Loran, 23, misstänks för mordet i Vårgårda

INVANDRARVÅLD, 23-åriga Loran Guy Mogi eftersöks i hela Europa, misstänkt för att ha mördat sin ex-flickvän i Vårgårda. Den unga kvinnan hittades död i mannens lägenhet i torsdags, efter att hennes anhöriga anmält henne försvunnen. – Vi känner oss ganska säkra på att han nu lämnat landet, och Bryssel har nämnts, säger kommissarie Thord Haraldsson. 

Ovanstående rader är från Expressen/GT i morse, den 17/8. Slaskmedia skriver alltså samma sak som vi gjorde för fyra dagar sedan. Då sa Ex pressen att vi spred hat, efter fyra dygn kallas det nyheter. Senast i går kritiserade Expressens chefredaktör Thomas Mattson det som han kallar ”hatsajter” och framhöll de pressetiska reglerna som han själv bryter mot idag…

2015-08-17_0713

 

TIDIGARE 2015-08-13. Ung kvinna mördad i Vårgårda, invandrare från Afrika eftersöks

2015-08-13 11:32, Mord/dråp, Vårgårda
En ung kvinna har hittas avliden i en lägenhet i Vårgårda.

Kvinnan har eftersökts av släkt och vänner under dagen utan att hon har gått att återfinna eller nå henne. Polisen får ca kl 11.37 information om försvinnandet.

Polisen söker då efter kvinnan på olika adresser men även på en adress där en man som kvinnan haft en relation med bor. Adressen är Backagårdsgatan i Vårgårda. När polis kommer in i lägenheten finner man den försvunna kvinnan avliden i lägenheten. Hon har blivit utsatt för kraftigt våld. Fd pojkvännen finns inte på plats.

Vittnesuppgifter talar om att det varit bråk i den aktuella lägenheten under kvällen den 12/8.

Polisen inleder en förundersökning med rubriceringen mord alternativt dråp. En efterlysning går ut på fd pojkvännen som för närvarande är försvunnen. Fd pojkvännen är misstänkt för brottet.

Lägenheten där kvinnan hittades är avspärrad och tekniker finns på plats för brottsplatsundersökning.

Polisen

-Pettersson tycker inte det är någon idé att ni kollar i mainstream-media för de kommer inte att nämna att den misstänkte mördaren och eftersökte pojkvännen är en mycket mörk man från Afrika…

Den misstänkte heter Loram Mogi, född 1991, och kallas Lilfanto Swagger och statsministern är fortfarande tyst…

Loran Mogi

På filmen Lilfanto Swagger och hans kompisar…

9 thoughts on “Loran, 23, misstänks för mordet i Vårgårda

  1. Med tanke på att Socialdemokraterna och Mona Muslim vill ge Islamiska Statens mördare/slaktare skydd, bostad, jobb och terapi så släpper de väl den här killen efter några veckor….Om jag minns rätt heter den döda kvinna Therese och jobbade på ICA, – Ica-Therese blir det då….tragiskt, hon jobbade men berövades sitt unga liv av en dysfunktionell dåre. R.I. P. Ica-Therese….

  2. Påminner på något sätt om mannen som gick lös på allt och alla i Ljungby. En sort man skall akta sig för och inte släpa hem till Sverige i brådrasket!

  3. Jag har en stark känsla! Den mannen har mördat förut! Och även tror jag att de flesta Afrikaner som har varit inblandade i mord i Sverige och även i Europa är flerfaldiga mördare. Problemet är att rättsväsendet har kollapsat och det gör att det är bara ett fåtal som åker fast.Och det vet de själva…..

KommenteraAvbryt svar