KD: asylinvandringen för dyr

INVANDRING. Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund skriver på DN Debatt om partiets förslag för att minska kostnaderna för flyktingmottagandet. Lägre bidrag, tillfälliga uppehållstillstånd i stället för permanenta och snabbare handläggning av asylsökande som sannolikt kan ges avslag.

”Vi måste lyssna till människors oro och ta oss an de utmaningar som en kraftigt ökad invandring för med sig”, skriver Göran Hägglund.

-Pettersson undrar varför rasisten Hägglund för fram en del av Sverigedeomkraternas förslag som tidigare beskrivits som främlingsfientliga, så varför inte ta steget fullt ut Göran…

 

18 thoughts on “KD: asylinvandringen för dyr

  1. Jag måste ha hört fel, men det lät precis som om Göran läxade upp journalisterna under presskonferensen som visades på TV nu kl, 13,45 ca,

    Har skiten äntligen nått fläkten nu tro?

  2. Om KD vill minska kostnaderna så ska de stänga gränserna men istället har KD arbetat för att det ska välla in asylsökande. Om vill KD minska kostnaderna så ska de skyndsamt avveckla sig själva!

    • Så här såg vården ut på – 80-90- talet också, inga nyheter. Vi hade patienter t o m i våra personalutrymmen som vilrum och fikarum, förutom i alla behandlingsrum och fem sängar i en fyrasal, i patienternas tv-rum och i korridoren. Det fanns inte pengar till vård, läkare sparkades. Raster gick inte att tänka på, övertidstimmar fick vi inte ta ut i pengar, ekonomin tillät inte det. Vi fick vara lediga, och jobbarkompisarna fick arbeta extra hårt. Facket krävde mer personal, men landstinget vägrade anställa. Jag fick inte semester den dag vi skulle förlova oss, på min blivande mans födelsedag!

      Jag arbetar inte sedan 1995 inom vården, och kan inte för mitt liv begripa att det nu finns pengar till vård för massinvandrarna. Nu då tiderna är sämre än då jag arbetade inom vården. Något är helsjukt i Sverige!

      • Joy : Redan på 70-talet blev jag placerad i ett fönsterlöst linneförråd i väntan på operation.
        Men med tanke på hur ”rika vi är i Sverige” så trodde man då att det skulle bli bättre och inte som det är nu, i fritt förfall.
        Sjukhuset i Simrishamn ett en gång välrenomerat sjukhus som landstinget ”inte hade råd att driva” ¨, är numera en asylförläggning med 350 asylanter under skaraberts bolag, skrämmande.

      • Vist är det helsjukt! de senaste 8 åren har vi ju inte haft någon regering i Sverige och nu ser det ut som om vi inte har någon riksdag heller.

KommenteraAvbryt svar