Insektsgift för att utrota Sverigedemokrater godkänt av Expo?

Sveriges Radio berättar nu på morgonen att den vänsterextrema, skattefinansierade organisationen Expo påstår att det finns ett 30-tal olika forum på nätet som underblåser våld mot EU-migranter och att många tiggare attackeras fysiskt. Det har varit 76 fall det senaste  1,5 året enligt Expo som även påstår att att tiggarna kallas skadedjur, kackerlackor osv. 

– Märkligt nog hörde Pettersson aldrig några protester från Expo eller Sveriges statsradio när Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson framställdes som en kackerlacka som skulle utrotas med gift, men insektsgift kanske är godkänt av Expo när det gäller att utrota Sverigedemokrater…vi på Petterssons blogg vill dock poängtera att allt våld mot alla, även extremisterna på Expo är förkastligt…

Bilden nedan var ursprungligen infört i Länstidningen i Östersund men artikeln ser numera ut så HÄR.

2015-06-24_0716

11 thoughts on “Insektsgift för att utrota Sverigedemokrater godkänt av Expo?

  1. Våldet mot tiggarna är säkert från dom själva
    när dom slåss om dom bästa platserna.

  2. Romson skulle nog inte tveka att använda alla förbjudna insektsgifter som finns.
    Enligt obekräftade uppgifter använder hon DDT på sin båt för att slippa getingar och flugor. Båten är visst byggd före att DDT förbjöds vilket gör det hela lagligt.

  3. Den som signerar karikatyren heter Kjell Nilsson Mäki, han har varit Länstidningens illustratör i nästan 35 år. Han är begåvad, naturligtvis, men ’idéerna’ är tyvärr dikterade uppifrån.
    Sant, Sven-Erik, teckningen försvann från tidningen. Det var bra, tycker jag. Folk behöver inte se tecknade lögner med. Tillräcklig med lögner ges ut via ord ändå!

  4. Det är på intet sätt konstigt att våldet mot invandrare eskalerar när fler och fler ser vad regeringen gör med sverige. Detta s.k. våld är ett uttryck för att ETNISKA SVENSKAR är förda bakom ljuset och totalt bortglömda av sverige. Regeringen skiter ju fullständigt i Etniska svenskar och gör inte ett skit för att stoppa beväpnade styrkor att ta över landet. Tvärt om dom uppmanar kriminella att inta sverige och erbjuder desutom ett gratis leverne resten av livet om dom kommer hit.
    Svensken har helt enkelt tröttnat på att försöka förklara för de idiotiska dårarna i 7-klövern att det dom håller på med driver sverige i konkurs och utplåning från världskartan, därför tar man saken i egna händer och har börjat med en utrotning av invandrare.

  5. Jag antar att ”insektsgift” är en parafras på ”Zyklon B” som är avsett att leda in tankarna i vissa banor. Uppenbarligen finns en och annan med skolning även i vänsterdiket. Kombinationen är dock högst ovanlig.

  6. Parasiterna finns på Expo, de livnär sig på skattemedel och donationer men uträttar noll av värde.

  7. Det lustiga är att insektsutrotaren har de sju partierna som ingår i sjuklöverns symboler på tanken. Snacka om att tydliggöra att det bara finns ett oppositionsparti.

  8. Länken till LT i Östersund blir en ”utdaterad” länk. Media raderar i arkiven och skriver om historien. Snacka om yttrande- och tryckfrihet! Jag kallar det diktaturfasoner!!!

Kommentera