Dan Park polisanmäld, sa sanningen om islam

ISLAM. Den så kallade gatukonstnären Dan Park har polisanmälts för hets mot folkgrupp i samband med Pegidas torgmöte i Malmö. Han ska ha hållit upp en banderoll där islam likställdes med fascism. – Det stämmer. I kommenderingen här så har polisen upprättat en anmälan om hets mot folkgrupp, säger Ewa-Gun Westford, polisens pressinformatör.

2015-06-28_0553

Fyra personer greps i samband med motdemonstrationen. En person för hot mot tjänsteman, tre för störande av allmän sammankomst. Den islamfientliga rörelsen Pegida protesterar mot en påstådd islamisering av västvärlden. Dan Park har tidigare dömts för hets mot folkgrupp.

-Pettersson läser att polisen upprättat en anmälan om hets mot folkgrupp. Vad jag vet är islam ingen folkgrupp, utan Islam är en fascistisk dödskult så Dan Park framförde bara fakta och tycker polisen att de har för lite att göra så kan de arrestera vår statsminister och finansminister som båda kallat Sverigedemokraterna för fascister…sedan kan man undra vad de vänsterextremister som media kallar motdemonstranter skrek för fina saker om Pegida som demonstrerade mot islam.

Det är egentligen otrolig, dagen efter att muslimer mördat flera hundra människor i olika terrordåd i Paris, Tunisien, Kuwait, Somalia och Syrien så demonstrerar den svenska vänstern för Islam och polisen verkar hålla med dem.

Svenska Kyrkan har meddelat att man ringer i klockorna mot islamofobi. Då vet vi, alla som är oroliga över islams framfart och massmord. Fobi (av grekiska φόβος, fobos, ”fruktan”), kallas en stark upplevelse av rädsla, starkt obehag eller stark äckelkänsla som, oftast utan saklig grund,

Sydsvenskan

39 thoughts on “Dan Park polisanmäld, sa sanningen om islam

    • Bra information om islam finns på YOUTUBE, ANN BARNHARDT, ” Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”
      Kristendomen och islam har ingenting gemensamt, Ann Barnhardt förklarar varför, kristna som bjuder in islam spottar på Jesus Kristus.

  1. Kjesarens nya kläder av H.C. Andersen är en saga jag kom att tänka på idag när jag hörde floskelsprutan Annie prata idag i Almedalen utan att nämna något om massinvandringen eller den skrämmande kriminalitet som växer i våra städer….Men så har hon aldrig haft ett riktigt jobb heller! Den skock får som lyssnade på flosklerna applåderade vilt ibland, knappt en främling i publiken…Här var det uppenbart att Kjesaren var naken men som vanligt körde 87:an huvudet djupt i sanden….
    SKRÄMMANDE att i samband med dessa mordattacker Dan Park blir anmäld av polisen i Sverige som på pappret är en demokrati….Hur svårt kan det vara ? Det är bara läsa innantill vad sharialagarna säger om vilka som ska dödas….-Uppenbarligen en sjuk ideologi!
    Inte många politiker framstår som ÄKTA….-denna Annie gör det definitivt inte, det ser minsta barn….Någon borde ha ropat när hon höll sitt tal: ”Kjesaren är naken!”

  2. Ja det var fel av Statsministern att prata om fascister, men Dan Park går på samma sätt också över gränsen alla muslimer är inte brottslingar.

      • Den tysta majoriteten. både här och där har rätt att vara tysta. En del gillar att snacka andra inte så är det i fria länder. Arabländerna är inte fria så där gäller det att hålla tungan rätt i mun.
        Annars kanske man inte har den kvar.

      • Albin :
        Jag tänker i första hand på de muslimska brödraskapen i Sverige, det är så TYST från deras sida att man kan höra en knappnål falla !

      • Lena jag skulle också önska att de tog avstånd från terrorism. Det kanske skulle avhålla en och annan vettvilling att ansluta sig till terrororganisationer.

      • Albin :
        De muslimer som ansluter sig och åker härifrån och ALDRIG kommer tillbaka är bra för Sverige !

      • Tyvärr är jag inte så insatt i vad han sa, men att utpeka folk som fascister har vi ju lärt oss är inte så smart.
        Att ogilla sharia tillhör de rättigheter vi har i Sverige även att skriva det eller tala om det, Så det kan han knappast bli fälld för.

  3. Jag måste säga att jag gillar Dan Park.

    Om polisen nu tycker att islam är en folkgrupp, så är det illa ställt med polisen.

