24 thoughts on “Veronica Palm behöver hjälp med politiska könsorgan

  1. Om det är en partimotion för sossarna, så bör du använda orden Fitta och Kuk så det inte blir en massa misstag bland dina kamrater. De orden passar bestämt in bland Socialdemokraterna och är av dem välkända benämningar.

  2. Slå mig inte, men jag tycker att hon är rätt snygg! Dum som ett spån iofs, men duger som ett ONS – bara det inte blir för mycket prat.. Jag skulle gärna ställa upp. Usch vilka fula tankar jag har just nu,..

    • I grundskolan så hade vi en tjej i klassen som helt saknade spärrar. Hon var söt som en sockerbit, och dum som ett tåg – dålig kombination… Hon lade sig på rygg så fort någon var vänlig mot henne, och råkade ofta illa ut.. Så till slut var vi några killar som började ”bevaka” henne. Nej, inte för att få ”komma till” – tvärtom, man vill inte ”kliva på” någon som inte har alla hästar hemma i stallet! Vi stod för ”närskyddet”, för hon visste inte uppenbarligen inte sitt eget bästa och saknade som sagt gränser.Det var kanske fel av oss att lägga oss i hennes liv, men ibland gjorde vi nytta.. De äldre killarna, på högstadiet, visste vem hon var och hur hon fungerade. Så de ville ”känna och killa lite därnere” ibland -. mitt på skolgården, på ljusan dag! Vi lärde dem av med det beteendet ganska snart – de var större men vi var fler, och jag tränade brottning på den tiden. En kille försökte ta av henne byxorna en gång (på skolgården!!) – och jag såg svart och tog i lite för mycket (han blev medvetslös och började krampa..) och det blev ett jävla rabalder och ståhej först. Men en lärare hade sett alltihop, så det ordnade sig.

  3. Är det verkligen så illa ställt hos lilla fröken Palm och Pansargeneralen eller är det någon skämtsam som kapat deras konton?

    • Varför skulle någon behöva kapa deras konton?

      De klarar med bravur att skämma ut sig själva bara genom att tänka, tala eller skriva…

  4. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland S skriver:

    Tro f-n att en sådan som hon måste fråga, för hos henne sitter väl alt på tvärs eller något!

  5. Det är hutlöst och fullständigt obegripligt att sådana här komplett odugliga och intetsägande fjollor och töntar, skall representera den politiska eliten.

    • Så talar en som inte har respekt för vår ärvda demokrati,våra förfäder kämpade för demokratin och du förtalar den och därmed dem.

      • Albin tillbaka? Lika rosig och gladlynt som vanligt!

        Du och dina gelikar håller på att förskingra och förstöra det samhälle som mina och övriga etniska svenska förfäder byggt upp med ett brutalt hårt arbete under många generationer!

        De vänder sig nog i sina gravar vid det här laget!

        Ett gott råd Albin tagga ner!

  6. Tragiskt att just Sverige, av alla länder, råkat få bottenskrapet av alla hatiska psykfall till politiker,
    …..och att svansen, (deras naiva väljare, 87%) dessutom luras att rösta på psykona.

    I Veronicas fall finns det hjälp att få:
    http://www.1177.se/Sormland/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Sexmissbruk/?ar=True
    ….men jag tvivlar på att enbart detta hjälper mot hennes multidiagnos.

    Problemet hos missbrukare är att de oftast inte inser sina egna problem.

  7. Ja hon är ett talande bevis på att kunskap inte är någon merit när sossarna ska tillsätta representanter. Det räcker med partibok och att hon bär sosse nålen på bröstet. Kunskap är en bristvara i det gamla parti som
    förr i tiden kom med bra förslag, och valdes av 50 % av folket.
    Idag när kompassnålen pekar ner åt ett 20% parti , så beter dom sig ändå som om dom hade halva folket på sin sida, man ljuger och trixar med sanningen bryter ingångna avtal? Ja det mesta har gått väldigt snett i det partiet?

KommenteraAvbryt svar