Krig om sanningen

Så står det i en krönika på SN.se och av SN:s snart avgående chefredaktör och ansvarige utgivare Göran Carstorp. ”Det är ett krig om sanningen och sanningen är som solen: den har tusen strålar” det är en skaldekonst som kan få de stora mästarna att slänga sig i väggen och sedan kommer 99:an som vi amatörer kallar SN:s mästare med det vanliga om demokrati, yttrandefrihet och mänskliga rättigheter osv. Det låter fint men det är ord av en som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra.

2015-01-08_2125

Läs några av SN artiklar om demokrati om mänskliga rättigheter och demokrati…

Räcker inte detta som bevis för att SN inte låter sanningen stråla med tusen strålar om inte 99:an Carstorp har godkänt sanningens strålar så kan ni läsa några av de insändare som inte kom in i SN HÄR

SN och Göran 99:an Carstorp har aldrig kritiserat islam utan påstår att detsom händer i vår värld har inget med islam att göra. Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Isis, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och andra mördargäng är alla produkter av islam, de är alla verklighetens islam.

Det är islam som skapar dessa organistationer. Det är muslimer som tror på islam som slåss från Gibraltar till Fillipinnerna, i Kina, Ryssland, Thailand, Burma, halva Afrika, Europa, hela Mellanöstern osv. Det är muslimer som bråkar med judar, kristna, hinduer, buddister, ateister och olika sorters muslimer.

Islam är anledning, islam är en dödskult.

7 thoughts on “Krig om sanningen

  1. ”Det är ett krig om sanningen och sanningen är som solen: den har tusen strålar”

    Javisst…. Göran Carstorp, men då gäller det även att se och ta till sig, alla dessa tusen strålar.

    Man kan inte leva i en verklighet , som om det vore halvmulet (halvsoligt) varje dag.

  2. Han sårar nog de lyckliga muslimerna som ju gjort som allah och mo sagt. T o m med hämnats sina förebilder som bestämt hur det ska vara, och utövat den sharialag som utvecklats och finns i muslimska länder, som muslimer använder sig av. De kanske blir kränkta värre, varför vill du såra muslimer, GC?

    Att han orkar! Men det finns ju inget svenskt längre heller, våra lagar kanske inte ska gälla längre. Läs lite statsvetenskap och islamologi, det finns kurser på universiteten. Han måste nog kontakta våra utbildningsinstitutioner, de har fattat allt fel. Jisses, vilken tölp!

    • Läsa islamogi, i Sverigeistan, är nog tyvärr inget att rekomendera! Eftersom sådana som Mattias Gardell
      undervisar är det vinklat och handlar bara om att påvisa islams förträfflighet, fast att vi kan se verkligheten varje dag.
      Det får bli självstudier, det skulle vara lag på att alla i Sverige skulle läsa koranen! Som en bekant frågade: varför har du koranen i bokhyllan?
      Jag sa: man måste känna sin fiende!

      • Ja, i den delen av landet får man passa sig. Jag läste i en annan del av landet, det funkade. Då, vet inte hur det är nu. Och självstudier har jag också bedrivit, huga, vilken skröna till religiös skrift de har. Jag tycker gamla testamentet i bibeln har rena mysfaktorn i jämförelse med koranen.

  3. ”detsom händer i vår värld har inget med islam att göra”

    Jag är i detta fall beredd att instämma i vad SN:s snart avgående chefredaktör och ansvarige utgivare Göran Carstorp säger.

    Han har helt enkelt rätt!

    Det har inte med islam att göra.

    Det har med muslimer att göra!

    Men jag tillskriver inte SN:s snart avgående chefredaktör och ansvarige utgivare Göran Carstorp tillräcklig intellektuell förmåga att själv räkna ut det.

KommenteraAvbryt svar