Jihad jämfört med korstågen

ISLAM. Om man pratar med vänstern, muslimer och andra PK om islams krig så slår det aldrig fel att man får till svar ”men korstågen” eller tänk på ”slavhandeln över Atlanten” båda dessa var oerhört grymma men korstågen var försvarskrig mot islams expansion och övertagande av kristna områden. Slavhandeln som västländerna bedrev under c:a 350 år var fruktansvärt men ingenting jämfört med muslimernas slavhandel som pågått i 1400 år och fortfarande håller på. 

När korstågen dras fram tänk på att Mellanöstern, Nordafrika, Turkiet, Södra Ryssland med flera områden en gång var kristna men muslimerna förstörde dessa länder när de spred död och religion. Det var ytterst nära att muslimerna lyckades erövra Europa när de härjade i Frankrike, Italien och Österrike med slavräder ända till Island.

Istanbul är ett exempel, en gång hette staden Konstantinopel och var kristen i över tusen år innan muslimerna erövrade den. Mellanöstern är kristendomens födelseplats, nu återstår bara spillror…

Titta på den korta filmen och jämför…tänk också på att även hinduer, buddister, ateister, judar, zoroastrier och många andra inte minst muslimer har råkat illa ut vid islams framfart.

13 thoughts on “Jihad jämfört med korstågen

  1. Inte nog med detta Den fruktansvärda grovt kriminella Landsförrädaren o skiten fredrik o sjuan har nu gjort det Svenska folket till slavar, men som han säger på ”you tube att Svenska folket är förståndshandikappade idioter och kan inte ta vara på sig själv. Tja för mig verkar det troligt att denna. Inte bättre med göran persson som säger att det Svenska folket kommer bli mycket mycket arga när de upptäcker stölden ! Men va i H-E inte en enda person reagerar på denna grovt kriminella stölden ! Landsförrädaren fredrik har förmodligen rätt =!

    • Jag tillhör tyvärr de idioter som inte kan ta vara på sig själva.
      Jag vill nämligen att det skall bli förbjudet att se kvinnan enbart som ett sexobjekt. Jag vill även att de Svenska ungdomar som saknar bostad och inte har något jobb skall få chansen att få båda dera.
      Jag tycker också att det är fel med grov kriminalitet.
      Men nu finns det ju kloka och förståndiga människor i detta land som vill och önskar precis tvärt om och det är väl tur, så att inte vi idioter förstör landet helt genom att återskapa välfärden.

  2. Dessutom har kristendomen civiliserats och utvecklats genom århundranden. Dessvärre inget man kan säga om vänstern, islam och alla förbannade PK-arslen…

  3. Många är rädda för att det blir så här också . Dom kommer hit som gräshoppor och tar sakta över.Medan vissa nu 80% inte fattar någonting.

KommenteraAvbryt svar