Terrorismen är Sveriges fel

ISLAM/JOURNALISTIK. Sverige har ett ansvar att förhindra att utanförskap leder till jihadism. Det är Aftonbladet Kultur som skriver om en artikel i tidskriften Arena där i princip det svenska samhället ges skulden för att hittills runt 300 människor härifrån anslutit sig till IS. Rasism och segregation har drivit dem till att uppfylla föreställningen om muslimer som terrorister.

Det är fel att se IS-svenskarna som främlingar med outgrundliga motiv. De är en del av vårt samhälle. Och ansvaret att förhindra tragedier ligger här.

-Pettersson undrar lite ”föreställningen om muslimer som terrorister” är det inte muslimer som är terrorister?

Om det är Sveriges fel var kom Muhammeds mördande kamelryttare ifrån för 1400 år sedan? Då fanns knappast Sverige.

Aftonbladet är nog inte nöjda förrän Pettersson och kompani skickas till Haag åtalade för medhjälp till folkmord. Förövrigt borde Aftonbladet ha skickats till Nürnberg för länge sedan för deras stöd till Hitler…så de är vana att stödja de mörka sidorna.

Det är dags att sluta analysera och hålla terroristerna om ryggen och stoppa dem.

17 thoughts on “Terrorismen är Sveriges fel

  1. islam ar satans religion, de ar sjalva ansvariga for sina handlingar dessa satans mordare MEN DET AR ORDER UPPIFRAN ATT GE DEM VARD I SVERIGE! SKAM SVERIGE!

  2. Sweden help a group og people and discover that this people has their lojality another place than in their way of thinking of good and bad. Sweden can not be responsible for the upbringing for adult people as they where small children and do not know how to behave. That is not Swedish taxpayers obligation.
    This muslims are not a part of Swedish society in the same way as others. They have not earned their rigths yet. Islam is not first a religion, it is a political, quite violent ideology. It is in its scriptures and techings not to integrate, but to take over. Therefor, there is no such thing as a moderate muslim. He is no more moderate when islam is dominant enough. Islam do not accept living along side other law, it sets out to take over. What Sweden does affect not only Swedes, but the rest of scandinavia, and even Europe.

    Sorry for the English, but my keyboard does not have Swedish keys.

  3. Det är utan tvekan våra Svenska politikers fel att det är som det är.Sverige är inte så rikt land som många tror.Svenska staten lånar mycket pengar för att täcka dom stora utgifterna.Begränsa invandringen kraftigt,ägna tid och kraft att skapa jobb till dom som redan är här,då får man fler skattebetalare och därmed mer pengar till statskassan.Tror det blir bättre harmoni i samhället om människor har ett jobb och gå till.Lätt är det naturligtvis inte,men det blir mycket svårare att uppnå ett sådant mål om man fortsätter med en generös flykting och invandrarpolitik.

  4. Den s.k journalisten vet mycket väl att det inte har med utanförskap att göra utan att det har att göra med Islam.
    Den s.k journalisten vet att det inte är buddister,katoliker,kristna med flera som är kända terrorister.

  5. Javisst är det Sveriges, det vill säga politikernas fel. Om vi fortsatt efter Erlanders linje hade vi knappt haft några muselmaner än mindre jihadister. Det är som att gå naken utomhus på vintern och skylla lunginflammationen på vädret.

  6. Dags snart för ett folkets revolution. Vi har svalt tillräckligt med lögner om hur vi är o hur vi istället borde vara för att duga som slavar under politikers o mediafolks tyckande.

  7. Hur stort ansvar har Aftonlögnen för den fördumning
    som skett i Sverige? Ganska stort skulle jag tro!
    Kommer Aftonlögnen att ta ansvar för det?
    Skulle inte tro det, man bara fortsätter på den
    inslagna vägen, att vagga in folk i tron att massinvandring
    är något bra, plus att Aftonlögnen skulle vara en bra
    tidning, trots att den är en förolämpning mot läsarna!

  8. Vi läste för några dagar sen att polisens utrustning blir tyngre, k-pist och skyddsväst. Och till vad och vilka kan man undra? Svaret är till politiker! Tidningsredaktioner! Religiösa byggnader som moskéer och synagogor ! Inte ett ord om att svenska folket skall skyddas, för inte fasen bor vi på dessa ställen. Nä det är tydligt vad som sker, paniken går över i nästa steg och då skyddar de sig själva. Judarna är mer utsatta och det är av modern orsak att hitta i Mellanöstern. Men enligt islam är kristna lika goda kålsupare som judarna. Men vi är fler och lite svårare bit att tugga.

    Vi kan knappast räkna med att få hjälp av våra femte kolonnare.

  9. Aftonslasket blir allt mer desperat, tänk när gemene man inser dess skuld, kanske inte bara sluts läsa smörjan utan även säger ” kom ut Jan Helin, vi vill prata med dig”

KommenteraAvbryt svar