Carola kallar ESC för ”PK-fest”

PK, POLITISK KORREKT. Artisten Carola Häggkvist riktar kritik mot de som buade åt Israels bidrag i Eurovision-finalen och kallar tävlingen för ”pk-fest”, rapporterar flera medier med hänvisning till Carolas Instagram.

”Vart tog ’United by music’ vägen?”, skriver hon bland annat och och syftar på årets ESC-slogan.

Carola ger också en känga till Irlands bidrag, som framfördes av artisten Bambie Thug, och beskriver uppträdandet som ”satanisk ritual”.

”Eurovision är en intressant termometer på världens ”pk-fest” mitt i all musik som är ämnad att förena. Ändå står publik och gör politisk hätsk-stämning mitt i livesändning åt en 20-årig sångerska där landet infriat alla EBU:s krav för att kunna deltaga. Vilket inte Ryssland gjorde. Hur svårt ska de då vara att skilja på drev och fakta? Och vart tog ’United by music’ vägen?”, skriver Carola på Instagram.

I en intervju i SvD sa Carola att hon är ”förtvivlad över utvecklingen” i Sverige och att det ”är dags att vakna”, jag tycker inte man kan säga, kom hit och lev som ni vill. Vi ser resultatet, sa Carola och syftade på skjutningar och grov kriminalitet. Carola fortsätter med att det finns en anledning till att det finns nationer och landgränser, vi har olika kulturer med olika sätt att se på saker. Det här inte himlen.

Carola bad då om ursäkt på sitt instagramkonto för att hon kan ha uppfattats som främlingsfientlig.
”Jag beklagar det verkligen”

-Pettersson noterar att Carola INTE pudlar, hon ber om ursäkt för att hon kan uppfattas som främlingsfientlig. Det borde hon inte göra. Politisk Korrekt borde stå för politisk feghet och dumhet. Många artister leker följa John utan att tänka efter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Carola kallar ESC för ”PK-fest”

  1. Var i år tvungen att se eländet då vi hade gäster som ville se. Vi (som var ganska många) var nästen helt överens om att Kroatien var bäst, Israel var ganska bra och förtjänade verkligen poäng av vår (nazistiska?) jury. Vi var också överens om att Schweiz inte hade vunnit om de hade företräds av en han eller hon istället för en hen.

    29
    • Rätt namn på eländet är väl homofilfestivalen, inte musikfestivalen. Krister Björkman förstörde den.
      Hette det förresten inte schlagerfestivalen en gång i tiden.
      Inte en enda ton man kommer ihåg. Ett eländigt ylande och skrikande. Det mesta som framfördes lät likadant, men det ligger kanske i tiden.
      I mitt tycke skitmusik, men det är ju min åsikt. Det finns ju folk som gillade skiten.

      36
  2. Med tanke på att Sverige röstade för Israel behöver hon inte oroa sig för att tappa sina fans. Knappast heller för hon säger vad gängvåldet beror på, invandring.
    Men när det kom till Irland blev hon RK, religiöst korrekt. LOL

    19
    3
    • Den här tävlingen har spårat ur rejält.Förr var den kul att titta på och dom flesta artister var mycket bra.Vem minns inte Björn Skifs när han fick hjärnsläpp och sjöng höppe gnöl istället eller Lill Lindfors tappade kjol ? Eller Johnny Logan som tävlade för Irland och vann flera ggr ? Årets tävling med Irlands satanistbidrag var hemskt och har inget med musik att göra.Utöver det så var det mest ljusshower och hbtq fest.Var finns musiken för det är väl den som är tävlingens mening ? Inte vad artister har för sexuell läggning som är totalt ointressant i sammanhanget..

      21
  3. Skönt att läsa Carola. Sveriges största artist är vuxen nog att tänka och formulera egna tankar .
    Stora vinsten med Mellon i Malmö var att alla fick möjlighet att se hur Socialdemokraternas politik format Malmö .
    Krigiska importerade sosseröster kostar f.n 6,500.000.000 kr årligen.
    Och det bara i Malmö .
    Vad det kostar i hela Sverige törs jag inte räkna på .

    67

Kommentera