guld och har inga som helst planer på att assimilera sig, skaffa jobb, lära sig språket eller återvända hem.
    Nej! inom kort har de tillräckligt med pengar för att köpa sig lägenheter och villor kontant!
    Och direkt efter bygga sig ett slott hemma i hemlandet!
    Några av dem kommer med säkerhet att erbjuda sig att hjälpa de ensamkommande barnen att få en trygg plats i Sverige för bara 60.000SEK per månad SKATTEFRITT! plus ytterligare 60.000 för att bistå barnen med mat och uppfostran.
    Hur många av dessa ensamkommande barn är i själva verket en kusin eller till och med eget barn?
    ALLT de önskar serveras, familj, vänner, kultur, pengar, trygghet. Allt utan någon som helst motprestation!
    Att säga att de måste fixa boende själva kommer inte minska migrantströmmen, det kommer att ytterligare ÖKA den, vem vill inte ha hit resten av släkten på ÄNNU BÄTTRE villkor än de själva fick?

  15. Nu när Sverige bevisligen har kolapsat totalt vidtar regeringen åtgärder, nämligen TA HIT FLER INVANDRARE, vi har både plats och pengar och så har vi tillsatt en utredning som skall vara klar 2013. Nej ni läser inte fel.

  16. Vi fåtal Svenskar som fortfarande finns kvar och kämpar för VÅRAT land går bara och väntar på nyvalet nu och vi kommer att fira i dagarna 7 när Jimmy Åkesson blir statsminister i en majoritetsregering.

    • Grune, inte med starkaste oxar i världen, eller med någon kranbil, kan den store Svinet slitas ifrån sin tron i regering med övriga riksdags nickedockor till ledamöter runt omkring.

    • Om Sverige överlever som nation, det vill säga svenskarnas land, hoppas jag att vi får en oberoende sanningskommision som kan straffa alla landsförrädare hårt inklusive de som lät ofränder sitta i riksdag och regering.

KommenteraAvbryt svar