35-åring åtalas – ska ha sextrakasserat politiker

INRIKES. En 35-årig man som misstänks för att ha sextrakasserat elva politiker under lång tid åtalas nu, rapporterar Aftonbladet. Mannens ska med sms ha trakasserat bland andra Vänsterpartiets Rossana Dinamarca, Ali Esbati och Linda Snecker.

Åtal gällande sexuellt ofredande har kunnat väckas sedan Säpo lyckats spåra mannen.
Hatet mot mig är alltid sexistiskt och rasistiskt och oerhört kränkande. Bara att jag ska behöva tänka efter innan jag ställer upp i media är ett hot mot demokratin, säger Rossana Dinamarca (V) och fortsätter – Det känns väldigt bra att det äntligen blir något av alla de anmälningar jag gjort. Det är en viktig signal till hatare som tror sig kunna sitta i sina gömmor och hålla på så här. 

-Pettersson tycker inte att någon ska trakasseras för sina åsikter men just Rossana ska ta det lite lugnt med att anklaga andra för att sprida hat.

För övrigt uppger flera medier att den anhållne näthataren är Sverigedemokrat. Jag kan inte minnas att det pratades om partitillhörighet när mannen som hotade men att skära av Blondin-Bellas bröst och steka dem i smör dömdes i domstol och det kan man förstå när Den värste näthataren är svart och socialdemokrat, han får dock vara anonym för PK

18 thoughts on “35-åring åtalas – ska ha sextrakasserat politiker

  1. Typiskt, när denna kommunist subba blir påhoppad,
    då gnäller hon om hatare, men när hon själv
    går omkring i Sveriges Riksdag och åbäkar sig, och
    ger fan i alla regler, det tycker hon är normalt.
    Typiskt för kommunister, dom tror att bara man är
    en röding så kan man skita i både lagar och regler
    ända tills dom själva drabbas, och då gnäller man
    som en stucken gris.

      • High Definitition bilder har vi där jag bor (inte i Sverige), har funnits sedan ganska länge vet inte exakt, vi har dagligen naturprogram helt fantastiska, så vackra att jag inte vill flytta på mig.
        Visst Stenbock är tekniken förförande.

  2. Jag förstår att Rossana behöver tänka sig för innan hon ställer upp i media. Men hon borde tänka på att klä sig passande och anständigt i riksdagen också.

  3. Ok var är beviset att han är Sverigedemokrat….killen verkar vara helbäng!

    Ett antal fällande domar bakom sig….ding dong….

  4. Rossana är attraktiv och en offentlig person, det här problemet har alltid funnits och kommer alltid att finnas. Förhoppningsvis lär han sig lösa sina sexuella problem på ett annat sätt och att det är fel att trakassera politiker eller andra människor för att man inte gillar deras åsikter.

    • Tillägg: Oförsvarligt av politiskt korrekt media att inte nämna partitillhörighet på den svarta killen som trakasserade Blondin-Bella, detta visar medias låga nivå!!!

    • Vad pratar du om?! Rossana är inte attraktiv alls. Med sina maskuliniserade drag och ovårdat språk kan hon attrahera bara white trash boende i en trailer.

  5. Att han skulle vara Sverigedemokrat är en typisk uppgift som dessa vidriga hjärntvättare till murvlar sprider.

KommenteraAvbryt svar