Lättad stämning bland EU-migranter

MALMÖ Stämningen bland EU-migranterna på Industrigatan i Malmö var på måndagsmorgonen lättad efter beskedet att avhysningen inte blir av. Men oron över vad som ska hända längre fram finns fortfarande kvar.

– Vi får se vad som händer. Jag är inte säker på hur länge vi får bo kvar här, säger Gabriel Lacatus, en av migranterna från Rumänien som bott i Sverige i tre månader.

De boende hade redan på söndagskvällen fått information om att måndagens planerade avhysning av migranterna från tomten vid korsningen Industrigatan-Nobelvägen inte blir av. På måndagen fanns också dialogpolis på plats för att ge den senaste informationen. Orsaken till att avhysningen skjuts upp är ett överklagande till Länsstyrelsen av miljöförvaltningens beslut.

-Pettersson noterar att Sydsvenskans reporter självklart inte ställer frågan vad markägaren tycker om att ha fått sin mark ockuperat av illegala invandrare samtidigt som han hotas av böter av Miljöförvaltingen för nedskräpning som ockupanterna tillsammans med ynkliga politiker är ansvariga för…

Zigenarnas flytt från Industrigatan flyttas

Markägaren måste städa efter zigenare

2015-04-27_1220

Facebook-gruppen Allt åt alla där bilden ovan kommer ifrån vet i varje fall vad som behöver göras, så här står det på deras sida…

”På måndag vräks Malmöbor från sina hem. Malmöbor som inte fått den mest grundläggande hjälp med sophämtning och avlopp kastas nu ut med den påhittade anledningen att det inte är rent nog där de bor.

Vi är alla överens om att tältläger inte är någon lösning. Att förstöra den enda fasta punkten som människor har löser inget. Lösningen är omfördelning av samhällets resurser.

Vi vet vad det här egentligen handlar om: klassförakt och rasism. De fattiga ska bort – till vilket pris som helst. Malmö är inte till för oss som bor här.

Nu säger vi emot. Det är nog nu. På måndag sluter vi upp för att stödja våra grannar och kamrater när kommunen kommer för att köra bort dem från deras hem. Samling från klockan 8:00 inför den planerade vräkningen klockan 10!”

-Pettersson undrar om detta klientel vet att Malmö går back drygt 12 miljoner om dagen och över 4,6 miljarder om året tack vara sådana som dem. Samling klockan 8:00 en vardag??? Har de inget jobb eller går de inte i skolan???

25 thoughts on “Lättad stämning bland EU-migranter

  1. Ohyran betalar 10 kr. i hyran per dygn – det behövs inte många dygn för att kampingen blir täckt av skräp, sopor och exkrementer. Hur mycket kommer kommunen att betala för en sanering till efter alla miljonerna som föregående saneringar kostat? Jag såg videoklippet där vänsteraktivisterna skällde och skällde och en och annan zigenare ’yttrade sig’. Men jag säger med handen på hjärtat att jag inte fattat ett ord ur deras ’språk’ – något från yttrerymden. Ett par zigenare försökte sig på engelska – herre gud! – inget ord passar för att beskriva …

  2. Underbara vyer för våra turister när dom kommer till Sverige,
    tältläger som mer liknar soptippar? Sverige har snart gjort sig
    av med alla betydande företag, som flyttat produktionen till andra
    länder, och nu ska man väl skrämma bort ännu en betydande
    inkomstkälla, nämligen turismen? Sverige styrs av idioter!

    • Såg av en händelse text- tv inatt. Turismen kommer att öka, stod det. Jojo, var ska folk bo, hotellen är asylbostäder, slummen i svenska städer stinker. Kanske folk vill se ett förfallet Sverige?

      • För att de hemlösa i stan,är till överskjutande delen vanliga pursvenskar,som råkat hamna på gatan !
        I Helsingborg finns en regering bestående av,Moderater och Miljöextrema ! Därför…..Zigenarna erbjudes f.ö. att kunna bo på en campingplats med alla moderniteter,och till en kostnad om 10:-/dygnet !

  3. OM det organiserade tiggeriet vore förbjudet så skulle de här tiggarna INTE varit i Sverige utan där de hör hemma, i Rumänien! Då hade aldrig all den här skiten INTE hänt!!

    Något för Muslimska Socialdemokraterna att fundera på!

  4. Lena
    I min långa dikt ”Skröna – En parasits trovärdiga porträtt” som kom ut här på sajten den 14 mars står det:

    ”……………………en annan gud, Mammom –
    girighetens, rikedomens och bedragarnas demon”.

    Där (i del 5 – Mycket vill ha mer) beskrev jag en annan typ av bedragare.

    Men zigenarnas allmänna kunskaper är obefintliga, deras ordförråd består endast av ett minimalt antal ord – om vi bortser från obscena svordomar och hotelser. Begreppet Mammon har de ingen aning om.

  5. Då har Polis, Brandkår och Skattemyndigheten tid att göra en razzia på svartklubben på Norra Grängesbergsgatan i avvaktan på Länsstyrelsens beslut om tiggarna.

  6. Killen i sydsvenskan, Jonas, driver en vänster-radikal svartklubb på norra grängesbersgatan i Malmö. Hans lokaler är så stora att han utan problem hade kunnat ha 300 zigenare boende där året om.

  7. Sydsvenskan skriver ”en av migranterna från Rumänien som bott i Sverige i tre månader” utan att ens reflektera över att man endast får vistas 3 månader i Sverige. Sen får man inte vara kvar enligt lagen.

  8. De bombade idioter som förr rensades bort har i dagens PK-Sverige hittat en korridor till en plats i strålkastarljuset. De behöver ingen intelligens eller kunskap, de behöver bara vara anti-svenska och hitta någon annan grupp att visa sitt stöd för.

    Sorgligt!

  9. För det första är det så att den här gruppen ”Allt åt alla borde vara tvingade att f.o.m. i dag ta hem detta zigenrpack till sig och försörja dom ur sin egna plånböcker . Sedan skall de också se till att dessa amöbor inte ställer till med något som är olagligt enlikt Svensk lag. Dom måste därmed sluta att tigga eftersom det är olagligt.
    Svenska skattebetalare skall inte betala ett enda öre till till tiggarpacket.
    Skall dom få några pengar alls så måste Rumänska staten betala ut dom.

    Det talades dessutom om att detta var deras enda fasta pungt i livet och då undrar en Svensk vart dom skickar de pengar som de påstår att de skickar till sina barn?????

    • Ja, Grune, allt du och de andra säger STÄMMER till 100%. En ful verklighet och en bister framtid väntar – om vi inte passar oss, om folket inte säger ifrån högt och resolut. Tiggarna blir snart värre än islam. Islamisterna agerar i religionens namn. Zigenarna har ingen gud, de tror inte på någonting. De är kriminella, de begår brott omotiverat, endast för brottets skull.

  10. Om allt hade varit som riksdagen en gång stiftat en lag om i Sverige, nämligen att ”makten utgår från folket” så hade ni aldrig ens kommit in i landet.

    • Är du såååå immun mot skiten ? Själv mår jag pyton efter att ha tittat på din länk ! Sen vad gäller idiotens huvudbonad,är det nog en egen kreation med stulna inslag,från IS,Al Qaida och Kakasiska nomader…..

KommenteraAvbryt svar