Unga Syriskor utnyttjas av arabiska pedofiler

Mellanöstern flyktingläger har blivit köpcentrum för rika män som köper sig unga flickor för tillfälliga ”äktenskap” till ett billigt pris.

a1

Unga Syriska flickor

Arabiska män köper unga syriska flickor för äktenskap, och enligt arabiska medier säljs de flesta av de syriska flykting flickorna säljs till Saudiarabien.

– Det vi hör för närvarande är att man kan få en ung syrisk fru för 100 dinarer (ca $ 140), skriver den jordanska journalisten Maher Abu Tair. Han skriver också att det är en kombination av det låga priset och de praktiskt taget obefintliga villkoren från flickornas familjer som gör att ett stort antal arabiska män flockas till flyktinglägren för att köpa sig små syriska flickor.

Enligt journalisten har inte en enda imam eller religiös lärd fördömt detta missbruk. Tvärtom.

– Det är inget fel med sådana äktenskap om män har råd att betala, sade den libyska imam, Sheikh Ashraf al-Aqrabi.

LÄNK

6 thoughts on “Unga Syriskor utnyttjas av arabiska pedofiler

  1. Imamer och deras rättrogna hävdar att västlänningar är syndfulla och talar om islam fina moral och deras kyska kvinnor som inte ens får visa håret.

    Här kan man verkligen bekräfta deras hyckleri och dubbelmoral. Det värsta är att de är pedofiler.

    • Begriper mig inte på svenska feminister som daltar med muslimer. Det måste vara någon form av ondska som driver dem, de stöder ett vidrigt kvinnoförtryck och en kvinnosyn som saknar motstycke. Ändå påstår de att de är emot kvinnoförtryck, förstår inte hur de får ihop det.

  2. Ur svenskt perspektiv är detta en kombination av trafiking, våldtäckt, barnporr, människosmuggling och prostitution, ALLT I ETT. Alltså en religion som har en idologi innefattande prostitution, eftersom aktivitéten styrs genom div fatwor av mullorna, som ju får inkomst för att ”viga” ”paret”! Mullor som hallikar!

    Och Svenska Kyrkan samarbetar med och anställer företrädare för sådant.

    För dj-t!

  3. Helt normalt i den muslimska kulturen. Kan tala om att somaliska prostituerade ingår äktenskap för några timmar i ”hederliga länder” som Emiraterna. På deras visum står säkert inte ”Luder”. Det finns ju inte inom Islam.

    • Det där sker över hela den islamska världen. Mullorna godkänner ”äktenskapet” och får en slant för ”vigseln” (vad de nu kallar det).

      ”Luder” finns inte, men begreppet är ”otrogna” och ”slavinnor”. Europas alla kristna kvinnor är alltså slavinnor och vill de inte sälja sig för 1 timmas ”äktenskap”, så är en muslimsk man berättigad till att våldta en sådan kvinna. Och vi ser ju av svensk våldtäktsstatistik att muslimska män är trogna sin religion.

Kommentera