    Så om jag utrycker ett ogillande mot kristendomen, så har jag även kränkt en folkgrupp?

    Som trogen ateist blir man ständigt kränkt av vad alla religiösa samfund håller på med.

  4. Var det inte vid det mötet som den inkrökta prästen
    i Johannes församling lät kyrkoklockorna ringa för
    att folk har modet att säga precis som det är?
    I veckan har dödskulten Islam tagit livet ur omkring
    hundra personer genom olika dåd, utan att denna korkade
    präst lät kyrkklockorna ringa, det säger allt om PK eliten.
    Åt helvete med PK eliten + Azylsvenskan.

  5. Fascism = ”nationalistisk och auktoritär politisk ideologi som betonar att individen är underställd statens behov, förknippas ofta med en massrörelse och elitstyre” (Wiktionary)

    På öret, vad tjafsar de om?

    • PK-journalister med anhang kallar ofta meningsmotståndare för fascister…
      i konsekvensens namn borde detta också polisanmälas!

  6. Omvänd: W. Churchill sade: En eftergiftsförespråkare matar krokodilen i hopp om den äter honom sist. Klok kille…… redan då!

    • Två floskelsprutande pladdermajor, inte ett vettigt ord blev sagt. Invandrade kriminella sätter man i fängsligt förvar tills livstids utvisning kan verkställas. Invandrare som inte kan försörja sig själva inom 3 månader skall ut. Att detta skall vara så svårt att förstå?

    • Lena:
      Det just sådana idiotiska/bortkletade personer,som jag vid min återkomst till Absurdistan tidigare inte sett,eller känt till att de fanns. Tog då beslutet,att sällan eller som idag,aldrig titta på svensk TV eller lyssna på svensk Radio.När jag nu gick in på din länk,kom samma kväljningar tillbaka,som jag för 10 år sedan upplevde för första gång. I fortsättningen kommer jag att avstå sådana äckliga propagandalänkar ! Bara så du vet Lena….

  7. Men är det inte just för att undvika att landet blir attackerat som svensk polis och svenska politiker uppträder så underdånigt mot muslimer? Så länge dom fjäskar för dom och ger dom fördelar så räknar dom väl med att Sverige ska klara sig undan terrorattacker. Ungefär som lismandet för nazisterna under 2:a världskriget där Sverige också klarade sig undan genom att stödja fienden. Och Sverige har ju klarat sig från terrorattacker om man inte räknar med ”teknikern” som sprängde ihjäl sig själv i Stockholm. Varför skulle någon jihadist vilja attackera Sverige där dom ju är välkomna och får bidrag, bostäder och all slags hjälp? Ser inte dom övriga europeiska länderna hur Sverige agerar och hur det i sin tur kan skada både grannländer och övriga Europa?

    • Omvänd :
      Jag tror att de andra europeiska länderna är mycket medvetna om Sveriges politiska ryggradslöshet och landet kommer att stå ensamt inom kort.
      Dessutom så söker sig alltfler av de våldsamma till Sverige, så straffet kommer, sorgligt nog.

  8. Men alla vet ju att ALL kritik av islam numera är förbjudet i Sverige. Att polisen tillät demonstrationen är ju brottsligt, med tanke på att BROTTSPROVOKATION är förbjudet i Sverige. Anmäl polisen, vet jag…

  9. Malmöpolisen borde rimligtvis stått på demonstranternas sida, med tanke på att dom borde veta bäst hur jävla illa ställt det är.
    En konflikträdd poliskår är totalt oduglig, så detta kan bara sluta på ett sätt och då jävlar….

  10. Vi har alltså fått en åsiktspolis: ”– Det är polisen som upprättat en anmälan om det. Det ingår i vårt uppdrag att lyssna in olika former av budskap och när vi hör eller ser att det går över den gräns som lagstiftaren satt upprättar vi en anmälan, säger polisens presstalesperson Ewa-Gun Westford till SVT.”

    Räckte det inte med dialogpolis, halakorv och inkvoterade?

  11. Vad sned och sjuk världen har blivit:

    – Ingen förhöjd terrorrisk i Sverige.
    – Hög beredskap om det bli finansiell turbulens p g a Greklands kris.

    Regeringen visar sin fientlighet mot svenska folket öppet, cyniskt och oförskämt. Sverige är världens enda land vars politiker är sålda till islam, kyrkan också, journalister etc …etc… Bortom räddning …

KommenteraAvbryt svar