Europa nästa stora slagfält?

Tyska Die Welt har granskat flyktingströmmarna till Europa och medger att IS-krigare och andra jihadister gömmer sig bland riktiga flyktingar.

Det är inte första gången vi hör denna varning, säkerligen inte den sista heller. Norge och Sverige pekas särskilt ut som länder dit jihadisterna tar sig för olika syften, för att sedan bege sig ut i Europa i ännu värre syften. Ha i åtanke att det bara till Sverige beräknas anlända 80 – 100 000 asylsökande från kalifatets länder ni ser på kartan nedan, 90% av dessa saknar id-handlingar.

Skärmklipp

Läs artikeln här

23 thoughts on “Europa nästa stora slagfält?

    • De här lata degosarna har fått mycket hjälp MEN de vill INTE betala skatt bara utnyttja och parasitera på andra OM MAN SKA VARA HELT ÄRLIG!!
      Fel av EU från början till slut, de borde aldrig fått euron som valuta. Nummer ett borde varit ett fungerande skattesystem modell Tyskland eller Sverige.
      EU blir allas undergång!

  1. Ska vi utsätta oss för risken?
    Muslimer utgör en risk!
    Vi kanske ska erbjuda våra ”vänner” muslimerna att förbli våra vänner genom att avsvära sig bindningen (hjärntvätten) till koranen/islam.

    Muslim (19:4294) – ”When you meet your enemies who are polytheists [Christians], invite them to three courses of action. If they respond to any one of these, you also accept it and withhold yourself from doing them any harm. Invite them to (accept) Islam; if they respond to you, accept it from them and desist from fighting against them … If they refuse to accept Islam, demand from them the Jizya. If they agree to pay, accept it from them and hold off your hands. If they refuse to pay the tax, seek Allah’s help and fight them”

    ”Tro” är inget faktum
    ”Tro” är abstrakt.
    Det som är abstrakt finns inte.
    Någon som kan bevisa motsatsen?
    USA illusionisten James Randy har lovat en million dollar till den som kan bevisa att något övernaturligt finns. Ta chansen om du ”tror”!
    Då kan du bli mångmillionär.

    • Tro kan man inte göra om man inte vet…..MEN när det gäller det världsliga så VET jag/vi att de stora upptäckterna från hjulet och framåt inte gjorts av ökenråttor….
      Ibland visar de på Discovery reportage vad NASA sysslar med, – Hubble, robotar på Mars, landare på Kometer ex Rosetta, – INTE en ökenråtta inblandad i det…
      Finns inget behov av mördare där antagligen! SYND ATT DE INVADERAR MITT LAND SVERIGE!!!!

      • De du kallar för ”ökenråttor har gjort många upptäckter.Men det kanske har undgått dig för det var för mycket länge sen.
        Vad har du upptäckt som vi andra inte gjort?
        Har du någon ide som hjälpt ex, LM Eriksson

      • Pettersson en annan dag,Pettersson en annandag, nu börjar jag tröttna på bloggen. Det envisa gnällandet som här aldrig upphör, och då tänker jag mer på kommentarerna än inläggen
        Jag har sagt det förut inläggen har visst intresse men kommentarerna är ofta hemska

      • Malmöbo…Kika någon gång på vad NASA sysslar med, gå in på YOUTUBE, de har lagt ut mycket där….- det tar litet tid, koncentrera dig och lyssna på vad de säger ! Sök på Mars, Nasa eller Hubble….
        Det ”övernaturliga” bleknar inför informationen om ex. SOLEN – hur och varifrån kom den ? Solstormar ? Kosmisk strålning, vad är det ? Svarta hål….? OSV….

  2. Såklart det blir! Slutstriden ska stå i Israel. Jag börjar mer och mer tro på min barndoms bibelpredikningar om yttersta tiden. Med världsherravälde och extrem misär.

  3. Det döljer sig med stor sannolikhet jihadister även bland ensamkommande. Undrar när detta ska gå upp för Ribbenvik och Danielssons och alla naiva politiker.

  4. De ansvariga i politikerfrälset måste kunna åtalas och dömas för landsförräderi i framtiden.
    Att tillåta muslimer att bygga moskeer och att tillåta massinvandring av muslimer är kriminellt och ett grovt brott mot Sveriges befolkning.
    Vi måste organisera oss och stärka kraven om det kommer en organiserad terrorattack i Sverige.
    Man varnar för en attack mot polisen som då kommer att försvara sig själva!! I samband med en attack mot polisen kan de slakta/mörda vanliga människor utan att någon ingriper.
    Vad händer sedan ? SVT, Expressen, Aftonbladet är den informationskälla Sveriges befolkning har OCH DET ÄR MYCKET ALLVARLIGT!! Detta betyder att befolkningen kommer att få vinklad, politisk korrekt information. Sannolikt kommer deras första fråga att vara : Kommer hatet mot muslimer att öka p.gr.a detta ?
    IDIOTIN är total och vi står inför en mycket, mycket farlig utveckling i Sverige och EU.
    Det finns bara några effektiva lösningar och nummer ett måste vara att stoppa daltet med muslimer, det retar många medvetna människor till vansinne. De bör lämna Sverige och EU vi vill inte ha dem här!

  5. Det finns ett land i Europa som har mycket svag militärmakt samt som inte kommer att få någon hjälp eftersom vi i stort sett stödde nazityskland under 2:a världskriget landet börjar på S och slutar på verige.

    • I händelse av en alvarlig mördrmuslimsk attack i Sverige så står vi helt ensamma och kommer absolut inte att få någon hjälp eftersom vi har valt att ha det så här och vår s.k. regering älskar det.

KommenteraAvbryt svar