Inga minnesmärken över kommunismens offer

YouTube Poster

Lisa över de största kommunistiska massmördarna.

USSR — 20 million  (Sovjet- Stalin)

China — 65 million    (Mao historiens störste massmördare)

Vietnam — 1 million

North Korea — 2 million

Cambodia — 2 million

Eastern Europe — 1 million

Latin America — 150,000

Africa — 1.7 million

Afghanistan — 1.5 million

LÄNK

Pol Pot i Kambodja borde väl också få någon form av ”hedersomnämnande” han ligger numerärt långt efter Mao och Stalin, men han mördad ca 20-25% av Kambodjas befolkning på bara 4 år.

LÄNK

Anmärkning, kommunisterna i Sverige kallar sig nuförtiden för vänsterpartister.

5 thoughts on “Inga minnesmärken över kommunismens offer

  1. Under 1918-1919 avrättade tjekan (sovjetiska säkerhets- och underrättelsetjänsten) 1.7 miljoner ryssar och man blev tvungen att anställa likräknare för att hinna med att hålla kontroll över utrotningen. Under tiden januari 1921 till april 1922 avrättades likaså 1.7 miljoner. Fem miljoner dog under hungersnöden 1921-1922 och under de fyra första åren mäktade kommunisterna med att förgöra 30 miljoner människor, varav minst 8 miljoner bönder. Dessa människors brott var så kallat ”antisocialt tänkande”. Enligt Lenin offrades dessa åt Molok (Baal) eller den babyloniska eldsguden. Molok finns om nämnd i Bibelns GT i bla 3:e Mosebok, 2:a Samuelsboken, Kungaboken, hos profeten Jeremia och i NT i Apostlagärningarna. Miljonslakten fortsatte sedan under Stalins ledning. Literarurnaya Rossiya publicerade 1992 den hittills högsta uppskattningen av antalet offer under Sovjetmakten, inklusive sådana som förorsakats av framkallad svält och vanvård – 147 miljoner!

    Filmen ”The Soviet Story” rekommenderas. Del 1 av 9:

    http://www.youtube.com/watch?v=05xC5XmLn2w
    Den är nästan en och en halv timme lång men ger en mycket bra resumé över dessa socialistiska –ismer och där också Holodomor redovisas. Den redovisar de intima kopplingarna mellan Marx/Engels skrifter och idéer, Sovjetunionen, Hitler och dennes egen variant av socialism och i synnerhet kopplingen mellan marxismen och nazismen vad avser användandet av folkutrotning för att uppnå de tilltänkta lyckorikena.

    Hitler hävdade att nationalsocialismen lärdomsmässigt är baserad på marxismen. Alla som har politiska uppfattningar som på ett eller annat sätt baserar sig på marxismen, hävdar att nazism är liktydigt med ”högerextremism”. I politiska sammanhang brukar höger vanligtvis beteckna värdekonservativism. Denna koppling är en av de otaliga vänsterlögner som florerar. Avsikten är enbart en avledande manöver där syftet är att försöka utpeka en annan ond motpol till alla de kommunistiska. Alla kommunistiska regimer har som bekant genomfört ett gigantiskt dödande av civila vilket framgår av http://sv.metapedia.org/w/Kommunismens_brott_mot_m%C3%A4nskligheten

  2. Allt detta mördande känner vår Massmedia till, men det
    lotsas dom inte om, FEGISARNA!
    Dom borde köra sloganen, ”vill du mördas, se då till att
    det utförs av en kommunist”, dom slipper konsekvenserna
    för det!

  3. Genetisk avundsjuka är ärvbart!
    En psykologisk artefakt även funnen i de degenerande släkter/klaner som kommer från ”arabien”. De inavlade. Avund är en i kristen dogm en dödssynd. En hängivelse blir förödande – och tillintetgörande. Så småningom. Oberoende av ”tro”. Det sköter sig självt, men det för jävla lång tid. Dock inte för alla märk väl!
    Kommunister ”” är en kategori av missbrukare, av solidaritet, men endast tills de som individer, får chans till makt. Jfr Putin!

  4. Enda orsaken till att folk blir kommunister måste bero på
    defekter i hjärnan för ingen normalt tänkande människa
    vill ha ett system som aldrig har fungerat och aldrig kommer
    att fungera.Det kan endast existera i form av diktatur och
    med välkänt resultat.
    Kommunist är synonym för idiot.

KommenteraAvbryt svar