Ett nytt parti är fött

Idag föddes ett nytt parti i Sveriges riksdag. Det är ett kristet, liberalt miljöparti uppblandat med värderingar från gamla Högerpartiet och med med starka inslag av svensk arbetarrörelse. Partiet kommer att ta sig namnet ”Nya Kristliberala Arbetar och Miljöpartiet Socialmoderaterna”. I folkmun kallas det nya partiet redan för sexklövern.

Det fina med det nya partiet är att det öppnar för betydande rationaliseringar vad gäller den politiska verksamheten i Sverige eftersom man nu i praktiken bara får 3 partier att betala ut partistöd till. Förutom det ovan nämnda partiet så blir det enda oppositionspartiet Sverigedemokraterna, samt ett parti långt ut på vänsterkanten som lär fungera som stödparti för det nya partiet.

Eftersom det numera bara är 3 partier så torde det också vara möjligt att genomföra en rejäl reduktion av antalet riksdagsmän/kvinnor vilket borde kunna komma skattebetalarna tillgodo i form av rejäla rationaliseringar.

Det nya partiet kommer också att underlätta för väljarna som tidigare hade 6 partier att välja på. Numera spelar det i praktiken inte någon roll på vilket parti i sexklövern man röstar på, man kommer att få samma politik i alla fall.

Lusharpan ser med spänning fram emot nästa opinionsmätning för att se hur väljarna ställer sig till de ”Nya Kristliberala Arbetar och Miljöpartiet Socialmoderaterna”.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

 

24 thoughts on “Ett nytt parti är fött

  1. Vi ska heller inte glömma att i bakgrunden till detta fula
    Apspel har en viss Loppcirkus direktörs Svenska avkomma
    varit till stor hjälp för sju klöverns överenskommelse, hans
    rutin på att hur det går till att förstöra ett land har ju givetvis
    varit ovärderlig i sammanhanget, hans hat till den Svenska
    delen av befolkningen är ju som bekant gränslös.
    Och när han nu inte hann med totalförstörelsen under
    sin tid som påve, så kan han ju alltid figurera som
    rådgivare åt dem som fortsätter hans (O) gärningar!

  2. Nu när valet är uppskjutet till 2018 så är det det viktigaste vale som någonsin varit i Sverige. Det valet är om Sverige skall fortsätta att vara en diktatur eller om vi skall gå tillbaka till demokrati. Alltså om vi skall fortsätta att ha 6-klövern vid makten eller om SD skall sitta där. Det sistnämda innebär demokrati.
    Med SD mot 60%.

  3. Tänk att sossarna som alltid pratat om demokrati och nu inför man
    diktatur. För att kunna fortsätta massinvandring som sänder Sverige
    Mot ekonomisk katastrof och troligen inbördes krig inom en snar
    framtid…

  4. Den rödgröna allianskartellen kan väl vara en bra beteckning den smutsiga junta som nu skall ta över styret i det en gång demokratiska konungariket Sverige.

  5. Jag har aldrig sett denna form av tsunami kommenterat på Internet. Vad kommer nästa gallup att visa? 🙂

  6. Hur var det nu den löd ”nya moderaternas kamp / valsång om jag inte minns fel så var det ”bränn en moskè baby, bränn gärna tre baby” !

  7. ”Demokratiskt problematisk överenskommelse”

    Tove Lifvendahl skriver bra i sin ledarkommentar till dagens ”demokrati nedrustningsavtal”.

    ”Det som nu har hänt kan med fog kallas historiskt. Men de demokratiska konsekvenserna av Decemberöverenskommelsen kan bli allvarliga, och är av sådan dignitet att det hade varit anständigt att väljarna hade fått säga sin mening om denna konstitutionella förändring av de demokratiska spelreglerna.”

    http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/decemberoverenskommelsen-ar-demokratiskt-problematisk_4216251.svd

  8. Rätt talat. Aldrig någonsin har det varit så tydligt att Sverige har blivit en-en-parti-stat. SD är partiet som vågar stå i opposition o med en dåres envishet framhärda med sanningen som enda mål. Oslagbart helt klart.

  9. Du har inte lyssnat ordentligt, det ända de är överens om är hur en budget och regeringsbildning skall gå igenom, Sakfrågor är fortfarande olösta där kan SD spela en roll, så tillvida att man inte kräver ovillkorlig lydnad på sina önskemål.

    • Ända sitter man på. Du och dina rödingar hånar SD-folk för deras bildningsnivå och sedan klarar du inte av den enklaste svenska. ÄNDA kan du vara själv.

      • allemand
        Jag hånar absolut inte SD-folk för deras bildnings nivå. Den vet jag inget om utan antar att den är som folks är mest.
        Min poäng är att skall Sverige fortsätta vara ett välmående land fodras det att folk väljer sådana utbildningar som är eftersökta.
        Om jag uttryckt mej nedsättande ber jag om ursäkt det var inte min mening. Utan mer att många ungdomar kanske inte förstår hur mycket deras utbildning betyder for vår allas framtid

      • Ojdå
        Det enda som är viktigt för välutbildade svenska ungdomar är att så snabbt som möjligt lämna det sjuka landet Sverige !

      • Tar jag inte helt fel är ”Ojdå” liksom Ali av arabisk art….
        Í deras länder förekommer inga val utan där sker regerandet efter samma mönster som fr.o.m. idag råder i Absurdistan !
        D.v.s.enparti-,eller Schejkvälde !

      • Stenbock
        Du tar helt fel jag är inte av arabisk art, mer av östgötsk,
        Här har vi fria val om SD får över 50 procent av rösterna får jag naturligtvis acceptera det.
        Ska SD med sina inte dåliga 13 procent få nått inflytande måste de bli lite mer vana vid parlamentarismen och både ge och ta.
        Tänk på att många SD-are är ganska oerfarna och unga politiker.
        Det är klart att idag är de bittra men det går över, de lär sig mer och mer snart är de förmodligen ett parti som alla andra.

  10. Ja, vad skall man säga.
    RGB, är något som en programmerare känner till.
    Men Röd,Grön o Blå smörja vill nog ingen ha i regeringen.

    • Framför allt vill vi inte ha dessa barnarbetare, utan vi vill ha in politiker dit, sådana finns bara i SD.

Kommentera